- Konu Sahibi Whiteandblue
-
Herkes kız evlat başka diyor nedir ya...benim de bi oğlum var valla bambaşka erkek istiyordum zaten şükür rabbim nasip etti..
Amin canım inşallah.Yok canım niye nankörlük olsun, ille de olsun dememişsin ki hayırlısını istiyorsun yine de sonuçta. Benim evlat istememle senin kız evlat istemen arasında bir fark yok bence. Bir bak sen dediğim ayın evreleri işine. İnşallah hayırlı sağlıklı bir kızın olur senin de
Rus takvimi iki oğlumda da tutmadı. çin ikisinde de tuttu. bakalım bütün donörleri birleştirip nisan mayısta deneyeceğim yumurtlama takibiyle de. Tabi ki önceliğim bol bol dua. Rabbim dileğimi biliyor. Olursa da olmazsa da iki evlatta başımın tacı.Konu sahibi seni çok iyi anlıyorum. Bende kız çocuk delisiyim ve çok istiyorum. Rabbim oğlumunda tırnağına taş değirmesin oda canım kanım nefesim ama kız bi başka işte. Ve bende 2. Çocuğu yapacağımda stres olucam kız olmazsa diye. Bende pek inanmazdım takvim şu bu ama ciddi ciddi düşünüyorum hesap kitap yapıp hamile kalmayı :)
Annem rus takvimine doğru diyor doğanlarda hep tutmuş aklımda bi o var.
İnşallah bizde o güzel duyguyu yaşarız sende bir daha yaşarsın cnm.baana burdan bi abla yumurtlama dinemine yakin olan olayi tavsuye etmisti ama ben beceremdim herhalde yapmasini çoikda dikkat etmedim gunune
sonuç oglum oldu
ben seni anliyorum, bir kizim iki oglum var deselerki kiz olacak yaaprim dorduncuyu :) cinsiyet ayrimi deil bu abska bisey ama adini bilmiyorum :)
olmaz mı kayınvalidemin 4 erkek torunu iki bende iki görümcemde. herkes de deli gibi kız özlemi var. olursa babası pamuklarla büyütür annemler kayınvalidemler ayyy düşünemediiimmmBen üçüncü ve istenmeyen bir bebekmisim. Ama 2 erkekten sonra kız olunca bayilmis herkes sevincten :) inşallah sizin de kız olur ve çooook kıymetli olur :)
Ben tüm kalbimle o kadar çok istiyorum bazen çok kaptırıyorum kendimi telkin ediyorum. İnşallah olur olmazsa da buna da şükür.Elbette kısmet bu işler ama cinsiyet için yumurtlama gününe göre deneyen çok var.Sen tüm kalbinle iste Allahtan.Kız büyütmek gerçekten çok keyifli canım.İnşallah Allah sanada verir hayırlısıyla...
yok canim benden bu kdr tek derdim kizima kizkardesti ama ogluma erkek kardesi yoldasi ugun gordu rabbimAmin canım inşallah.
Rus takvimi iki oğlumda da tutmadı. çin ikisinde de tuttu. bakalım bütün donörleri birleştirip nisan mayısta deneyeceğim yumurtlama takibiyle de. Tabi ki önceliğim bol bol dua. Rabbim dileğimi biliyor. Olursa da olmazsa da iki evlatta başımın tacı.
İnşallah bizde o güzel duyguyu yaşarız sende bir daha yaşarsın cnm.
olmaz mı kayınvalidemin 4 erkek torunu iki bende iki görümcemde. herkes de deli gibi kız özlemi var. olursa babası pamuklarla büyütür annemler kayınvalidemler ayyy düşünemediiimmm
Ben tüm kalbimle o kadar çok istiyorum bazen çok kaptırıyorum kendimi telkin ediyorum. İnşallah olur olmazsa da buna da şükür.
