- 28 Mayıs 2019
- 8.403
- 17.153
- 198
- Konu Sahibi 1sadekahve
-
Benim adım çok kullanilan bir isim değil. Ama isim vermeyimAdınız nedir?Ben de adımı çok seviyorum. Tr de en çok tercih edilenlerden, değişmiyor yıllardır..
Ne çıkmışevet isim
secmek gercekden cok zor.
Benimde dogumuma 3 hafta kaldi. bizde karar veremedik. Burda anket actim sonuca bi bakiyim:)))
Anlamlariyla birlikte ugrasip paylastgnz icin teşekkür ederim.Merhaba sağlıkla kucağınıza alırsınız inşaallah
Alya
Anlamı:Yüksek yer, yükseklik
Gök, sema.
Alya isminin cinsiyeti: Üniseks
Alin
Anlamı:kelime olarak ulu, kibar ve asil anlamlarını taşımaktadır. Bir diğer anlamı ise parıldayan ve aydınlıktır.
"Asel"Hanımlar kız bebek icin isim önerir misiniz?
Oyle Mina,Şila, Lila tarzi değil ama anlatabildim umarım
Arkadaşın çocuğun ismi Yağmur. aman sakın koyma yağmur gibi yağıyor çok fena baş edemiyorum diyorduİnci de olabilir aynen.❤ Yagmur bır arkadasımın kızı, masada bizimle oturur icerde cocuklarla oynamaz, diplerın gelmıs saclarını boyatsana dersgshshshshshss oyuzden yagmur a pek sıcak degılım
Yagmur icin bu 3. Oldu. Ismin analizinde problem mi var acaba ğ mi zorlastitiyor. Bir arkadas vardi isim analizi yapan o gelse nikini unuttumArkadaşın çocuğun ismi Yağmur. aman sakın koyma yağmur gibi yağıyor çok fena baş edemiyorum diyordu
Olabilir. O şey demişti Su, Yağmur ve Nehir isimleri böyle demişti. Sanırım analiz ettirmişti bana koymamam için uyarmıştıYagmur icin bu 3. Oldu. Ismin analizinde problem mi var acaba ğ mi zorlastitiyor. Bir arkadas vardi isim analizi yapan o gelse nikini unuttum
Bir öneride benden gelsin GÜLCE ve GÖKÇE diyorum sağlıkla kucağınıza alın:)Yagmur icin bu 3. Oldu. Ismin analizinde problem mi var acaba ğ mi zorlastitiyor. Bir arkadas vardi isim analizi yapan o gelse nikini unuttum
"Asel"
Benim kızımın ismi asel çok severek koydum anlamı da çok hoş2019 yılında Asel ismi Türkiye'de en çok konulan 4. isimmiş. Çok şaşırdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?