Kız bebeği babası mı değişirmiş?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu İslam dininin kız çocuklarıyla alıp veremediği ne ben anlamadımne olsa hoooop kız çocuklarıyla ilgili bı ayet,hadis,şu,bu.Kiz bebeğim var ve altını da babasi degistirio,banyosunu da babasi yaptirio.Hic de böyle sapıkça bişi aklıma gelmedi.Ama bu bizim milletin düşüncesi hep sapıklık.Tiksindim artık. Cidden tiksindim.

Ben öyle dinin taaaaa...

Evet çok ince bir çizgi
Ve savunduğunun tam tersi yönünde yargılanabilirsin
Bu toplumun o kadar yanlışı varki hep bu hacı hocalar yüzünden
Baştada benim dedem

Islamla ilgili degil bu, cahiliye doneminde kiz cocuklarini gomerlermis
Mesela..

Müge Anlı İnanılmaz bağnaz bir kadın yargı dağıtıp dağıtıp insanları aşağılıyor. Tamam işini iyi yapıyor ama düşünceleri hiç hoşuma gitmiyor.
Guzel seyler yaptigini inkar edemem. Sevgi izi mesela cok büyük bir proje. Kayiplari bulmak konusunda çok hızlı. Çaresizlere yardim etmesi çok guzel. Mesela kimligi olmayan teyzenin kimligi çıktı. Anne babasini arayanlar kolayca buluyor. Bunlar güzel. Ama diger konularda çok iticileşti. Çok sıkı takipçisi degildim, belki eskiden de boyleydi.

Bence yazdıkları inançsız bir insana göre gayet tutarlı ya. Dinde böyle böyle saçma, iğrenç şeyler var o sebepten ben de inançsız oldum diyor. Birçok inançsız insanın argümanı da böyle değil mi zaten? Pedofiliyi güpegündüz savunacak hali yok herhalde. Ha derseniz ki dini kötülüyor, yok böyle bir şey o başka.

Aslında tam tersi İslam dini kız çocuklarını koruyor. Bu dinin gelmesiyle cahiliye devrinde yapılan saçmalıklar son bulmuştur. Lütfen cahil insanlar ve onların geleneklerini İslam dininin emirleriymis gibi yaşamalarını dine genelleme yapmayın. Herkesin inanışina yada inanmıyorsa dahi buna saygım olur. Söyle saçma sapan insanlar yüzünden dinime yapılan yorumlar aşırı üzüyor.

evet2 kadin 1 erkek sayiliyormus. Yani erkeklerde gayet kadin gibi kivrak olabiliyor..
Ben dinin cehalet olduğunu dusunuorum artık.Kusura bakmayın ama böyle.Kadının şahitliğinin sayilmamasinin başka nasıl bir açıklaması olabilir ki.Bana hiçbir açıklama tatmin edici gelmez gelemez.

Ben öyle dinin taaaaa...
Ne saçmalıyosun ya? İkiniz de haddinizi bilin. therealsinner Bar_na

Yarım yamalak bilgilerinizle gelmiş burda ahkam kesiyosunuz. Birisi gelmiş küfür etmeye kadar vardırıyor işi. Sizinle gerçekten adam akıllı oturur şu konuyu tartışırdım ama işi küfür boyutuna vardıran terbiyesiz insanlarla insan gibi münakaşa edilebileceğini düşünmüyorum. Her konuyu din ekseneni çekmese ölücek hastalığına tutulan sana da şifa diliyorum durumun hiç iyi değil Bar_na

Dinde boyle dedem
Cok okumus daha iyi bilir sizden diyor ama… ister inanir ister inanmaz kimseyi baglamaz ama dedesinin islam sembolu oldugunu dusunmedim sahsen 6 yasindaki kiz
Cocugunun evlendirilmesi fikrinden sonra

Adam öldürürler İslam böyle değil aslında,kız çocuklarını evlendirirler islam böyle değil aslında,erkek çocuklarına tecavüz ederler Kur'an kurslarında İslam bu değil aslında.E neymiş bu İslam o değil bu değil.
Sanane.Sana mi sorucam yazarken

benim dinle alakali bir hassasiyetim yok. yazdiklarini da tutarli degil sacma buldum. kendisine dinde boyle bir sey yok diyen birine “evet sapik insanlarin uydurmasi” demek baska, “bilmem kimlerin ogrencisi, kac kisinin hocasi adam degil sen mi biliyorsun” demek baska.

ben buradan bu kisinin iyi niyetli olup olmadigiyla ilgili supheye dusuyorum. mesajlarinin birbirini tutmayan, sacma, aklina ne gelirse yazilmis yazilar oldugunu dusunuyorum.

neyini anlamadınız kadının yazdığının ben de ona şaşırdım. dedesi dini çok iyi bildiği için yapmış bunu çünkü islamiyette böyle bir şey var. boşuna kimse inkar etmesin. kadın bunu savunmuyor yani. din adı altında yapılıyor diyor.

Şurda şöyle olmuş demek ki ordaki tüm insanlar tecavüzcü gibi bir tümevarıma varan cahil ve muhakeme yeteğinden yoksun insanlara genel bir cevabım olsun bu. onur romano’yu googleda aratmalarını tavsiye ederim. Kendisi ateizm derneği eski başkanı. Hükümlü bir tecavüzcü ülkeden kaçtı ve ateizm derneği de kendisine sahip çıktı. Ancak ben burdan tüm ateistler böyle gibi bir tümevarıma varmam çünkü akıl sahibi bir insanım. Dürüst, insancıl ateistlere de rastladığım için onlara saygımdan böyle konuşmam. Size de aynısını tavsiye ederim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…