Doğuma Hazırlık Kız, bebek konusu kafayı yedirtecek. Yardım edin :(

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Herkes kız evlat başka diyor nedir ya...benim de bi oğlum var valla bambaşka erkek istiyordum zaten şükür rabbim nasip etti..

benim bi kizim birde oglum var, kiz buyutmek gercekten daha farkli.. kiritarak aglar mi el kadar sey, valla kiz bebek agliyormus boyle
oglum aslanim kalbimin sahibi kizimsa gun isigim beni guldurenimikisininde yeri bambaska

Amin canım inşallah.

Rus takvimi iki oğlumda da tutmadı. çin ikisinde de tuttu. bakalım bütün donörleri birleştirip nisan mayısta deneyeceğim yumurtlama takibiyle de. Tabi ki önceliğim bol bol dua. Rabbim dileğimi biliyor. Olursa da olmazsa da iki evlatta başımın tacı.
İnşallah bizde o güzel duyguyu yaşarız sende bir daha yaşarsın cnm.
Ben üçüncü ve istenmeyen bir bebekmisim. Ama 2 erkekten sonra kız olunca bayilmis herkes sevincten :) inşallah sizin de kız olur ve çooook kıymetli olur :)
olmaz mı kayınvalidemin 4 erkek torunu iki bende iki görümcemde. herkes de deli gibi kız özlemi var. olursa babası pamuklarla büyütür annemler kayınvalidemler ayyy düşünemediiimmm

Ben tüm kalbimle o kadar çok istiyorum bazen çok kaptırıyorum kendimi telkin ediyorum. İnşallah olur olmazsa da buna da şükür.

yok canim benden bu kdr tek derdim kizima kizkardesti ama ogluma erkek kardesi yoldasi ugun gordu rabbim
Allah uzun omur vaersin insallah banada kizim yalniz kalmasin
4 çok uç iyi :)
erkek oldugunu ogrendigimde aglamistim, dr sevinçten agladugimi sandi
hem kizim hem oglum oldugunu soyleyince hepten sasirdi nedeni mantugina sigmadi :))
ama bana bisey dedi o an, gunde ben ne vakalar goruyorum aglama sebepli bi bilseniz fln dedi sagliksiz bebek ve gebelikleeri kasteddi herhalde
hayirlisini versin rabbim insallah ..

Ben de kız çok istiyordum ama tek duam sağlıklı olsundu. Yani kabul olacak bi duam varsa bunu sağlık yönünde kullanıyım dedim:))) senin için de sadece ve sadece sağlıklısını diliyorum. İnş kabul olur. Sen cinsiyet kısmını tamamlarsın :)

Rus takvimi iki oğlumda da tutmadı. çin ikisinde de tuttu. bakalım bütün donörleri birleştirip nisan mayısta deneyeceğim yumurtlama takibiyle de. Tabi ki önceliğim bol bol dua.

olmaz mı kayınvalidemin 4 erkek torunu iki bende iki görümcemde. herkes de deli gibi kız özlemi var. olursa babası pamuklarla büyütür annemler kayınvalidemler ayyy düşünemediiimmm

Benim ismim de özlem zaten

Amin cnm tabi ki sağlıklı hayırlı merhametli evlat olsun öncelikle sonra olursa kız oldun inşallah

İnsanlar her konuda kendinde olmayını hep ister,takıntı yapar fakat zamanı geldiğinde aslında çok istediği o şeyin o kadar da hayati önem taşımadığını anlar bir nevi heves diyelim:) Sizi anlıyorum benim kuzenimin 3 kızı var,gayet çağdaş biri ama gönlüme söz geçiremiyorum erkek olan eşim bile beni ayıplıyor fakat 3 kızımdan sonra o duyguyu da tatmak istiyorum diyor mesala,fakat dua ederken bile dikkat edin derler çünkü birçok konuda ısrar etmek iyi değildir daima o çok istediğimiz şeylerle sınanırız zaten değil mi? Cani gönülden Allah'tan size hayırlı sağlıklı bir kız evlat diliyorum profil yazınız kalbime dokundu ve umarım yazdığınız gibi bir kızınız olur. Kafanıza takmayın çünkü erkek veya kız sahibi olamamak bir eksiklik değil olursa ne güzel olmazsa da dediğiniz gibi 3.oğlunuz baş tacınız olur.

