Kız bebeği babası mı değişirmiş?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Müge iyice zivanadan çıktı zaten . Saçmalıyor.

Sapik defigimiz insanlardaki normal hormonlara bagli cinsel dürtü degil ki karsilastirma yapabilelim. Erkekler daha sapik, erkekler daha kotu vs gibi ifadeler ancak sorunlarin üstünü örter, cok yanlis
Genel olarak oyle ama.. kizina oral yaptiran anneyide duydum ama erkekler sapik diyoruz.. olaylara bak mesela.. sokakta taciz edilen erkek var mi? Tecavuz edilen erkek peki? Bebege tecavuz edip olduren genelde kim? Kadinlar mi? Bosuna insancilik oynamayalim..

Siz bosuna kadincilik yapmayin, sokakta aleni yapilan seyler guc dengesi ile alakali, malwsef ki dunyada gucu yeten yettigine zulmediyor, erkek kadina zulmediyor, ama kadinin cocuga gucu yetiyor, kapali kapilar ardinda neler olduunu bilemeyiz. Kesin hükümler yanlis kararları dogurur, gerek yok. Ayrica erkek tacizini kaidnlar sokakta yapamiyor ama erkek bedeni konusunda sosyal medyada vs kadinlarin yazdigi cizdigine kimse sapiklik demiyor, boyle bi gercek de var

Mugosu cok seviyorum ama arada sacma soylemleri var..mesela bunun gibi.. kendisinin 1 kizi var..belki kocasi degistrmemistir kizinin altini ama..herkes ayni sekilde yasayamaz. Belki anne calisiyodur mecburen baba bakiyorsa alacaktir.. napsin annenin gelmesini mi beklesin

Müge iyice zivanadan çıktı zaten . Saçmalıyor.
Evet sabredemiyorum ben de. Acikcasi toplumun çözülmesi çok magazinsel geldigi icin izliyorum. Mugladaki swinger konusu falan. O sebeple izliyorum. Yoksa dusunceleri canimi cok sıkıyor.

Magdur suçlayıcılığını çok yapiyor. 14 yasinda evlendirilen kiza "koca diye yanmasaydın okula gitseydin" diyebiliyor.

Dün bulunan kadin icin kocasina "iyi bari kadini öldürmemişsin hahahjajaja" yapti. Dayanilmaz oluyor artik.

Guc konusu olduguna katiliyorum ama kapili kapilar ardinda olanla alenen ortalikta olan seyleri karsilastirman sacma. Yani gorunen bu erkekler tarafindan ama kapali kapilar ardinda hangi erkek hangi kadina ne yapiyor diyebilirim o zaman.

Kadinlar yaziyorda erkekler bos duruyor sanki
Sosyal medyada dayilar baya aktif .. bence orneklerin sacma yere dogru gidiyor

Ben çok sevmiyorum valla. Samimiyetsiz bulmaya başladım. Konuklar onun icin bir malzeme sadece. Acılarına gülüyor, yüzlerine gülüyor, aşağılıyor, magdurlari suçluyor.

Muge nin bildigim kadariyla kendi babasiyla pek iliskisi yok, ayni sekilde kocasiyla da kotu bir evliligi olmus kendisinden ve kizindan cok uzun zaman once uzaklastirmis. Genel bir erkek ve baba figuru dusmanligi var onda. Normal tepki veremiyor

Ben çok sevmiyorum valla. Samimiyetsiz bulmaya başladım. Konuklar onun icin bir malzeme sadece. Acılarına gülüyor, yüzlerine gülüyor, aşağılıyor, magdurlari suçluyor.
14 yildir yayin yapiyormus, hayatimda izlememistm taaki bu seneye kadar. Bence aa oldurmemissiniz demesi .. kadinin artik alismasi bu olaylara.. alisti duyarsizlasti belki.. ama son gunlerde magazinsel seyler sunuyor cidden..mesela su pavyoncu kizin olumu aydinlanamadi..yukardan emir geldigi soyleniyor. Konular yarim kaliyor

Üff sürekli dini konularda saldırganca yorumlar yapıp banlanıyorsun. Birazdan yine banlanırsın da bir süre forum kurtulur senden

Muge nin bildigim kadariyla kendi babasiyla pek iliskisi yok, ayni sekilde kocasiyla da kotu bir evliligi olmus kendisinden ve kizindan cok uzun zaman once uzaklastirmis. Genel bir erkek ve baba figuru dusmanligi var onda. Normal tepki veremiyor
2 evlilik yapmis ayni kisiyle.. genel olarak seviyorum onu ama bazi soylemlerini cidden sacma buluyorum..mesela cocuklu kadinin ozel hayati olmaz demisti bi kere.. o kadar sacma buldumki.. erkeklerin her turlu hayati olurken kadinlarin neden olamiyor? Tipik turk kadini kafasi.. cocuklarina kendini adasin vs vs.

Bir çok içerikte sizin yorumlarınıza denk geliyorum bir tane mi gelişmiş düşünceniz olmaz.
Sizce çok doğru bir şey mi 3-4 yaşındaki bebeğin başını örtmek, 6 yaşındaki çocuğa nikah kıymak, babaanenizin 9 yaşında kocaya verilmesi. İnanılmaz kötü bir ailede yetişmişsiniz belli ki.

Gayet sirin olabiliyo kiz cocuklarin arada oyle ortu ortmeleri.. bunu bile kullaniyorsunuz..cocuk mutluysa sorun nedir?

Ayrica babannenin babasi molla diye herseyi dogru mu yapiyordu yani? Dinle insanlarin yaptiklarini karistirmayin..

Bebeğim erkek kiz bebek değil asla amcası vs altını değiştiremez
Bebeklerin öz bakımının banyo alt açma vs sürekli aynı kişiler tarafından yapılması gerekiyor benim de oğlum 14 aylık çok da iyi biliyor altını benim açmam gerektiğini bu mahremiyet duygusudur herkes bebegin altını açamaz teyzesi halası amcası dayisi önüne gelen altını değiştiremez evet masumdur masum bir melek olduğu için ona herkes dokunamaz. Bu çocukta da yanlış algı oluşturur. Bilmez anlamaz daha küçük diye birşey yok.

Ben tilt oluyorum o laflara var ya. Cocuklu kadin cocuklu kadjn. Hic de cocuguma kendimi adayamam. Simdiden cok sasiriyorum , hamilelik basliginda kadinlar, hicbir seyin sonucunu kendisine etkisini vs düşünmeden her seye ama her şeye evlatlarimiz saglikli olsun da ne olursa olsun diyorlar. İnanamiyorum. Tabi duamiz saglikli olmalarindan yana, ama karnim catlarsa uzulucem de, dogumda dikişimin olmamasini da isteyebilirim, doktorun onune yatip cocuk saglikli olsun da sen beni bosver mi dicem. Cocuk da cocuk Ayhhh gına geldi , hamile bir anne olarak annelikten soguyorum bu kadar cocuk odakli dusunenleri gordukce

Üff sürekli dini konularda saldırganca yorumlar yapıp banlanıyorsun. Birazdan yine banlanırsın da bir süre forum kurtulur senden

Hangi dinde oluyor bunlar ailenizin çok kötü inanışları varmış sanirim dedeniz ve ailesi sapık ve bunu din adı altında normalleştirmek istemişler ben böyle bir din bilmiyorum söylediklerinizin hiç bir dinde yeri yoktur yaptıkları sapkınlıkları din diyerek size yutturmuşlar böyle bir din yok

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…