Doğuma Hazırlık Kız, bebek konusu kafayı yedirtecek. Yardım edin :(

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Adet duzensizlikleri benmde var yumurtlamayi takip etmiyorm 6aydir korunmuyorum Allah nezaman nasip ederse diyorum ama sizin dikkat ettiginiz seyide merak ediyorum konunun uzerinden baya gecmis ama ozelden paylasabilirmsnz?

Bu abuk sabuk takvimlerle uğraşacağına Allah'ım bana hayırlı sağlıklı bir kız evlat nasip et lütfen diye dua et bence..
Bi akrabamız tutturdu kız olsun kız olsun diye üçüncü de erkek.. Bence böyle tutturmamak lazım özellikle konu evlatsa..
Cinsiyetin ne önemi var, 3 oğlum olsa da canlarım 5 kızım olsa da.. Tabii ki kız erkek farklı, ikisi ayrı sevimli ama Allah'ın takdiri illa kız olsun erkek olsun diye tutturmak çok yanlış..

Okuma sikintin var sanirim. Bastaki yazimi okusaydin eger tutturmadigimi ve oncelikle saglikli hayirli bir evlat diledigimi bilirdin. Ve ayrica Rabbim iste kulum vereyim demis. Takinti degil istiyorum ama yinede hayirlisi olacaksa olsun hayirsizsa geri dursun diyorum. Umarim anlayabilmissindir.

Okuma sıkıntım yok.. senin de yoksa aç biraz bilimsel makale oku çocuğun cinsiyetini ne belirler öğren.. İnsan gibi sana takvimlerle boş şeylerle vakit harcama dua et daha hayırlı demişim.. hayret bi şey ya

Bence tek yöntem dua etmek ben inanmiyorumyumurtlamadan once iliskiye cunku o sirada yumurta yok yani sperm neyi dolleyecek.Rabbim isteyen herkese nasip etsin bir de kiz evlat☺

Bence tek yöntem dua etmek ben inanmiyorumyumurtlamadan once iliskiye cunku o sirada yumurta yok yani sperm neyi dolleyecek.Rabbim isteyen herkese nasip etsin bir de kiz evlat☺
Bilim diyor ki 7 gune kdr içerde canlı kalan sperm var. Yani yumurta 24 saatte catlarsa sperm de kaliteliyse 7 gün normali 72 saat yaşıyor.

Bilim diyor ki 7 gune kdr içerde canlı kalan sperm var. Yani yumurta 24 saatte catlarsa sperm de kaliteliyse 7 gün normali 72 saat yaşıyor.
Aynen normali olarak 3gun ve sık iliski

Sık iliskiden kasit da aslinda 2 3gun arayla olmasi cunki spermler bikacgun arayla daha kaliteli ve yogun hale geliyor cinsiyeti ise erkek belirleyecek ona bizim yapacagmz birsey yok hele hamile kalmak birey icin zorsa erkek kiz evladi olmus gerckten farketmiyor Allah herkese hayirlisini nasip etsn.

Merhaba x ve y gerçeği olsa da benim bildiğim kız geni taşıyan sperm vücutta daha uzun yaşıyormuş belki şık ilişki değilde ara ara işe yarar Allah gönlüne göre versin canım 2 oglandan sonra kız çok tatlı gelir

Çok teşekkürler. Evet Rabbim nasip etmişse gelir inşallah.

Adet duzensizlikleri benmde var yumurtlamayi takip etmiyorm 6aydir korunmuyorum Allah nezaman nasip ederse diyorum ama sizin dikkat ettiginiz seyide merak ediyorum konunun uzerinden baya gecmis ama ozelden paylasabilirmsnz?
Canim kiz bebis icin yaptign yöntemler hakkinda banada ozelden yazabilir misin ben de iki gun once iliskiyi kestim ama ogluma hamileyim cok merak ettim saglikla al ins kizini kucagina keske banada nasip olsa

Canim kiz bebis icin yaptign yöntemler hakkinda banada ozelden yazabilir misin ben de iki gun once iliskiyi kestim ama ogluma hamileyim cok merak ettim saglikla al ins kizini kucagina keske banada nasip olsa
Cnm henuz bir yontem ypmadm yapan bi arkdsa sordm oda bana ozelden yazdi sanada ozelden yazacagim

Bende hamileyim ama artık kız konusuna takılmıyorum canlar. Tevekkulle Rabbıme bıraktım. Dileğim hayırlı saglıklıbır evlat ınsallah.

Bende hamileyim ama artık kız konusuna takılmıyorum canlar. Tevekkulle Rabbıme bıraktım. Dileğim hayırlı saglıklıbır evlat ınsallah.
Aynen kafat
Aynen kafaya takma Allahim neyi hayirli bulursa onu nasip edio ins gonlundeki olur bende ikincide cok kiz istedim senin konunuda okudum ama ikinci oglusa hamileyim sen ne kadarliksin peki

Aynen kafat

Aynen kafaya takma Allahim neyi hayirli bulursa onu nasip edio ins gonlundeki olur bende ikincide cok kiz istedim senin konunuda okudum ama ikinci oglusa hamileyim sen ne kadarliksin peki
Ben de ıkıncıde kız ıstedım kız guzelı oglum oldu sukurler olsun verene hemde onaltıya kdr hep kız dedıler cın rus kız dıyordu. Hepsı hıkaye arkadaslar yazılmış kader degısmez. Bazen vesıle olabılır sadece ama ıstemek cok ınce cızgı Rabbımın katında. Ben ıkı dusuk sonunda suan 4+2 gunlugum suan. Oyle korktum basta. Rabbıme emanet ettım kız erkek hayırlı saglıklı evlat olsun ınsallah. Inanın hepsı bos. Evet bılım var ama Rabbım nasıp etmemısse erken cat olur yıne erkek olur,

Cok gecmis olsun saglikla huzurla alin kucaginiza insallah ogullarin arasi 2 yas olucak iyi anlasirlar die tahmin ediorum bakalim nasip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…