- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.146
- 448
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
Aynen cnm bizim grupta kizlarin hepsi yumurtlama oncesi. Tabi birkac ay yumurtlama takibi yapmak lazim.Nasip meselesi bu kismetse oluyo ama bu yumurtlamadan onceki iliskiye bende inaniyom ben ikinci ogluma tam yumurtlama gunu hamile kaldim
Adet bitimi hmn iliskide erkek oluyor. Nedeni de cogu kadin adet doneminde yumurtkuyor o yuzden.Çin takvimi kesinlikle uydurma.Benim erkek diyordu ama kız çıktı.2 arkadaşım için kız diyordu erkek çıktı.
Ben adet bitiminden hemen sonra hamile kaldım.Onu bende duydum.Yumurtlama gününden önce olunca kız olma ihtimali daha yüksekmiş
Ben adetten sonraki 2.gun hamile kalmisim.bebegim kiz.bende tam tersini duydum.g[nulden iste dua et rabbim nasip eder.boyle seylere esasen hic inanmiyorumAdet bitimi hmn iliskide erkek oluyor. Nedeni de cogu kadin adet doneminde yumurtkuyor o yuzden.
Dikkat ettiğin o iki şey nedir ?Seni çok iyi anliyorum canim 9 yasinda oglum var ve kiz bebis icin yapmadim kalmadi yumurtlama takip kitleriyle yumurtlama gunlerimi tayin etmeye calistim adet duzensizligi oldugu icin o aylarda hamile bile kalamadim.Sirkeli su sık iliski herseyi denedim fakat yumurtlama 2 gunu oncesi iliskiyi kesiyorduk.Fakat adet duzensiz olunca yumurtlama 2 gunden daha uzun suruyordu ve hamile kalamadim.Sonrasinda cift cizgiyi gördum ama 8 haftasinda dusuk yaptim.O ay sonrasinda adet olmadan tekrar hamile kaldim.Yumurtlama gunlerimi takip etmedim bu sefer.Sadece dikkat ettigimiz iki sey vardi.. biraz özel özelden yazcam onlari.Suan 7 aylik kizima hamileyim..Bol bol dua ettim.5 aylikken cinsiyetini ogrendim kizimin detayli ultrasyonda kesinlesti korkudan doktora cinsiyetini soramamistim doktor soyledi.ilk ögrendigimde gözlerimden yaslar akmaya basladi ne doktor ne hemsireler bisey anliyamadilar ama o an dunyalar benim olmustu.insallah sende benim yasadigim mutlulugu yasarsin.
İnsAllah tesekkurler. Bakalim kiz tuttumu? Zaten bu tezde erkek dogurursam da ilk olucam yani :)Hadi bakalim hayirlisi
Senin kiz olursa belkim.bende ucuncuyu denerim
vajinal duş ortamı asidik yapmak için canım. kızlar asit seviyor erkekler bazik.hayırlısı canım umarım bekledgın gıbı olur sağlıklı olsunda vajinal duşu ilk kez duyuyorum o ne için ? ?
bekara karAmin inşallah..
Bende sizin gibi düşünüyorum, benim çocuklarım çok zor cocuklar olmasına rağmen, 3.çocuk ve kız çocuk hayali bendede var..
Bir oğlum ve bir kızım var, bi kız çocuk daha fena olmazdı sanki :)
Şuan okunan ezanlar yüzü suyu hürmetine, Rabbim evlat sahibi olmak isteyen ve hakkıyla annelik görevini yerine getirebilecek olan herkese güzel evlatlar nasip etsin..
Önce olmayanlara, sonra bizlere inşallah..
görmemişin bir oğlu olmuş tutmuş şeyini koparmış.kızım var diye her yerde övünmüşşsün.anladık bi kızın var..ve kızlar pek bi başka seninkide pek bi cadımış ...kız burda kız die yanıp tutuşuo sen habire bi kızım bi oğlum var die gözüne gözüne sokmuşşusn pess..Sanki benim kızımı anlatmışsın:)
Gerçekten oğlandan çook farklı oluyor cadılar..
Bosver canim herkes yasadigini bilir. Ben hamile kaldim kalbi durdu ve patolojide cibsiyeti kiz cikti. Uzuldum mu evet cok uzuldum ama cok sukur Rabbim iki evlat verdi iki oglun var. Onlarin acisini gostermesin Rabbim. Her isteyene nasip etsin.bekara kar
görmemişin bir oğlu olmuş tutmuş şeyini koparmış.kızım var diye her yerde övünmüşşsün.anladık bi kızın var..ve kızlar pek bi başka seninkide pek bi cadımış ...kız burda kız die yanıp tutuşuo sen habire bi kızım bi oğlum var die gözüne gözüne sokmuşşusn pess..
Bosver canim herkes yasadigini bilir. Ben hamile kaldim kalbi durdu ve patolojide cibsiyeti kiz cikti. Uzuldum mu evet cok uzuldum ama cok sukur Rabbim iki evlat verdi iki oglun var. Onlarin acisini gostermesin Rabbim. Her isteyene nasip etsin.
hiç üzülme tatlım alanda verende rabbim .çok istemişsin ama bak herşede bir hayır vardır.merak etmiştim çoktaaa duaaa etmiştim umarım hamiledir ve bir kızı olacaktır diye...allahım iki avrna saglıklı suıhhatli uzun ömürler versin....feraha eriştirsin seni rabbim..Bosver canim herkes yasadigini bilir. Ben hamile kaldim kalbi durdu ve patolojide cibsiyeti kiz cikti. Uzuldum mu evet cok uzuldum ama cok sukur Rabbim iki evlat verdi iki oglun var. Onlarin acisini gostermesin Rabbim. Her isteyene nasip etsin.
Guzel yureklı arkadasım Allahrazı olsun. Bu ay yıne baslıyoruz calışmaya. Dua edın Rabbım saglıklı hayırlı bır kız evlat nasıp etsın ınsallahhiç üzülme tatlım alanda verende rabbim .çok istemişsin ama bak herşede bir hayır vardır.merak etmiştim çoktaaa duaaa etmiştim umarım hamiledir ve bir kızı olacaktır diye...allahım iki avrna saglıklı suıhhatli uzun ömürler versin....feraha eriştirsin seni rabbim..
Insallah Allah nasip eder cnm bi erkek annesi olarak bole dusunmen guzel ornek bi davranis.Konunun üstünden zaman geçmiş. Ama benim de bir oğlum var ve ikinci çocuğu düşünürsem, sırf bi kızım olsun diye düşünürüm...
Cinsiyet konusunda ayrımcılığa karşıyım genel olarak. İlla erkek olsun istemek itici geliyor mesela.
Ama kız iÇin ayrımcılık yapılabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?