Aslında bu yuzden istemiyordum 3. Ocugu. Kız olursa sınavım mı olur dıye halada düşünmüyor değilim. Ama hayırlı sağlıklı bir kı,z evlat istedim hep. Rabbim gölümü biliyor erkek de olsa ba ş tacım. Hakkımda hayırlısı ne ise onu yazsın Rabbim inşallah.

Bu tip öneriler mantığa da tıbba da aykırı benim nezdimde. Döllenme olayı babadan gelen x veya y kromozomu ile alakalı. Yani anneyle neredeyse bir ilgisi yok cinsiyetin. Demem o ki eğer x gelirse kız y gelirse erkek evladınız olur. Tabiki rabbim ne takdir ettiyse o
Bence stres yapmayın. Dua edin. Bakarsınız ikiz kızlarınız bile olabilir Bu tip olayları araştırıp beyninizi kendinizi de yormayın kader belli zaten Allah takdir ettiyse kız evladınız da olur.
Ablamdan sonra ben doğunca babam bunu erkek sayarız boşver demiş ondan sonra iki erkek kardeşim daha oldu
Rabbimiz yazmış
Sabırla beklemek ve dua etmek düşüyor bize

Çinmiş rusmuş hiç takılmayın. Ben onlara bakmadım hamile olduğumu öğrenince cinsiyeti öğrenene kadar merakımdan inceledim. Tutmadı

4. Mü dusunuyorsunuz ?. Yas aralari ne kizlarn .bnmde iki kizim var bnde isterdim ama 3.ye cesaret edemem sanirim .
Benim kızlarım büyüdü kücük kızım 14 yaşında . Ben aslında geç bile kaldım yaşım 41 Allah verirse olur.2 yıldır istiyoruz olmadı şimdi hamileyim bakalım ins saglıkla gönlümüzdekiyle Allah kucamıza almayı nasib eder inş .Bence fazla gec kalmadan yani yaşın ilerlemeden birtane daha dogur derim tabi Allah nasib ederse.

Bende iki ay önce ücüncü Oglumu dünyaya getirdim.
Suan burdan okuyunca Kiz cocuklar icin yazilanlari bi kat daha kiz evlat istegi olustu bende. Ben cok istedim cok Dua ettim iki oglumdan sonra bide kizim olsun dedim, Rabbim bacilarima eltime ikisinide tatirdin Kiz evlat duygusunu banada tattirsin istedim. Boynumu bükük bi yanimi eksik koymasin istedim. Adaklar adadim Dualar, yumurtlama önce sonrasi filan kesinlikle öyle bisey uygulamadim. Ben Tek Dualarima inandim güvendim. Sonuc Nasip degilmis suan dünyalar güzeli bi Oglum var
Ama hala Kiz istegim hayalim gecmedi bilsemki dördüncü kiz olacak hemen yaparim.
ben birde bu Burun kisminda Mor damar olayina taktim hani eskiler derlerya arkasi Erkek olur diye benim Üc Oglumdada var ve bu beni düsündürüyo acaba bunun arkasidami Erkek diye yoksa tamamen tesadüfmü bilemiyorum
Benim Duamda herzaman benim kadar cok isteyene Rabbim istedigi cinsiyeti nasip etsin..

Hiç kafanıza takmayın,erkek evladı olmayanlara da 'mutlaka bir oğlun olmalı onun sevgisi bir başka' diyorlar,forumda bile oğlum olsun diye uğraşanlar var yani kısaca bizde olmayan her hangi birşey ona ulaşana kadar kıymete biniyor. Herkesin fikri başkadır kimine erkek kimine de kız evlat daha sevimli gelir,insanların saçma sapan dayatmalarından dolayı kadınlar strese giriyor yok kız başka ay erkek başka fln fln of saçmalık cidden evlat evlattır işte kalbinizi ferah tutun ne güzel 3 tane aslanlar gibi oğullarınız var keyfini çıkarın.

