Doğuma Hazırlık Kiz bebek hamileleri vaya anneleri bi bakarmisiniz ya

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Orkd bugun belli olucak demiştin tatlım benm 2.oğlan geliyor bende sendenim artık senin ne diyor inşallah kızdır ?
Ay göstermedi ya resmen kapatti bacaklarini :/cok ugrasti dr görelim diye kapatti canim sıkkın bir ay daha stresli gececek :/

Ay göstermedi ya resmen kapatti bacaklarini :/cok ugrasti dr görelim diye kapatti canim sıkkın bir ay daha stresli gececek :/
Deme ya 2li test yaptımı? Bi hafta sonraya randevu al devletten falan bari yine baktır

Deme ya 2li test yaptımı? Bi hafta sonraya randevu al devletten falan bari yine baktır
Önümüzdeki ay test istiycem dedi bide sey dedi erkek bebekleri cabuk belli eder dedi. Bilmiyorum giderim önümüzdeki 2 hafta icinde gene bekleyemem 1 ay bir günüm bir yil zaten

Önümüzdeki ay test istiycem dedi bide sey dedi erkek bebekleri cabuk belli eder dedi. Bilmiyorum giderim önümüzdeki 2 hafta icinde gene bekleyemem 1 ay bir günüm bir yil zaten
Aynen cnm ya git bencede ama ikilide banada söylemediler göstermediler bende kız sandım ama dün öğrendim erkek bence sende şart yapma kendine gönlüne göre olsun hayırlı sağlıklı olsun .buarada senin 2dopumda sezeryanmı?

Yok normal dogum canim sen 4 boyutlu ultrasona girdinmi hic cinsiyet konusu belli olmadan önce bide bebekmi gostermefi yoksa dr mu söylemedi.

Bencede kişiye göre degişir.üç kızımın hepsindede karın şeklim hep degişikti.kimi yukarda kimi düşecek gibi duruyodu :)

Yok normal dogum canim sen 4 boyutlu ultrasona girdinmi hic cinsiyet konusu belli olmadan önce bide bebekmi gostermefi yoksa dr mu söylemedi.
Ay ne güzel sen istersen bir sürü doğur sezaryanda 4 bile zorluyor 5.olmasın diye bağlıyorlartabiki 4 5istemem ama yinede yaşım uygun kız olur belki diye 3.yü düşünebilirim oda kısmet tabi.,benm ilk belli değil dedi 12.haftada görünmüyor dedi 13.haftada bebek göstermedi .15.haftada direk belli oldu ama ben kuşkudaydım 19.haftamda görünce tamam dedim oğlum olucak 20. Haftada dobbler çektiricem

13. Haftada hangi ultrasonna girdin? 4 boyutlumuydu?
Bebek nasil gostermedi bide bende sırtı dönüktu bacaklarini sıkı sıkı kapattı dr erkek bebek cabuk gosterir ama kiz da demiyorum dedi anlamadim kafam allak bullak

13. Haftada hangi ultrasonna girdin? 4 boyutlumuydu?
Bebek nasil gostermedi bide bende sırtı dönüktu bacaklarini sıkı sıkı kapattı dr erkek bebek cabuk gosterir ama kiz da demiyorum dedi anlamadim kafam allak bullak
13.haftada normal ultrasondu ama ayrıntılı baktı 2li için zaten orda göstermedi.15.haftada doktor vihaz iyi değil deyip erkk diyince şaşırdım zaten.ama yine iyi görmüş kendi doktorumun cihazları iyiydi bacak arasından gösterdi 19.hafta erkek yani

Arkadaslar hepinize teşekkür ederim kızın olacagini öğrendim cok mutluyum rabbim hayırlı saglikli evlat versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…