Teşekkür ederim canım. İnşallah sende sağlıkla kavuşursun bebişine.Iki pasani ALLAH bagislasin INŞALLAH birde prensesin olur canimmm dualarim seninle❤
Amin cnm tabi ki sağlıklı hayırlı merhametli evlat olsun öncelikle sonra olursa kız oldun inşallahBen de kız çok istiyordum ama tek duam sağlıklı olsundu. Yani kabul olacak bi duam varsa bunu sağlık yönünde kullanıyım dedim:))) senin için de sadece ve sadece sağlıklısını diliyorum. İnş kabul olur. Sen cinsiyet kısmını tamamlarsın :)
AMiN canim cok teşekkür ederim❤Teşekkür ederim canım. İnşallah sende sağlıkla kavuşursun bebişine.
Aslında bu yuzden istemiyordum 3. Ocugu. Kız olursa sınavım mı olur dıye halada düşünmüyor değilim. Ama hayırlı sağlıklı bir kı,z evlat istedim hep. Rabbim gölümü biliyor erkek de olsa ba ş tacım. Hakkımda hayırlısı ne ise onu yazsın Rabbim inşallah.İnsanlar her konuda kendinde olmayını hep ister,takıntı yapar fakat zamanı geldiğinde aslında çok istediği o şeyin o kadar da hayati önem taşımadığını anlar bir nevi heves diyelim:) Sizi anlıyorum benim kuzenimin 3 kızı var,gayet çağdaş biri ama gönlüme söz geçiremiyorum erkek olan eşim bile beni ayıplıyor fakat 3 kızımdan sonra o duyguyu da tatmak istiyorum diyor mesala,fakat dua ederken bile dikkat edin derler çünkü birçok konuda ısrar etmek iyi değildir daima o çok istediğimiz şeylerle sınanırız zaten değil mi? Cani gönülden Allah'tan size hayırlı sağlıklı bir kız evlat diliyorum profil yazınız kalbime dokundu ve umarım yazdığınız gibi bir kızınız olur. Kafanıza takmayın çünkü erkek veya kız sahibi olamamak bir eksiklik değil olursa ne güzel olmazsa da dediğiniz gibi 3.oğlunuz baş tacınız olur.
Merhaba arkadaşlar,
Öncelikle lütfen hayırlısını iste sağlıklısını iste gibi akıl verme durumuna girmeyin. Çok şükür o kadarına benimde aklım eriyor.
Biri 7 ve biri 2 yaşında iki erkek evladım var şükürler olsun. Rabbim eksikliklerini göstermesin. Yaşım 33 ve bir bebek daha istiyorum ve kız bebeği çok arzuluyoruz eşim ben ve büyük oğlum. İnşallah Rabbim bizede nasip eder de ahir ömrümüzde o meyvenin de tadına bakarız.
Yalnız bu konu fazlasıyla kafamı kurcalamaya başladı. Çin takvimine göre nisan mayıs temmuz ve eylülde kız şansım yüksekmiş. Yumurtlama döneminden önce sık ilişki de kız şansını arttırırmış ki bilimsel olarak bu biraz mantıklı geldi. Yediklerine dikkat etmek rus takvimi sirkeli su ile vajinal duş vs. Bana matıksız geldi. Butun gun bunu düşünmekten yıldım ama aklımdan gitmiyor. Erkek de olsa başımın tacı elbette ama bu düşünce gitmiyor içimden. İnşallah Rabbim bana da hayırlı sağlıklı bir kız evlat nasip etsin. Dualarınızda bana da yer verir misiniz? Allah razı olsun.
Benim kızlarım büyüdü kücük kızım 14 yaşında . Ben aslında geç bile kaldım yaşım 41 Allah verirse olur.2 yıldır istiyoruz olmadı şimdi hamileyim bakalım ins saglıkla gönlümüzdekiyle Allah kucamıza almayı nasib eder inş .Bence fazla gec kalmadan yani yaşın ilerlemeden birtane daha dogur derim tabi Allah nasib ederse.4. Mü dusunuyorsunuz ?. Yas aralari ne kizlarn .bnmde iki kizim var bnde isterdim ama 3.ye cesaret edemem sanirim .
