Doğuma Hazırlık Kız, bebek konusu kafayı yedirtecek. Yardım edin :(

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Adet bitimi hmn iliskide erkek oluyor. Nedeni de cogu kadin adet doneminde yumurtkuyor o yuzden.

Dikkat ettiğin o iki şey nedir ?

Merhabaaa... Buay ilk denememizi yaptik. 2.5 gun once iliskiyi kestik. Derin iliski olmadi zevk almadim. Vajinal dus yaptim bir kere. Sut peynir sebbze ve dondurma tukettim bir de tatli bolbol. Bata 8 gun var beklemedeyim. Normalde gogus agrim olur adete yakin, olmadi. Arada damarim aciyor gibi bir agri oluyor gogsumde geciyor. Kasiklarim sis gibi sag tarafimda minik batmalar oluyor. Dun gece wc ye kalktim normalde uykum cook agirdir uyanmam. Birfe gece cok kasik agrim vardi kivrandim resmen. Hatta korktum acaba hamile kaldim da bebise birsey mi oldu diye. Gecer mi bu 8 gun...

Evet hamileyim... Son ikiski yumurtlamadan 50 saat once oldu. Bol sut dondurma tatli tukettim. Bir kere vajinal dusla ortami asidik yaptim. Yuzeysel iliski oldu sonrasi hep soluma yattim. Cin takvimi kizi gosteriyordu. Bakalim cinsiyet belli olunca yine yazarim.

hayırlısı canım umarım bekledgın gıbı olur sağlıklı olsunda vajinal duşu ilk kez duyuyorum o ne için ? ?

Senin kiz olursa belkim.bende ucuncuyu denerim

inşAllah canım. şimdilik belirtiler oğlanlardan farklı ama bekliyoruz bakalım. daha cinsiyete çoook var...
araştırmalarımız ve deneyimler bu grupta var beklerim..
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...de-kizimiz-olsun-diyenleri-bekliyorum.995272/

hayırlısı canım umarım bekledgın gıbı olur sağlıklı olsunda vajinal duşu ilk kez duyuyorum o ne için ? ?
vajinal duş ortamı asidik yapmak için canım. kızlar asit seviyor erkekler bazik.

Bekleyen arkadaslar maslesef bebegim gelismedi. Twz bizcok arkadasta tuttu. Soyle ki iliski yumurtlamadan 72 saat once olur bunu tutturabilirseniz erkek olma sansi %75 ben diyim hele. Tabi yapabilenm

bekara kar
Sanki benim kızımı anlatmışsın:)

Gerçekten oğlandan çook farklı oluyor cadılar..
görmemişin bir oğlu olmuş tutmuş şeyini koparmış.kızım var diye her yerde övünmüşşsün.anladık bi kızın var..ve kızlar pek bi başka seninkide pek bi cadımış ...kız burda kız die yanıp tutuşuo sen habire bi kızım bi oğlum var die gözüne gözüne sokmuşşusn pess..

Bosver canim herkes yasadigini bilir. Ben hamile kaldim kalbi durdu ve patolojide cibsiyeti kiz cikti. Uzuldum mu evet cok uzuldum ama cok sukur Rabbim iki evlat verdi iki oglun var. Onlarin acisini gostermesin Rabbim. Her isteyene nasip etsin.

Bosver canim herkes yasadigini bilir. Ben hamile kaldim kalbi durdu ve patolojide cibsiyeti kiz cikti. Uzuldum mu evet cok uzuldum ama cok sukur Rabbim iki evlat verdi iki oglun var. Onlarin acisini gostermesin Rabbim. Her isteyene nasip etsin.
canım benim çok üzüldüm, Allah hayırlısını nasip etsin inş. Bir kadının hem kız hem erkek evlat tatma isteğinden doğal bir şey olamaz bunda bir yanlış yok. Allah'tan hayırlı sağlıklı evlat ve ikisini de tatmayı diliyorum her zaman rabbim verir vermez o bilir hayırlısını ama kul isteyendir her zaman. kendini toparlamşsın çok şükür gönlündeki olsun inş.

hiç üzülme tatlım alanda verende rabbim .çok istemişsin ama bak herşede bir hayır vardır.merak etmiştim çoktaaa duaaa etmiştim umarım hamiledir ve bir kızı olacaktır diye...allahım iki avrna saglıklı suıhhatli uzun ömürler versin....feraha eriştirsin seni rabbim..

gerçekten nasipte ne varsa o. kiminin 7 kızı oluyor, 6 erkek çocuğu vs. sizi anlıyorum ama nasip

Guzel yureklı arkadasım Allahrazı olsun. Bu ay yıne baslıyoruz calışmaya. Dua edın Rabbım saglıklı hayırlı bır kız evlat nasıp etsın ınsallah

Konunun üstünden zaman geçmiş. Ama benim de bir oğlum var ve ikinci çocuğu düşünürsem, sırf bi kızım olsun diye düşünürüm...

Cinsiyet konusunda ayrımcılığa karşıyım genel olarak. İlla erkek olsun istemek itici geliyor mesela.

Ama kız iÇin ayrımcılık yapılabilir

Insallah Allah nasip eder cnm bi erkek annesi olarak bole dusunmen guzel ornek bi davranis.
Erkek olsun diye toplumda eskiden gelen bi bilinc var ama bunu dogru bulmuyorum evlat evlattir hayirlisi olsun saglikli olsun, hep ole dusunuyorm Allah hayirlisi neyse onu nasip etsn fazla övünüp insanlari gucendirmemk lazm herkesin evladi kendine guzeldir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…