- 25 Şubat 2011
- 10.393
- 25.119
- 598
- Konu Sahibi evinincicegi
-
Evet cok asiri davranışları olmayacak bir annenin.ogluna karşıda
Bir de bu edebi ogrenmesi gerekenler niyeyse hep kiz bebek her zaman oldugu gibi
Tahrik konusu olarak demedim sonucta ben kizimi yada oglumu dusunurum herseyden once demi yoksa degistirsin yikasin sorun olmaz ama herseyi tedbir almamız lazim demibaba da olsa anne de, sapiksa sapiktir. Bunu disa vurmasi icin altini temizlemesi, yikamasi falan sart degil. Mesela ensest iliskiler geri kalmis toplumlarda daha yogundur (istatistikler boyle diyor) acaba o babalar cocuklarini yikadigi ya da altini temizledigi icin mi taciz etmisler cocuklarini.
Oglunu taciz eden anne ornekleri var diye cocuklari annelerinden sakinmiyoruz da, ayni ornekler babada da var diye babasindan sakinalim. Bunlar cocuk, her sekilde anne babanin bakimina muhtaclar, genital organlarini gorup tahrik oluruz diye cocuklari pis mi birakalim.
Ben gördüklerimden sonra karşıyım arkadaş.
Benim görümcemi kp yıkamış 13 yaşına kadar altınıda o değiştirmiş.
Sonuç ne ? Edepsizin dik alası olmuş. Şimdi 25 yaşında babası hala memelerini sıkar. Ohh nerede memişler diyo kızını görünce herkesin içinde.
Geçen kocası abisi babası dayısı eniştesi ve bunların eşlerinin yanında Bülent ersoyun bile memesi var benim memelerim küçük dedi .
Ailede gelenek haline getirmişler sütyenleri dayılar enişteler alıyo memişe enyakışanından.
Dede felçli ananesinin dedesine yardımcı olması gerektiğini söylüyo birlikte olmaları için daha nediyim.
oğlum var ve altını değiştiriyorum tabi ki babası da arada değiştirir benim işim olduğu zaman ve kızım olursa da aynı şey olacak tabi ki de babası sonuçta ben anneysem o da "baba"sı. İkimizin de evladı ya kız erkek ne farkeder ki?Oğlu olanlar nasıl yapıyo merak ettim
Akşam kocası işten gelene kadar çocuk pislik içinde kalıp pişik oluyo herhalde
Kusura bakmayın ama çevreniz sapık sizin.
Siz esas bunlardan uzak tutun çocuğunuzu. 14 aylık çocuğa "kadın", "namahrem" gözüyle bakabilen sapıklar bunlar. Esas bunlardan her şey beklenir, tahrik olur, bir de sizi suçlarlar örtmemişsiniz orasını diye. Evlerden ırak ya, tiksindim.
Valla dilediğiniz kadar yanlış örnekler görmüş olun ; hiç bir insanoğlu bana 14 aylık bebeği edep ve günah gerekçesi ile babasından kaçınmayı açıklayamaz .
Yahu cinsel istismar sebep ise, pedofili olan sapiklar cinsiyet gozetmiyor.
Esinizin boyle bi tiyniyette olabilecegini dusunuyorsaniz oglunuzun da altina baktirmayin.
İyi de, kız çocuklarını 13 yaşına kadar babalarının yıkamasının normal olduğunu savunmuyor ki buradaki hiçkimse. Konu 14 aylık bebek ve babası arasında cereyan ediyor hatırlatırım.
Siz de düşündüklerinizi destekleyecek marjinal bir örnek buldunuz diye mal bulmuş mağribi gibi atlamışsınız.
Babası 14 aylık kızının altını değiştirmesin demek ne kadar yanlışsa, 13 yaşına kadar kızını yıkamak da o kadar yanlıştır. Bunu tartışmaya gerek bile yok ki...
Valla dilediğiniz kadar yanlış örnekler görmüş olun ; hiç bir insanoğlu bana 14 aylık bebeği edep ve günah gerekçesi ile babasından kaçınmayı açıklayamaz .
Evet cok doğru alışkanlıkları degistirmek cok zorYine söylüyorum başta nasıl gelişirse sonrada öyle gider.
Babaya alışırsa Baba'yı anneye alışırsa anneyi ister.
3ünde yıkarsa 13ünde de yıkar.
Ha ben burada sapıklıktan günahtan asla bahsetmiyorum. Oğluna tecavüz eden baba yok mu ? Oğlunu geçtim herhangi bir erkeğe çocuğa var sapıksa sapıktır.
Ben Oluşan bireyden bahsediyorum sonuç bu oluyo.
Tahrik konusu olarak demedim sonucta ben kizimi yada oglumu dusunurum herseyden once demi yoksa degistirsin yikasin sorun olmaz ama herseyi tedbir almamız lazim demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?