Kız bebeği babası mı değişirmiş?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

kuranda nisa suresinde buluğ çağına gelme kıstası var ya. işte suistimal edilen kısmı bu. çünkü bazı kızlar 9-10 yaşında adet görüyolar ee adet gördü evlenebilir kafasıyla vermişler kızları. islamiyette var derken bu şekilde işlerine geldiği gibi yorumlayıp kullanan bunu da dine dayandıran çok demek istedim.
ben zaten ateistim beni hiç karıştırmayın bu işlere

Sizin babaanneniz 9 yaşında evlendirilmiş diye bunu dinimize bağlayamazsınız! Büyükdedeniz mollaymış ee napalım? Kusura bakmayın da demekki hakiki bir mümin değilmiş.
Ay sinirim zıpladı durduk yere fosil olmuş konuya

Adem Güneş tarzı bunlar. Onunda açıklamasına göre bebekler 3 yaşına kadar öz bakımı anne ilgilenmeliymiş. Baba geride durmalıymış. Zırvalık hepsi
Halbuki ebeveyn olmak birisinin bir adım önde diğerinin geride olmasını gerektirmiyor. Bebeğin ihtiyacı ikisinin de ilgisi. Kesinlikle katılmıyorum. Özbakım dahil her alanda her ihtiyaçta bebeğin etrafında ikisininde olması. Tabi istisnai durumlar haricinde mümkün olduğunca. Kızımızı böyle büyüttük nasipse oğlumuzu da böyle büyüteceğiz.

Kusura bakmayın arkadaşlar ben bu kadar uçlara gidebileceğini tahmin etmemiştim
Evet ailemde yanlışlar var refarans noktası dindir
Bunu demek istedim

Böyle bir durum var örneği de Peygamber Efendimiz deriz. Evet iyice araştırmadan etmeden babannenizin babası neden vermiş kızını o yaşta ve dedeniz neden evlenmiş 9 yaşında bir çocukla?Ben nedenini merak ettim.

İslam şefkat ve merhamet dini. Kişi bağlamında düşünmemek lazım.
Yoksa sapiklari, katilleri, hırsızları düşünür sek tüm insanlar kötüdür deriz ama değildir.

Araştırmakla da ilgisi yok. Ya bunun doğru olduğuna inanan binlerce insan var. Ülkeden ülkeye bile değişiyor inanç şekli. Aynı din olmasına rağmen. Onlara sorsan biz inançsısız bize sorsan onlar dini çarpıtıyor falan filan. Yıllar önce bi mısırlıyla tartışmıştım, hepimiz yanlış anladık islamı bi siz türkler mi doğru anladınız demişti neyse konu dine girdi iyice, banlanmak istemiyoruuuum

Adiyamanli misiniz? Ayni seyi cok eskiden adiyamanli bi arkadastan duymustum da, belki o civarda ayip karsilaniyordur diye soruyorum

isin icine cok girersen cikamazsin valla.. mezhepler var bi kere en basitinden..ben hic bir dinde yazmadigini savundum, ama bana tek ornek gosterebildigi dedesi baska birseyi yok.

Bilmiyorum ben doğduğumda sadece babaannem hayattaydı
Mahremdi konuşamazdık

Baba kız arasina böyle sapıkça zihniyetlerin girmesine izin vermeyin.
Bir annenin oğlunun altını değiştirmesinden farkı yok olayın.
Benim kızımı da çalıştığım için eşim büyüttü. Yıkadı da, altını da değiştirdi.
Evlat bu ya, candan öte. Üç beş sapık yüzünden tüm erkeklere sapık muamelesi yapmak çok acımasızca.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…