Nasıl oluyor mor damar gözün burna yakın kısmı mor mu oluyor? İlk oğlumun ki baya mor da ufaklıpımda pek belli değil. Çözemedim onu birde mesela 2. Oğlunuzun saçortayı saç gülü deriz onasıl sağda mı solda mı ortada mı

Evet canim burnun üst tarafinda belirgin bi morluk oluyo benim ilkindede vardi ortancadada simdi ücüncüdede belirginlesti.
O sacgülünü ilk dega duyuom benim oglaninki düz sag sol degil yani

Op. Dr. Yoldemir, "Vücut ısı çizelgesi, servikal mukus miktarı veya LH idrar kitleri ile yumurtlama zamanının tayini yapılabilir. Kız çocuğu için muhtemel yumurtlama gününden 2-4 gün önce ilişkiye girilmeli, servikal mukusun en bol olduğu dönemde seks yapılmamalıdır. Erkek bebek için yumurtlamadan 12 saat önce cinsel ilişkiye girilmelidir. Bunun tesbiti için servikal mukus ve vücut ısı tayini kullanılabilir. Vücut ısınındaki düşüşün olduğu gün veya ertesi gün birliktelik olabilir. Servikal mukus daha berraktan daha beyaza ve kıvamlı olmaya başladığında cinsel birliktelik olmalıdır. Cinsel birleşme yumurtlamaya mümkün olduğu kadar yakın olmalıdır. Cinsel perhiz durumu da kız veya erkek çocuk için farklı olmalıdır. Kız çocuk için prezervatif kullanılmamalı, adet sonrası cinsel ilişki her gün belirlenen güne kadar olmalı, sonrasında yumurtlamadan 2-3 gün sonrasına kadar ilişki olmamalı ve ardından prezervatif kullanılmalıdır. Erkek bebek için adet sonrasından belirlenen ilişki gününe kadar cinsel perhiz olmalıdır veya yumurtlamadan 4-5 gün öncesine kadar cinsel ilişki prezervatif ile olmalıdır. Zamanlı ilişkiden öncesi ve sonrası tüm birlikteliklerde prezervatif kullanılmalıdır. Eğer yumurtlamadan 3 veya daha fazla gün öncesinden ilişkiye girerseniz kız bebek olma olasılığı yüksektir. Yumurtlama zamanına daha yakın dönemde ilişki sonrası erkek bebek olma olasılığı daha fazladır" dedi.
Isı cinsiyeti etkiliyor

Hayalardaki ısının da önemli olduğunu belirten Op. Dr. Tevfik Yoldemir, kız bebek için erkeğin ilişkiden önce sıcak banyo yapmasının uygun olabileceğini, erkek bebek için ise hayaların serin tutulması gerektiğini, sauna, sıcak banyo, scuba dalış yapılmaması gerektiğini belirtti. Erkek iç giyimi de cinsiyet belirlemede farklılık gösterdiğini dile getiren Op. Dr. Tevfik Yoldemir, kız bebek için slip veya sıkı iç çamaşırı giymek etkili iken, Boxer giymenin y-spermlerine x-spermlerinden daha fazla faydalı olduğunu kaydetti.
Ne yediğiniz ve nasıl yaşadığınız önemli
Op. Dr. Tevfik Yoldemir, "Kafein alımı da cinsiyet belirlemede farklılık göstermektedir. Kız bebek için çiftlerin her ikisinin de uzun süre kafein içeren içeceklerden uzak durması gerekirken erkek bebek için erkeğin ilişkiden 30 dakika önce sert kafeinli kahve içmesi doğru olur. Stressiz ve rahat olmak size kız bebek getirirken sıkıntılı ve stresli olanlarda gelecek bebek erkektir. Cinsel birlikteliğin şekli de bebeğinizin cinsiyetini etkileyebilir. Öğleden sonra, ayın tek sayılı gününde, ay dörtte bir doluyken, rahat bir ortamda, ilişkiden hemen önce asidik bir doche (vajenin içinin yıkanması) yapılınca, seksi kadın başlattığında ve kadın sevişirken üstte olduğunda ve her gün birlikte olduğunuzda kız bebek gelecektir. Gece, dolunay varken, ayın çift sayılı günlerinde, ilişkiden önce alkali douche yapılınca, gergin ortamda, ayakta seks yaptıktan ve kadın seks sonrası soluna yatıp uzandığında ve günaşırı seks yapıldığında beklenen bebek erkek olacaktır. Asidik douche için beyaz sirke yumurtlamadan 2-2.5 gün önce uygulanmalıdır. Bazik douche için ilişkiden önce kabartma tozu uygulanmalıdır. İlişki sırasında pozisyon ve giriş derinliği de cinsiyetler arasında fark gösterir. Kız bebek için erkek boşalırken penis vajenin dış bölümüne yakın olmalı ve misyoner pozisyonunda yüzyüze birleşme olmalıdır. Erkek bebek için penis vajenin derininde olmalı ve vajene arkadan giriş pozisyonununda seks yapılmalıdır. Kadının orgazmı da bebeğin cinsiyeti ile ilişkili bulunmuştur. Kız bebek için kadın orgazm olmamalı, erkek bebek için ise orgazm faydalı hatta birden fazla orgazm etkili olmaktadır" diye konuştu