Hiç kafanıza takmayın,erkek evladı olmayanlara da 'mutlaka bir oğlun olmalı onun sevgisi bir başka' diyorlar,forumda bile oğlum olsun diye uğraşanlar var yani kısaca bizde olmayan her hangi birşey ona ulaşana kadar kıymete biniyor. Herkesin fikri başkadır kimine erkek kimine de kız evlat daha sevimli gelir,insanların saçma sapan dayatmalarından dolayı kadınlar strese giriyor yok kız başka ay erkek başka fln fln of saçmalık cidden evlat evlattır işte kalbinizi ferah tutun ne güzel 3 tane aslanlar gibi oğullarınız var keyfini çıkarın.Bende iki ay önce ücüncü Oglumu dünyaya getirdim.
Suan burdan okuyunca Kiz cocuklar icin yazilanlari bi kat daha kiz evlat istegi olustu bende. Ben cok istedim cok Dua ettim iki oglumdan sonra bide kizim olsun dedim, Rabbim bacilarima eltime ikisinide tatirdin Kiz evlat duygusunu banada tattirsin istedim. Boynumu bükük bi yanimi eksik koymasin istedim. Adaklar adadim Dualar, yumurtlama önce sonrasi filan kesinlikle öyle bisey uygulamadim. Ben Tek Dualarima inandim güvendim. Sonuc Nasip degilmis suan dünyalar güzeli bi Oglum var
Ama hala Kiz istegim hayalim gecmedi bilsemki dördüncü kiz olacak hemen yaparim.
ben birde bu Burun kisminda Mor damar olayina taktim hani eskiler derlerya arkasi Erkek olur diye benim Üc Oglumdada var ve bu beni düsündürüyo acaba bunun arkasidami Erkek diye yoksa tamamen tesadüfmü bilemiyorum
Benim Duamda herzaman benim kadar cok isteyene Rabbim istedigi cinsiyeti nasip etsin..
Nasıl oluyor mor damar gözün burna yakın kısmı mor mu oluyor? İlk oğlumun ki baya mor da ufaklıpımda pek belli değil. Çözemedim onu birde mesela 2. Oğlunuzun saçortayı saç gülü deriz onasıl sağda mı solda mı ortada mıBende iki ay önce ücüncü Oglumu dünyaya getirdim.
Suan burdan okuyunca Kiz cocuklar icin yazilanlari bi kat daha kiz evlat istegi olustu bende. Ben cok istedim cok Dua ettim iki oglumdan sonra bide kizim olsun dedim, Rabbim bacilarima eltime ikisinide tatirdin Kiz evlat duygusunu banada tattirsin istedim. Boynumu bükük bi yanimi eksik koymasin istedim. Adaklar adadim Dualar, yumurtlama önce sonrasi filan kesinlikle öyle bisey uygulamadim. Ben Tek Dualarima inandim güvendim. Sonuc Nasip degilmis suan dünyalar güzeli bi Oglum var
Ama hala Kiz istegim hayalim gecmedi bilsemki dördüncü kiz olacak hemen yaparim.
ben birde bu Burun kisminda Mor damar olayina taktim hani eskiler derlerya arkasi Erkek olur diye benim Üc Oglumdada var ve bu beni düsündürüyo acaba bunun arkasidami Erkek diye yoksa tamamen tesadüfmü bilemiyorum
Benim Duamda herzaman benim kadar cok isteyene Rabbim istedigi cinsiyeti nasip etsin..
Evet canim burnun üst tarafinda belirgin bi morluk oluyo benim ilkindede vardi ortancadada simdi ücüncüdede belirginlesti.Nasıl oluyor mor damar gözün burna yakın kısmı mor mu oluyor? İlk oğlumun ki baya mor da ufaklıpımda pek belli değil. Çözemedim onu birde mesela 2. Oğlunuzun saçortayı saç gülü deriz onasıl sağda mı solda mı ortada mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?