- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.146
- 448
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
Anlasırlar cnm bnımkılerın arası 5 yasyınedecok ıyı anlasırlarCok gecmis olsun saglikla huzurla alin kucaginiza insallah ogullarin arasi 2 yas olucak iyi anlasirlar die tahmin ediorum bakalim nasip
Canım erkek evlada erkek kardes cok guzel oluyor ınan kı[/QUOTE aralari 32 ay olacak insallah iyi anlasirlar ☺
Yumurtlama gunumu hamile kaldin ogullarinaÇin takvimi falan kız derken 2. Oglum olacak.yani kesinligi yok
İkisi de yum gunu cnm.Ogullarina yumurtlama gunu mu hamile kaldın peki sen bilio msn
Adet bitimi kaldim son ogluma.ilk oglum klomenle olmustu.2.oglumda acikcasi 1 kereden bisi olmaz yumirtlama gunu falan degil dediydim hamile kalmisimYumurtlama gunumu hamile kaldin ogullarina
keşke burdan yazsaydınız :)Cnm henuz bir yontem ypmadm yapan bi arkdsa sordm oda bana ozelden yazdi sanada ozelden yazacagim
Canim yöntem benim degil ama buradan bir arkadas banada ozelden yazmisti... bende ozelden paylaştımkeşke burdan yazsaydınız :)
canımmmmm ben seni hatırladım inşallah sende beni hatırladın ayy hamilemisin çokkk sevindimm canım yaaaaa inşallah gönlüne göre olur inşallahhhh hayırlısından bi kızın olurr merakla beklicem bendeBende hamileyim ama artık kız konusuna takılmıyorum canlar. Tevekkulle Rabbıme bıraktım. Dileğim hayırlı saglıklıbır evlat ınsallah.
bak canım mesela benim gebelik gunlugünun en altında hamilelik günlügünü imzana eklemek icin tıklayıniz yaziyor..ona tıkla profiline eklemek icin bebeginin dogacagi muhtemel tarihi yaziyorsun tamam dediginde profiline ekliyorkızlar bişey sorcam bu bebeğin doğacağı muhtemel tarih felan diyor ya onu nerden yapıyorsunuz ya ben beceremedim bi türlü..
tesekkürler canımmmmbak canım mesela benim gebelik gunlugünun en altında hamilelik günlügünü imzana eklemek icin tıklayıniz yaziyor..ona tıkla profiline eklemek icin bebeginin dogacagi muhtemel tarihi yaziyorsun tamam dediginde profiline ekliyor
ayy basardım sonunda :))bak canım mesela benim gebelik gunlugünun en altında hamilelik günlügünü imzana eklemek icin tıklayıniz yaziyor..ona tıkla profiline eklemek icin bebeginin dogacagi muhtemel tarihi yaziyorsun tamam dediginde profiline ekliyor
Benim de iki oğlum var. 3. Kız olur belki diye istiyorum ama eşim hiç istemiyor onu bir ikna etsem sanki dünyalar benim olacak. Peki bu da erkek olursa diyor eşim. Olsun baş tacı olur ama en azından 3. Yü denemedim dememiş olurum diyorumDileğimiz en büyük kapıdan Rabbimden tabi ki. Dua, ediyorum inşallah Rabbim bizede hayırlı sağlıklı bir kız evlat nasip etsin diye. Evlat hasreti çeken arkadaşlara, Rabbim bizlerden önce onlara bir evlat bahsetsin. Çok şükür iki evladım var. Bir kardeş daha yapacağız çünkü eşimde bende çocukları çook seviyoruz. Çocuklarım hayatımızdaki en ve tek kıymetlilerimiz. 3 çocuk iyidir bende 3 lardeş büyüdüm. İyiki de öyle olmuş. İnşallah çocuklarında 3 kardeş büyürler. Sevgiyle büyüyen her meyve yarınlarda en sağlıklı besin olur. İnşallah evlatlarım da geleceklerinden merhametli hayırlı etrafına huzur sacan insanlar olur.
Cnm ikinci oglumda hep kiz kiz dediler sonra 17 de pipi gorduk. Rabbim gonlune gore versin insallah. Ben hayirli evlat diledim iki dusukten sonra. Hayirli saglikli bir evladim daha olsun artik kiz erkek neyse Rabbimin emaneti icimde buyuyor. Cinsiyet dusunup onu uzmek istemiyorum acikcasi.Mrb kızlar rabbim herşeyden önce sağlık evlatlar nasip etsin ve isteyen herkesede evlat sahibi olmayı kısmet etsin benimde bir kızım var ikinciye hamileyim şuan 18 haftanın içindeyim allah biliyor ya hep dua ettim rabbim evladın hayırlısı olsun hamdolsun bi kızım var buda erkek oşsun istedim çünkü bnm hamileliğim çok kötü öyle bi hamilelik ki hiç bir şekilde yerden kalkamıyorum kızıma bile bakamıyordum yediremiyordum üstünü bile giydiremiyordum o derece bu erkek olsa bitti bi daha istemm derdim ve çok dua ettim rabbime dün gittim doktor çokta üstünde durmadı görsem söylerim dedi kıza benziyo deyip kestirip attı ya o an bilmiyorum içimde bişey koptu ya ne olur kızmayın bana sonra eve geldim namazımı kıldım dua ettim rabbime demekki bu hayırlısıymış dedim işte bazılarımız kız ister bazılarımız erkek keşke herşey gönlümüze göre olsaydı bazılarımız kız evlada bazılarımız erkek evlada hasretken bazılarımız evlat sahibi olmaya hasret onun için bu konuyu açan arkadaşı çok ii anlıyorum kuzenimin eşi dedi bn 4 ay boyunca bebeğime erkek dediler ve bn çok ağladım dedi onunda 2 oğlu var kız istiyordu ve 4 ayın sonunda bebeğinin kız olduğunu öğrendi rabbim hepimizin gönlüne göre versin lütfen kimse kimseyi asla yadırgamasın çünkü anlatılamayacak çok şeyler de var rabbim isteyen herkesede evlat nasip etsin bnde erkek istedim fakat kıza bnziyo dedikısmet
Bilmemki bnimde değişirmi acaba 18 haftadayım fakat doktor çokta üstünde durmadı açıkcası bilmiyorum doğrumu yoksa yanıldımıCnm ikinci oglumda hep kiz kiz dediler sonra 17 de pipi gorduk. Rabbim gonlune gore versin insallah. Ben hayirli evlat diledim iki dusukten sonra. Hayirli saglikli bir evladim daha olsun artik kiz erkek neyse Rabbimin emaneti icimde buyuyor. Cinsiyet dusunup onu uzmek istemiyorum acikcasi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?