Doğuma Hazırlık Kız, bebek konusu kafayı yedirtecek. Yardım edin :(

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Buara ben de dualarımda neredeyse hep kız bebek istiyorum sanki evimizin bir kız çocuğuna ihtiyacı var gibi geliyor bilmiyorum çok saçma geliyor olmayıp senelerce uğraşanları okuyorum burda onlara da dua ediyorum ama aşırı istiyorum neredeyse takıntı haline geldi bende ismi bile hazır hayırlısıyla en kısa zamanda kucağımıza sağlıklı uzun ömürlü hayırlı bir kız evlat versin Allah

Ayni benim gibisin canim benim sürekli dilimde ayni Dua gecemde gündüzümde.
3 Oglum var bizimde tek eksigimiz hayirli saglikli bi Kiz evlat cok istiyorum. Insallah Rabbim sanada banada verir kuzum. Dualarina banada yer ver insallah, ben tüm isteyen herkese ediyorum..

Yer veririm tabi siz de bana yer verin ali imran suresinde 36. Ayeti okuyun bol bol ben aklıma geldikçe okuyorum bir de elinizi karniniza koyarak her gün günde 21 kez ya halik ya bari ya musavvir cellecelaluhu söyleyin niyetinizi düşünerek hayırlısıyla sağlığıyla gelsin en doğrusunu en hayırlısını allah bilir bize de hayırlısıyla kız versin

Selam kizlar..
Whiteandblue yeni ogrendi hamile oldugunu, ins saglikli bir kizi olur cok istiyo ..
benimde bata 4-5 gun kaldi meraktayim ..

Yanlizbenim gecen ay yum sanirim gec oldubu yuzden tutmamis olabilir , eger tutmadiysa yumurta takibi yapacagim

Selam. S Simay155 evet cnmhamileyim çok şükür. Bakalım ne olacak? Ruyamda kız gordum adıda elif su idi. RAbbım ne yazdıysa o. İnşAllah saglıklı hayırl kızlarımız olur hepimizin..

Merhaba canım. Kız evlat takıntı oluyor ya evet. Bende de oyle gıbı oldu. Bugun oğlanlara kıyafet alırken esım ıc cke ceke kız reyonundan gecıyor. Tovbe hasa sankı kusur gıbı kız evlat verememek. Rabbım hayırlısını yazsın ınsAllah.

A
Hayirli olsun cok sevinddim ins gonlunuze gore hayirlisini versin Rabbim bana da nasip etsin cunku biz de artik dusunuyoruz

Burasi cok sessz kalmis. Bu ay denememiz yarinki iliskimile son bulacak. Bakalim bir kiz evladim olacak mi? Yoksa 3. Erkekle jubilemizi mi yapacagiz?

Yontem su; gecen ayki yumurta talibim sonucu 14. Gun aksami pic oldu. 12. Gun gecesi son iliski olacak. Bir kere vajinal dus yaptim bugun de yapmayi dusunuyorum. Sut yumurta peynir dondurma yiyiyorum. Derin iliski olmuyor ve soluma yarim saat yatiyorum. Hakkimizda hayirlisi. Gelismeleri yazarim.

Sık iliski olacak cnm bnm kizlarm hep ole oldu ard arda iliski ilki korunmali digerleri korunmasiz

Zaten 9/10/11/12. Gunler korunmasiz oluyor gunde bi kere. İki kere cok zor adamlari ikna etmek.
Ondan erkek oluyor demekki cnm .). Bkac kere olunca garanti kiz bnden ornek .bir kere tek iliski oldu onda erkek oldu bnm onu kaybettm karnmda olmadi .eslern iliski duzeninden dolayi aynı cinsiyet olma ihtimali daha cok oluyor bn buna inaniyorum artk iyice .

Çin takvimi kesinlikle uydurma.Benim erkek diyordu ama kız çıktı.2 arkadaşım için kız diyordu erkek çıktı.
Ben adet bitiminden hemen sonra hamile kaldım.Onu bende duydum.Yumurtlama gününden önce olunca kız olma ihtimali daha yüksekmiş

Bence anlis bir tez. Kk da cok arastiriyorum hala grubumda da bu yontemle kizi olan cok atkadasin oylusu mevcut. İki oglum var ikisi de yumurtlama gunu kaldim hamile 14. Gundu. Bu sefer aksine hergun ve 12. Gun kesicem. Eger oglum olursa bu tezin dogrulugu arastirilabilinir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…