10 adet yorum var.
  1. Visitor dedi ki:
    12 Kasım 2008, 21:56
    inanmayın ben bunların hepsini kız bebek için uyguladım ama sonuç erkek bebek oldu.Yüce rabbim neyi nasip edip,uygun görürse o oluyor.Allah hayırlı evlatlar nasip etsin herkese.

2. Visitor dedi ki:
    xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

3. Visitor dedi ki:
    bunların hepsi yalan canım böyle safsatalarla kafanı doldurma çünkü ne yaparsan yap cinsiyete asla etki etmez sperm eğer kız bebek geni taşıyosa kız erkek geni taşıyosa erkek olur istersen 24 saat birlikte ol ister orgazm ol yada olma ister amuda kalk hiçbirşeyin etkisi yok bunu değiştirmez.cinsiyet konusunda kadının hiç etkisinin olmadığı tıpta kanıtlanmıştır.

4. Visitor dedi ki:
    arkadaşım ben herşeyin allahın takdiri olduğuna inanıyorum yumurtlrmama 7 gün kala girdiğim ilişkiden hamile kaldım ve bebişim erkek…sonrasında kalmadığımı biliyorum çünkü eşim şehir dışına çıkmıştı..reglim 28 de bir olurdu hiç şaşmazz..

5. Visitor dedi ki:
    arkadaşlarr bu yazıyı buluncaaa acaba olabilirmii diyee sizle paylaşmak istedimmmmm
    hepinize teşekkür ederimmmmm
    okuyan arkadaşlarımınn yorumlarını bekliyorummmmm
    ,

6. Visitor dedi ki:
    Alıntı:
    SıCaK BrOwNi kullanıcısından alıntı

arkadaşlarr bu yazıyı buluncaaa acaba olabilirmii diyee sizle paylaşmak istedimmmmm
    hepinize teşekkür ederimmmmm
    okuyan arkadaşlarımınn yorumlarını bekliyorummmmm
    ,
    canım ellerine sağlık.arkadaşlarda yorumlarını yapmışlar senin yazdıklarında şansı arttırıyor olabilir.yumurtlamaya yakın ilişki erkek yumurtlamadan 3-4 gün önce ilişki kız çocuk şansını arttırır diye bir konu var bu gebelik kitaplarında dahi yazıyor.tabii hiçbirşey %100 olmuyor.doktorlar bile %100 demez hiçbir zaman.birde sadece erkek belirliyor cinsiyeti diyede söylenemez çünkü kadının yumurtasınında büyük bir rolü var bu durumda.öyle olsaydı kadınlar her ay hamile kalırdı erkekten gelen spermle olsaydı herşey böyle olurdu.ama olmuyor bazen yumurta kabul etmeyebiliyor spermi.herşey allahtan tabii sonuç olarak.bu yöntemlerde doktorların ağzından söyleniyor.

7. Visitor dedi ki:
    okudum canım açıklamalar güzel emegine saglık

8. Visitor dedi ki:
    doğruluk payı %100 olmasada vardır.sonuçta bilimsel çalışmalar sonucu yazılmış bi yazı. ben tam olarak hangi gün hamile kaldığımı bilmiyorum.ovulasyon gününden önce ve o gün de ilişki olmuştu. bi oğlum var şimdi.

9. Visitor dedi ki:
    ya arkadaşım ağzım açık okudum neler varmış bizim bilmediğimiz böyle yaaa :))))

10. Visitor dedi ki:
    allah saglikli sihhatli bebekler versin oglan kiz ne farkeder hepsi yuce allahimin takdiri inanmayin boyle seylere kizlar hepsi bos laf

Yorum Yaz
İsimE-Posta

Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Kadinisterse.org

Masaüstü Görünümüne Geç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…