- Konu Sahibi Whiteandblue
-
Canim elbette cok haklisin ama iste gelgörki gönlüme söz geciremiyorumHiç kafanıza takmayın,erkek evladı olmayanlara da 'mutlaka bir oğlun olmalı onun sevgisi bir başka' diyorlar,forumda bile oğlum olsun diye uğraşanlar var yani kısaca bizde olmayan her hangi birşey ona ulaşana kadar kıymete biniyor. Herkesin fikri başkadır kimine erkek kimine de kız evlat daha sevimli gelir,insanların saçma sapan dayatmalarından dolayı kadınlar strese giriyor yok kız başka ay erkek başka fln fln of saçmalık cidden evlat evlattır işte kalbinizi ferah tutun ne güzel 3 tane aslanlar gibi oğullarınız var keyfini çıkarın.
Kalbini ferah tut belki o çok övdükleri evlatlarından hayır görmeyecekler belki senin oğulların yüz tane kız evlattan daha hayırlı olacak bunu ancak Allah bilir. Sen asla acınası bir halde değilsin böyle düşünenler kızı veya oğlu olmayan kadına acıyanlar asıl onlar acınası halde kusurabakma akrabaların olabilir ama yaptıkları seni üzmekten başka birşey değil. Seni başka topikten hatırlıyorum içindeki kız evlat aşkını biliyorum tüm samimiyetimle duacıyım sana Allah hayırlısıyla sana da bir tane dünyalar güzeli hayırlı sağlıklı kız evlat nasip etsin,bu dünyada olmasa bile dualarının karşılığı olacaktır üzülme artık.Canim elbette cok haklisin ama iste gelgörki gönlüme söz geciremiyorum
Nefis iki cennet meyvesindende tatmak istiyor hele bacilarimin eltimin Kizlari olupta kizlarini övmeleri bana aciyarak yazik kizin yok demeleri insanin ister istemez cok zoruna gidio
Hamdoldun cok sükür Ogullarimi cok seviyorum iyiki dogurmusum onlari diyorum.
Ama icimdeki Kiz evlat hasretine söz geciremiyorum. Rabbim ya nasip etsin yada gönlümü razi eylesin..
Merhaba arkadaşlar,
Öncelikle lütfen hayırlısını iste sağlıklısını iste gibi akıl verme durumuna girmeyin. Çok şükür o kadarına benimde aklım eriyor.
Biri 7 ve biri 2 yaşında iki erkek evladım var şükürler olsun. Rabbim eksikliklerini göstermesin. Yaşım 33 ve bir bebek daha istiyorum ve kız bebeği çok arzuluyoruz eşim ben ve büyük oğlum. İnşallah Rabbim bizede nasip eder de ahir ömrümüzde o meyvenin de tadına bakarız.
Yalnız bu konu fazlasıyla kafamı kurcalamaya başladı. Çin takvimine göre nisan mayıs temmuz ve eylülde kız şansım yüksekmiş. Yumurtlama döneminden önce sık ilişki de kız şansını arttırırmış ki bilimsel olarak bu biraz mantıklı geldi. Yediklerine dikkat etmek rus takvimi sirkeli su ile vajinal duş vs. Bana matıksız geldi. Butun gun bunu düşünmekten yıldım ama aklımdan gitmiyor. Erkek de olsa başımın tacı elbette ama bu düşünce gitmiyor içimden. İnşallah Rabbim bana da hayırlı sağlıklı bir kız evlat nasip etsin. Dualarınızda bana da yer verir misiniz? Allah razı olsun.
