- 14 Kasım 2007
- 2.994
- 1.896
- 658
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
Adet duzensizlikleri benmde var yumurtlamayi takip etmiyorm 6aydir korunmuyorum Allah nezaman nasip ederse diyorum ama sizin dikkat ettiginiz seyide merak ediyorum konunun uzerinden baya gecmis ama ozelden paylasabilirmsnz?Seni çok iyi anliyorum canim 9 yasinda oglum var ve kiz bebis icin yapmadim kalmadi yumurtlama takip kitleriyle yumurtlama gunlerimi tayin etmeye calistim adet duzensizligi oldugu icin o aylarda hamile bile kalamadim.Sirkeli su sık iliski herseyi denedim fakat yumurtlama 2 gunu oncesi iliskiyi kesiyorduk.Fakat adet duzensiz olunca yumurtlama 2 gunden daha uzun suruyordu ve hamile kalamadim.Sonrasinda cift cizgiyi gördum ama 8 haftasinda dusuk yaptim.O ay sonrasinda adet olmadan tekrar hamile kaldim.Yumurtlama gunlerimi takip etmedim bu sefer.Sadece dikkat ettigimiz iki sey vardi.. biraz özel özelden yazcam onlari.Suan 7 aylik kizima hamileyim..Bol bol dua ettim.5 aylikken cinsiyetini ogrendim kizimin detayli ultrasyonda kesinlesti korkudan doktora cinsiyetini soramamistim doktor soyledi.ilk ögrendigimde gözlerimden yaslar akmaya basladi ne doktor ne hemsireler bisey anliyamadilar ama o an dunyalar benim olmustu.insallah sende benim yasadigim mutlulugu yasarsin.
güzel haberlerinizi bekliyoruz inşallahhh canımmm..Guzel yureklı arkadasım Allahrazı olsun. Bu ay yıne baslıyoruz calışmaya. Dua edın Rabbım saglıklı hayırlı bır kız evlat nasıp etsın ınsallah
Okuma sikintin var sanirim. Bastaki yazimi okusaydin eger tutturmadigimi ve oncelikle saglikli hayirli bir evlat diledigimi bilirdin. Ve ayrica Rabbim iste kulum vereyim demis. Takinti degil istiyorum ama yinede hayirlisi olacaksa olsun hayirsizsa geri dursun diyorum. Umarim anlayabilmissindir.Bu abuk sabuk takvimlerle uğraşacağına Allah'ım bana hayırlı sağlıklı bir kız evlat nasip et lütfen diye dua et bence..
Bi akrabamız tutturdu kız olsun kız olsun diye üçüncü de erkek.. Bence böyle tutturmamak lazım özellikle konu evlatsa..
Cinsiyetin ne önemi var, 3 oğlum olsa da canlarım 5 kızım olsa da.. Tabii ki kız erkek farklı, ikisi ayrı sevimli ama Allah'ın takdiri illa kız olsun erkek olsun diye tutturmak çok yanlış..
Okuma sikintin var sanirim. Bastaki yazimi okusaydin eger tutturmadigimi ve oncelikle saglikli hayirli bir evlat diledigimi bilirdin. Ve ayrica Rabbim iste kulum vereyim demis. Takinti degil istiyorum ama yinede hayirlisi olacaksa olsun hayirsizsa geri dursun diyorum. Umarim anlayabilmissindir.
Bilim diyor ki 7 gune kdr içerde canlı kalan sperm var. Yani yumurta 24 saatte catlarsa sperm de kaliteliyse 7 gün normali 72 saat yaşıyor.Bence tek yöntem dua etmek ben inanmiyorumyumurtlamadan once iliskiye cunku o sirada yumurta yok yani sperm neyi dolleyecek.Rabbim isteyen herkese nasip etsin bir de kiz evlat☺
Aynen normali olarak 3gun ve sık iliskiBilim diyor ki 7 gune kdr içerde canlı kalan sperm var. Yani yumurta 24 saatte catlarsa sperm de kaliteliyse 7 gün normali 72 saat yaşıyor.
