Kız bebeği babası mı değişirmiş?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Müge Anlı İnanılmaz bağnaz bir kadın yargı dağıtıp dağıtıp insanları aşağılıyor. Tamam işini iyi yapıyor ama düşünceleri hiç hoşuma gitmiyor.

Sapık ve kötü niyeti olan bir baba kız erkek farketmez çocuğuna her halükarda herşeyi yapabilir.Bu konuşulanlar tabi ki çok saçma.Ben işe gidince kızıma eşim bakıyor ve altını da siliyor tuvaletini de yaptırıyor.Allah kötü insanlarla karsilastirmasin.

Ilk bebegin mi?

Ya anne iyi olsun ki cocuklarda iyi olsun. Zaten evlatlar iyi olsun diye diye kadinlar bosanamiyor siddete maruz kaliyor yine gik edemiyor. Okumusu okumamisi farketmiyor. Annelik omurluk kismetse, ama kendinden vazgecmen bekleniyor. Neden yani? Erkek bekar gibi takiliyor bosaninca, ama kadinlar cocuklariylada olsa toplum baskisiyla fedakar olmak zorunda her konuda.. tabiiki dunyaya getirdiyse bakmakla yukumlu ama hic bir hayati olmayacakmis.. sanki evlatlarina kendini adayan anneler cok mutlu cocuklar yetistiriyor.. cogu zaman cocuklarini ayak bagi gormus oluyor ya da agresif oluyor.. ya evdeki buyuk ogullarina kocasi muamelesi yapiyorlar.. cocuklarina kendini feda eden annelerde cok saglikli olmuyor o yuzden bana kalirsa

Bir kere böyle şeyler yazdım diye linç yedim, 2 çocuğum var eşim olmasa sevgilim de olabilir özel hayatım da dedim diye. Tabiki çocuklarıma zarar vermeden.

6 yasindaki cocuga nikah kiyilir derken tobe ya cocuk adet bile gormemis asla boyle birsey olamaz..hic bir dinde yoktur.

Bir kere böyle şeyler yazdım diye linç yedim, 2 çocuğum var eşim olmasa sevgilim de olabilir özel hayatım da dedim diye. Tabiki çocuklarıma zarar vermeden.
Aslinda bunu burda bir cok kadin savunuyor.. evlenmem ama sevgilim olur diyen cok kadin gordum burda.

Anneyiz diye nefsimiz yok anlamina gelmez. Kaldi ki evlilik ayni evde zor olabilir, sevgililik daha kolay olabilir. Ha surekli sevgili degisirse anne bu da sorun olabilir cocuklar icin… ama ciddiyse tanistirir cocuklariyla mesela. Zaten hersey imzayla bitmiyor.. giden adam kotuluk yapacak adam imzaya bakmiyor

Etrafınızdaki insanlar midemi bulandırdı. Aslında sorulması gereken şey şu; babaların alt değişmesi çocukların mahremiyet anlayışını zedeler mi? Bu konu konuşulabilir.. ama yok babası orasını görmesin, yok günah falan bunlar hep iğrenç insanların içindeki sapıklık.

Çocukları var diye sevgilisinin olunmasına karşı çıkıldığını denk gelemedim ben burada. Karşı çıkılanlar kontrolsüz şekilde davrananlar oluyor çoğunlukla.

Bir arkadaşım mesela kızı ve sevgilisiyle aynı yatakta yatıyor asla böyle birşeyden bahsetmiyorum, evlenip aynı eve de girmem ama özel bir hayatım olur tabiki.

Üff sürekli dini konularda saldırganca yorumlar yapıp banlanıyorsun. Birazdan yine banlanırsın da bir süre forum kurtulur senden
Bizim seninle bitmeyen bir hesabımız vardı
72 tomurcuk memeli bakire huri neydi af buyur

Gunumuz caginda 2015 ve 2022 arasinda cok sey degisti kadin erkek hepsi sapik olabilir.. babanin dedenin tecavuz ettigi cocuklar... korumaliyiz incecik bir cizgi var o çizgiyi gayet iyi bilmeliyiz.

Baba art niyetli olamaz bizde boyle ama olanlar dunyanin gidisati.. altini degistirmeyiversinde baska bir is yapsin. Sacini tarar kiyafetini secip giydirir ne bilim 2015 ve 2022 cok farkli korkarim ki dünya daha kötüye gidiyor.

Televizyondakiler de benim esim yapmaz kocam, babam, dedem yapmaz diyenlr degil mi?

Merhabalar benım de bi kızım var Allah cümlemizin cocuklarını bağışlasn, babanın kıx ya da erkek cocugunun altını değiştirmesi gunah değildir dedi bi hoca, hastalık olur kımse olmaz baba yetiişkın evladının altını da temizler, ama haya, mahremiyeti öğrenmesi, kendı cinsiyetini anlaması için anlama çağına geldiğinde bazı çocuklar için 3 olur 5 olur öğretmek lazım,

Molla dedesini cok dinlemis babanneden sanirim etkilenmis olmali
Umarım banlanmam ama hep o molla tipli insanlardan çıkıyor ne çıkıyorsa.
Çok yakın bir komşumuz bizim bir üst mahalleye taşınmıştı bende o zamanlar 11 12 yaşındaydım çocukluk arkadaşımı da çok seviyor hep çıkıyordum yanına bir gün üst katlarına molla bi adam ve ailesi taşınmıştı. Adam hocayım ben ho ho ho gibi böyle sevimli yaklaşıp kucağına oturtmuştu arkadaşımla beni, sırtımıza dokundu kolumuzu sıktı şimdi büyüdükçe anlıyoruz ne olduğunu o zaman sevdiğini düşünmüştük mesela. Adamı her gördüğümde saçlarım çekiliyor sanki o gün geliyor aklıma. Hiç hoşlanmıyorum mollalardan o yüzden

Cunku insanlari dini konularda somurmek kolaydir.. mesela papa icinde o kadar cok haber var ki.. bu her toplumda boyle.. dini kullaniyolar.. maalesef kurunun yaninda yasta yaniyor. Allah hepimizden uzak etsin oyleleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…