- 28 Mart 2020
- 4.098
- 16.737
- 208
- Konu Sahibi evinincicegi
-
Müge Anlı İnanılmaz bağnaz bir kadın yargı dağıtıp dağıtıp insanları aşağılıyor. Tamam işini iyi yapıyor ama düşünceleri hiç hoşuma gitmiyor.Evet sabredemiyorum ben de. Acikcasi toplumun çözülmesi çok magazinsel geldigi icin izliyorum. Mugladaki swinger konusu falan. O sebeple izliyorum. Yoksa dusunceleri canimi cok sıkıyor.
Magdur suçlayıcılığını çok yapiyor. 14 yasinda evlendirilen kiza "koca diye yanmasaydın okula gitseydin" diyebiliyor.
Dün bulunan kadin icin kocasina "iyi bari kadini öldürmemişsin hahahjajaja" yapti. Dayanilmaz oluyor artik.
Ilk bebegin mi?Ben tilt oluyorum o laflara var ya. Cocuklu kadin cocuklu kadjn. Hic de cocuguma kendimi adayamam. Simdiden cok sasiriyorum , hamilelik basliginda kadinlar, hicbir seyin sonucunu kendisine etkisini vs düşünmeden her seye ama her şeye evlatlarimiz saglikli olsun da ne olursa olsun diyorlar. İnanamiyorum. Tabi duamiz saglikli olmalarindan yana, ama karnim catlarsa uzulucem de, dogumda dikişimin olmamasini da isteyebilirim, doktorun onune yatip cocuk saglikli olsun da sen beni bosver mi dicem. Cocuk da cocuk Ayhhh gına geldi , hamile bir anne olarak annelikten soguyorum bu kadar cocuk odakli dusunenleri gordukce
Böyle "şahane" yorumlara sahip bir de Sudoku nickli üye vardı. Aklıma geldi yok yereÜff sürekli dini konularda saldırganca yorumlar yapıp banlanıyorsun. Birazdan yine banlanırsın da bir süre forum kurtulur senden
Bir kere böyle şeyler yazdım diye linç yedim, 2 çocuğum var eşim olmasa sevgilim de olabilir özel hayatım da dedim diye. Tabiki çocuklarıma zarar vermeden.Ilk bebegin mi?
Ya anne iyi olsun ki cocuklarda iyi olsun. Zaten evlatlar iyi olsun diye diye kadinlar bosanamiyor siddete maruz kaliyor yine gik edemiyor. Okumusu okumamisi farketmiyor. Annelik omurluk kismetse, ama kendinden vazgecmen bekleniyor. Neden yani? Erkek bekar gibi takiliyor bosaninca, ama kadinlar cocuklariylada olsa toplum baskisiyla fedakar olmak zorunda her konuda.. tabiiki dunyaya getirdiyse bakmakla yukumlu ama hic bir hayati olmayacakmis.. sanki evlatlarina kendini adayan anneler cok mutlu cocuklar yetistiriyor.. cogu zaman cocuklarini ayak bagi gormus oluyor ya da agresif oluyor.. ya evdeki buyuk ogullarina kocasi muamelesi yapiyorlar.. cocuklarina kendini feda eden annelerde cok saglikli olmuyor o yuzden bana kalirsa
6 yasindaki cocuga nikah kiyilir derkenBir çok içerikte sizin yorumlarınıza denk geliyorum bir tane mi gelişmiş düşünceniz olmaz.
Sizce çok doğru bir şey mi 3-4 yaşındaki bebeğin başını örtmek, 6 yaşındaki çocuğa nikah kıymak, babaanenizin 9 yaşında kocaya verilmesi. İnanılmaz kötü bir ailede yetişmişsiniz belli ki.
şaşırdım gerçekten öyle şey mi olur ya Tövbe Yarabbim dedim bu ne6 yasindaki cocuga nikah kiyilir derkentobe ya cocuk adet bile gormemis asla boyle birsey olamaz..hic bir dinde yoktur.
Aslinda bunu burda bir cok kadin savunuyor.. evlenmem ama sevgilim olur diyen cok kadin gordum burda.Bir kere böyle şeyler yazdım diye linç yedim, 2 çocuğum var eşim olmasa sevgilim de olabilir özel hayatım da dedim diye. Tabiki çocuklarıma zarar vermeden.
Molla dedesini cok dinlemis babanneden sanirim etkilenmis olmalişaşırdım gerçekten öyle şey mi olur ya Tövbe Yarabbim dedim bu ne
Çocukları var diye sevgilisinin olunmasına karşı çıkıldığını denk gelemedim ben burada. Karşı çıkılanlar kontrolsüz şekilde davrananlar oluyor çoğunlukla.Aslinda bunu burda bir cok kadin savunuyor.. evlenmem ama sevgilim olur diyen cok kadin gordum burda.