Canimsin Allah razi olsun gülümKalbini ferah tut belki o çok övdükleri evlatlarından hayır görmeyecekler belki senin oğulların yüz tane kız evlattan daha hayırlı olacak bunu ancak Allah bilir. Sen asla acınası bir halde değilsin böyle düşünenler kızı veya oğlu olmayan kadına acıyanlar asıl onlar acınası halde kusurabakma akrabaların olabilir ama yaptıkları seni üzmekten başka birşey değil. Seni başka topikten hatırlıyorum içindeki kız evlat aşkını biliyorum tüm samimiyetimle duacıyım sana Allah hayırlısıyla sana da bir tane dünyalar güzeli hayırlı sağlıklı kız evlat nasip etsin,bu dünyada olmasa bile dualarının karşılığı olacaktır üzülme artık.
Amin canım Allah senden de razı olsun gönlünden ne geçiyorsa hayırlısıyla nasip olsun. Çok doğru diyorsun en yakındakiler bazen en uzak olabilir burdaki arkadaşlıklar etrafımızda bulunan insanlardan daha içten. Allah isteyen herkese evlat sevgisini tattırsın. Herşeyde bir hayır vardır böyle düşünenlere lütfen kulak asma,bu cumanın yüzü suyu hürmetine sana ve evlat isteyen herkese dua edeceğim. Hakkımızda en güzel en hayırlısı olsunCanimsin Allah razi olsun gülüm
Bu samimi Duana icten Aminn diyorum insallah bacim seninde ne muradin varsa Rabbim tez zamanda nasip eylesin insallah..
Allah razi olsun senden.. Müminin mümine ettigi Dua en cok makbul olanmis insallah kabul olurda bende sevincimi burda senin gibi anlayisli ve iyi niyetli bacilarimla paylasirim..
Bazen hic tanimadigin ve hayatin boyunca yüzünü bile göremiyecegin insanlar bile bacindan kendi ailenden daha anlayisli olabiliyor iste kuzum. Simdilik onlar sansli görüyorlar kendilerini Kiz da Erkekde sahibi olduklari icin ve bana aciyarak hor görerek bakiyorlar fakat dedigin gibi ilerde kimin evladinin ne olacagi hic belli olmaz.. Rabbim evlatlarimizla imtihan etmesin onlari hayirli eylesin insallah..
O burun olayını çok çözemesim. Büyüğün iki gülü var biti solda biri ortada ufağında solda gülü. Birde kız güzeli ufak oğlum herkes arkası kız diyor ama demeyle olmuyor tabi Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah. Oğlum var diye üzülme benimde 3. Oğlan olursa gurur duyarım 3 erkek annesi bir evin prensesi olurum. Hiç üzülme o zaman şanslı insanlar oluruz. Rabbim herşeyi bilendir. Ondan gelene şükürler olsun.Evet canim burnun üst tarafinda belirgin bi morluk oluyo benim ilkindede vardi ortancadada simdi ücüncüdede belirginlesti.
O sacgülünü ilk dega duyuom benim oglaninki düz sag sol degil yani
Benim ilk oglumda kiz güzeliydi her gören hatta Kiz saniyordu saclarida kivircik sarisin bide kesmezdik uzun sacli hep kiz saniyorlardi.O burun olayını çok çözemesim. Büyüğün iki gülü var biti solda biri ortada ufağında solda gülü. Birde kız güzeli ufak oğlum herkes arkası kız diyor ama demeyle olmuyor tabi Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah. Oğlum var diye üzülme benimde 3. Oğlan olursa gurur duyarım 3 erkek annesi bir evin prensesi olurum. Hiç üzülme o zaman şanslı insanlar oluruz. Rabbim herşeyi bilendir. Ondan gelene şükürler olsun.