Çok teşekkürler. Evet Rabbim nasip etmişse gelir inşallah.Merhaba x ve y gerçeği olsa da benim bildiğim kız geni taşıyan sperm vücutta daha uzun yaşıyormuş belki şık ilişki değilde ara ara işe yarar Allah gönlüne göre versin canım 2 oglandan sonra kız çok tatlı gelir
Canim kiz bebis icin yaptign yöntemler hakkinda banada ozelden yazabilir misin ben de iki gun once iliskiyi kestim ama ogluma hamileyim cok merak ettim saglikla al ins kizini kucagina keske banada nasip olsaAdet duzensizlikleri benmde var yumurtlamayi takip etmiyorm 6aydir korunmuyorum Allah nezaman nasip ederse diyorum ama sizin dikkat ettiginiz seyide merak ediyorum konunun uzerinden baya gecmis ama ozelden paylasabilirmsnz?
Cnm henuz bir yontem ypmadm yapan bi arkdsa sordm oda bana ozelden yazdi sanada ozelden yazacagimCanim kiz bebis icin yaptign yöntemler hakkinda banada ozelden yazabilir misin ben de iki gun once iliskiyi kestim ama ogluma hamileyim cok merak ettim saglikla al ins kizini kucagina keske banada nasip olsa
Aynen kafatBende hamileyim ama artık kız konusuna takılmıyorum canlar. Tevekkulle Rabbıme bıraktım. Dileğim hayırlı saglıklıbır evlat ınsallah.
Aynen kafaya takma Allahim neyi hayirli bulursa onu nasip edio ins gonlundeki olur bende ikincide cok kiz istedim senin konunuda okudum ama ikinci oglusa hamileyim sen ne kadarliksin pekiBende hamileyim ama artık kız konusuna takılmıyorum canlar. Tevekkulle Rabbıme bıraktım. Dileğim hayırlı saglıklıbır evlat ınsallah.
Ben de ıkıncıde kız ıstedım kız guzelı oglum oldu sukurler olsun verene hemde onaltıya kdr hep kız dedıler cın rus kız dıyordu. Hepsı hıkaye arkadaslar yazılmış kader degısmez. Bazen vesıle olabılır sadece ama ıstemek cok ınce cızgı Rabbımın katında. Ben ıkı dusuk sonunda suan 4+2 gunlugum suan. Oyle korktum basta. Rabbıme emanet ettım kız erkek hayırlı saglıklı evlat olsun ınsallah. Inanın hepsı bos. Evet bılım var ama Rabbım nasıp etmemısse erken cat olur yıne erkek olur,Aynen kafat
Aynen kafaya takma Allahim neyi hayirli bulursa onu nasip edio ins gonlundeki olur bende ikincide cok kiz istedim senin konunuda okudum ama ikinci oglusa hamileyim sen ne kadarliksin peki
Canım erkek evlada erkek kardes cok guzel oluyor ınan kıÇin takvimi falan kız derken 2. Oglum olacak.yani kesinligi yok
Ben de ıkıncıde kız ıstedım kız guzelı oglum oldu sukurler olsun verene hemde onaltıya kdr hep kız dedıler cın rus kız dıyordu. Hepsı hıkaye arkadaslar yazılmış kader degısmez. Bazen vesıle olabılır sadece ama ıstemek cok ınce cızgı Rabbımın katında. Ben ıkı dusuk sonunda suan 4+2 gunlugum suan. Oyle korktum basta. Rabbıme emanet ettım kız erkek hayırlı saglıklı evlat olsun ınsallah. Inanın hepsı bos. Evet bılım var ama Rabbım nasıp etmemısse erken cat olur yıne erkek olur,
Cok gecmis olsun saglikla huzurla alin kucaginiza insallah ogullarin arasi 2 yas olucak iyi anlasirlar die tahmin ediorum bakalim nasipBen de ıkıncıde kız ıstedım kız guzelı oglum oldu sukurler olsun verene hemde onaltıya kdr hep kız dedıler cın rus kız dıyordu. Hepsı hıkaye arkadaslar yazılmış kader degısmez. Bazen vesıle olabılır sadece ama ıstemek cok ınce cızgı Rabbımın katında. Ben ıkı dusuk sonunda suan 4+2 gunlugum suan. Oyle korktum basta. Rabbıme emanet ettım kız erkek hayırlı saglıklı evlat olsun ınsallah. Inanın hepsı bos. Evet bılım var ama Rabbım nasıp etmemısse erken cat olur yıne erkek olur,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?