Anneyiz diye nefsimiz yok anlamina gelmez. Kaldi ki evlilik ayni evde zor olabilir, sevgililik daha kolay olabilir. Ha surekli sevgili degisirse anne bu da sorun olabilir cocuklar icin… ama ciddiyse tanistirir cocuklariyla mesela. Zaten hersey imzayla bitmiyor.. giden adam kotuluk yapacak adam inzaya bakmiyor
Bir arkadaşım mesela kızı ve sevgilisiyle aynı yatakta yatıyorAslinda bunu burda bir cok kadin savunuyor.. evlenmem ama sevgilim olur diyen cok kadin gordum burda.
Anneyiz diye nefsimiz yok anlamina gelmez. Kaldi ki evlilik ayni evde zor olabilir, sevgililik daha kolay olabilir. Ha surekli sevgili degisirse anne bu da sorun olabilir cocuklar icin… ama ciddiyse tanistirir cocuklariyla mesela. Zaten hersey imzayla bitmiyor.. giden adam kotuluk yapacak adam imzaya bakmiyor
Var varÇocukları var diye sevgilisinin olunmasına karşı çıkıldığını denk gelemedim ben burada. Karşı çıkılanlar kontrolsüz şekilde davrananlar oluyor çoğunlukla.
Bizim seninle bitmeyen bir hesabımız vardıÜff sürekli dini konularda saldırganca yorumlar yapıp banlanıyorsun. Birazdan yine banlanırsın da bir süre forum kurtulur senden
Nasil? Kac yasinda kizi?Bir arkadaşım mesela kızı ve sevgilisiyle aynı yatakta yatıyorasla böyle birşeyden bahsetmiyorum, evlenip aynı eve de girmem ama özel bir hayatım olur tabiki.
Merhabalar benım de bi kızım var Allah cümlemizin cocuklarını bağışlasn, babanın kıx ya da erkek cocugunun altını değiştirmesi gunah değildir dedi bi hoca, hastalık olur kımse olmaz baba yetiişkın evladının altını da temizler, ama haya, mahremiyeti öğrenmesi, kendı cinsiyetini anlaması için anlama çağına geldiğinde bazı çocuklar için 3 olur 5 olur öğretmek lazım,Merhaba arkadaşlar. Aslında büyük bir dert değil ama bir türlü cevabını bulamadığım bir sorun. Fikirlerinizi öğrenmek istiyorum.
14 aylık bir kızım var. En başından beri babası bakımıyla çok ilgili. Yedirir, duş aldırır, altını değiştirir. Fakat altını değiştirmesi büyük mesele. Çevremde duyduklarım:
O kız, babasının altını değiştirmesi ayıptır günahtır.
Duş aldırırken iç çamaşırı giydir babası görmesin.
Bunun gibi bir çok örnek. Annem kayınvalidem vs. çok kişiden duyuyorum. Gerçekten çok sıkıldım.
Günah olduğunu bilsem kesinlikle yapmam. Ama net bir bilgim yok. Zaten ben evdeysem altını ben değiştiriyorum. Ama çok saçma değil mi?
Erkek bebek olsa ben nasıl değişecektim o zaman diyorum. Aldığım yanıt o başka oluyor. Erkek bebeği olan annelerin bebeklerinin altını değişmesi tuhaf mı da ben bilmiyorum. Ne bu saçma baskı. Kız ya aman aman saklanması gerek. Bıktım bu Milattan önce kalma saçma sapan düşüncelerden.
Sorun bende mi kızlar?
Bende pek denk gelmedim dogrusu. Oyle konusanlar varsada buyuk konusanlardirÇocukları var diye sevgilisinin olunmasına karşı çıkıldığını denk gelemedim ben burada. Karşı çıkılanlar kontrolsüz şekilde davrananlar oluyor çoğunlukla.
Umarım banlanmam ama hep o molla tipli insanlardan çıkıyor ne çıkıyorsa.Molla dedesini cok dinlemis babanneden sanirim etkilenmis olmali
Umarım banlanmam ama hep o molla tipli insanlardan çıkıyor ne çıkıyorsa.
Çok yakın bir komşumuz bizim bir üst mahalleye taşınmıştı bende o zamanlar 11 12 yaşındaydım çocukluk arkadaşımı da çok seviyor hep çıkıyordum yanına bir gün üst katlarına molla bi adam ve ailesi taşınmıştı. Adam hocayım ben ho ho ho gibi böyle sevimli yaklaşıp kucağına oturtmuştu arkadaşımla beni, sırtımıza dokundu kolumuzu sıktı şimdi büyüdükçe anlıyoruz ne olduğunu o zaman sevdiğini düşünmüştük mesela. Adamı her gördüğümde saçlarım çekiliyor sanki o gün geliyor aklıma. Hiç hoşlanmıyorum mollalardan o yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?