Cok sevindim canim senin adina Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin insallah darisida tüm isteyenlere olsun.Seni çok iyi anliyorum canim 9 yasinda oglum var ve kiz bebis icin yapmadim kalmadi yumurtlama takip kitleriyle yumurtlama gunlerimi tayin etmeye calistim adet duzensizligi oldugu icin o aylarda hamile bile kalamadim.Sirkeli su sık iliski herseyi denedim fakat yumurtlama 2 gunu oncesi iliskiyi kesiyorduk.Fakat adet duzensiz olunca yumurtlama 2 gunden daha uzun suruyordu ve hamile kalamadim.Sonrasinda cift cizgiyi gördum ama 8 haftasinda dusuk yaptim.O ay sonrasinda adet olmadan tekrar hamile kaldim.Yumurtlama gunlerimi takip etmedim bu sefer.Sadece dikkat ettigimiz iki sey vardi.. biraz özel özelden yazcam onlari.Suan 7 aylik kizima hamileyim..Bol bol dua ettim.5 aylikken cinsiyetini ogrendim kizimin detayli ultrasyonda kesinlesti korkudan doktora cinsiyetini soramamistim doktor soyledi.ilk ögrendigimde gözlerimden yaslar akmaya basladi ne doktor ne hemsireler bisey anliyamadilar ama o an dunyalar benim olmustu.insallah sende benim yasadigim mutlulugu yasarsin.
Benim ilk oglumda kiz güzeliydi her gören hatta Kiz saniyordu saclarida kivircik sarisin bide kesmezdik uzun sacli hep kiz saniyorlardi.
Fakat arkasi erkek, Rabbim senin gönlündekini versin kuzum iki veya üc ayni cinsiyetten sonra farkli cinsiyet olanlar en az kendimin gibi seviniyorum inan.
Rabbim benimde icimde koymasin verecekse insallah nasip etsin. Vermeyeceksede gönlümü razi eylesin. Artik böyle dua ediyorum ama iste mucize gibi benim Kizimin olmasi
Birbirimize Dua edelim insallah
Ay maşallah ne güzel bir duyguu. Rabbim bana da tattırsın bu güzel duyguyu. Bende eşimde mutluluktan ağlayalım inşallah. Rabbim gönlümüzdekini hayırlı kılsın. Özelden bekliyorum cnmSeni çok iyi anliyorum canim 9 yasinda oglum var ve kiz bebis icin yapmadim kalmadi yumurtlama takip kitleriyle yumurtlama gunlerimi tayin etmeye calistim adet duzensizligi oldugu icin o aylarda hamile bile kalamadim.Sirkeli su sık iliski herseyi denedim fakat yumurtlama 2 gunu oncesi iliskiyi kesiyorduk.Fakat adet duzensiz olunca yumurtlama 2 gunden daha uzun suruyordu ve hamile kalamadim.Sonrasinda cift cizgiyi gördum ama 8 haftasinda dusuk yaptim.O ay sonrasinda adet olmadan tekrar hamile kaldim.Yumurtlama gunlerimi takip etmedim bu sefer.Sadece dikkat ettigimiz iki sey vardi.. biraz özel özelden yazcam onlari.Suan 7 aylik kizima hamileyim..Bol bol dua ettim.5 aylikken cinsiyetini ogrendim kizimin detayli ultrasyonda kesinlesti korkudan doktora cinsiyetini soramamistim doktor soyledi.ilk ögrendigimde gözlerimden yaslar akmaya basladi ne doktor ne hemsireler bisey anliyamadilar ama o an dunyalar benim olmustu.insallah sende benim yasadigim mutlulugu yasarsin.
Amin inşallah canım herşeyde bir hayır vardır.Artık bu günden başlıyoruz. Gelişmeleri burada paylaşacağım. Umarım sağlıkkı hayırlı bir kızım olur. Rabbim gönlümüzdekini hayra çevirsin inşallah.
Kendini gostermiyorsa kizdirBütün yöntemleri denememe rağmen 2. Oğlum oldu 2011 de şimdi yine hamileyim 18 haftalık ama göstermiyor kendini nasipten öteye yol gitmezmiş kısmet diyorum ama içimden kız geçiyor
Benim oğlum da 8 ay göstermediydi. Bizde sarı yeşil turuncu aldık herşeyini hep kız hissetmiştim. Bi güzel oğlan olduKendini gostermiyorsa kizdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?