Doğuma Hazırlık Kiz bebek hamileleri vaya anneleri bi bakarmisiniz ya

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Erkeklerde de göğüs agrin varmiydi ben kizimda dokunamiyordum hep sizlardi kizlar da cok oluyormus kiz hormonlarindan dolayi. Bnm simdilik yok ins Benimki oğlan sizin ki kiz olur
Ayy inşallah Allah diledigimi versin canım erkek bebeklerimde boyle bisey yaşamadım bunda göğüslerimde hassasiyet cok fazla bide erkek bebeklerimde eşimden kacardim kokusu bile midemi bulandirirdi bu hamileligimde hic ayri kalmasam sürekli arıyorum özlüyorum falan kendisinde degisiklilgin farkinda

Insallah kizdir

canım ikili test yaptırdın mı ?

Cnm bana hep nohut yutmuş gibisin kesin erkek dediler ama Allah uzun Ömür versin bir kızım var yani gören kesin erkek diyordu güya kızda yanlara doğru erkekte Öne doğru ilerliyormuş ama bu teori ben de tutmadı:)) yani öyle şeyleri pek kafaya takma ultrasyon resmi varsa ordan kızım erkek mi anlaşılır. Tahmin yapan topiller var seninki de tam zamanı ultrasyon fotosunu gönder yorum yapsınlar
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...genital-nub-teorisi-bebegin-cinsiyeti.546451/

Gönderdim canim bu konuda tartışıyoruz zaten belli degil diyorlar bilmiyorum artik hayirlisi

Kac haftalikken hissettin ilk bebegini. Bide cinsiyetini ne zaman gosterdi.

Kac haftalikken hissettin ilk bebegini. Bide cinsiyetini ne zaman gosterdi.
Cnm benimki biraz Karışık aylarca tedavi oldum bebek olmadı sonunda Ramazan geliyor biraz ara verelim bu arada eşim de varikosel var ameliyat olur dedim meğer o ameliyata girdiğinde hamile imişim.ramazan da bilmedim 13 gün kadar Oruç tuttum sonra kanamam başladı regl oldum diye orucu NAMAZI bıraktım.baktım kanama biraz farklı herzamanki regl a benzemiyor öyleydi böyleydi derken bir test Yaptım pozitif:) ben anlamadım yani ama o Ramazan Oruç tutarken çok zorlandım resmen yerlerde süründüm kendi kendime ne oluyor bana böyle niye bu kadar zorlandım bu Ramazan diye aklımdan hep geçirdim.ama hiç gebelik aklıma gelmedi.öğrendiğim de kalp atışları bile duyuluyordu düşün artık.cahilliğime geldi yani.şimdi ikinci için uğraşıyorum 1,5senedir.bu seferde nerde ise Başıma taş düşse hamile miyim acaba diyorum cinsiyeti de ben uzun bir süre bıktırmak istemedim eşime inat erkek çok istiyordu.ben de ona inat 4-5 ay baktırmadım.hoş şimdi de kızımı hiçbirşeye değişmem diyor kucağından indirmiyor.yani bizimki hep cahilliğe denk geldi.:)kız erkek hayırlısını versin elbette Rabbim ama işte gönülden bir kız bir de oğlan geçer hep seni çok iyi Anlıyorum herşey için Hayırlısı olsun

Anladim canim Allah bağışlasin evladini inşallah :)

büyük ihtimalle söyler. olmazsa betahcg den tahminde bulunabiliriz. yine olmazsa nub belli eder. :)

büyük ihtimalle söyler. olmazsa betahcg den tahminde bulunabiliriz. yine olmazsa nub belli eder. :)
Inşallah buraya yüklerim resmini haftaya salı aksami mutlaka bak lutfen cok merak ediyorum :/

bir de derler ki erkek bebek testesteron hormonu salgılatırmış anneye. annede tüylenme artarmış. kız ise östörojen salgılattığı için meme hassasiyeti ve tüylenmede azalma görülürmüş. bende öyleydi valla. bir kere temizledim kendimi tüyden yünden, doğuma kadar çıkmadı bi daha. kızım oldu.

Aaa onu ilk defa duydum, ve haklılık payı var, bende de bayadır tüylenme olmadı benimde kızım olcak inşAllah... :))

3 ay oldu bur defa aldim kasiniyor tuy yerleri ama çıkmıyor hatta sivilcelendi bazi bölgeler tuyler cikamadigi icin bide göğüs hassasiyeti cok fena agliyorum acisindan acayip büyüdü cocuklarim bile degse kiyameti kopariyorum kizim mi olucak demek bu?

olabilir canım :) gönlündeki olsun inşallah. sonucunu çok merak ettim.

Orkd bugun belli olucak demiştin tatlım benm 2.oğlan geliyor bende sendenim artık senin ne diyor inşallah kızdır ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…