- 30 Nisan 2014
- 5.237
- 3.955
- 168
bence bunları millete karşı yazacağına otur güzelce al kızını karşına dinimizi öğret ve sonra onu okula göndercevaplayamazsin sevdacim, uslubumde gayet normal ama sen ordan nasil algiliyorsan öyledir senin icin öyledir benim icim rahat cünkü ben allahin bana emrettigini yapiyorum emri bil maruf dinimi anlatiyorum ahkam kesmiyorum rabbımin emirlerini anlatiyorum bu ahkamliksa bilmem artik hesabini sen verirsin...
Bak bu ayetleri ben uydurmadim istedigin yere bak kontrol et bu yüzden sordum sana kurani nekadar biliyorsun diye bunlari bilipte allahin kanunlarini karsi gelmek iste bunuda benim aklim almiyor neyse ben bana düsen görevi yaptim...
Içinde hidayet ve nûr bulunan tevrat'ı, elbette biz indirdik. Müslüman olan peygamberler, yahudiler hakkında hükmederler, kendilerini tanrıya adamış zâhitler, âlimler de, allah'ın kitabını korumakla görevlendirildiklerinden (onunla hüküm verirler) ve onun allah'ın kitabı olduğuna şahitlik ederlerdi. Insanlardan korkmayın, benden korkun, âyetlerimi az bir paraya satmayın. Kim allah'ın indirdiğiyle hükmetmezse, işte onlar kâfirlerin ta kendileridir. maide 44
işte bundan dolayı emrolunduğun gibi doğru ol! Beraberindeki tevbe edenler de (doğru olsunlar). Aşırı gitmeyin! Muhakkak ki o, bütün yaptıklarınızı görüp durmaktadır. Hud 112
Tamam,öyleyim.
sevda ben hep aynıydm aslindaMeryem seni tanıyamıyorum son zamanlarda.Ciddi manada.
Kocaları üstüne 3 kadın daha getirsin,oy atamasınlar,okuyamasınlar,çalışamasınlar....İstedikleri hayat bu.
Bu millete cidden fazla hak vermiş Atatürk.Anamız ağlayacaktı alırken o hakları,o zaman böyle konuşamazlardı.
o Osmanlı Osmanlı dediğinin iç yüzünü bir bilseydin.Ama yoook şeriatla yönettiler ya en iyisi o de mi?!O kadar şeriat meraklısıysanız buyrun az aşağıda çok güzel ülkeler var tam sizlik.sonunda kırbacı cezaları yerken sırf kadınsınız diye aşağılanıp ikinci sınıf insan muamelesi görürseniz imdat cumhuriyet diye bağırmayın ama.evet olmak zorunda degil osmanli zamaninda da kac sene müslüman olmayan müslüman vs. bir arada yasadi???
sariati yasamak icin müslüman olmak sart mi??? seriat nedir ALLAHcc kanunlaridir... o kanunlar yasansa bu kadar millet hakkimiz yeniliyor diye yakinmazdi
Sende bence kıyaslamalarına dikkat et, sen nerede yaşıyorsun nerede eğitim aldın bilmiyorum ama normal devlet okuluna gidenler arasındaki sapıklar falan...
Öyle bir yazıyorsun ki karma eğitimden vazgeçince toplumdan hiç sapık katil çıkmayacak sanki...
Hey Allahım...
evet verılebılecek bır cevap bıle yok neden?çunku gercekler cok acı
iste bu ahlaksizliklar neyden kaynaklaniyor onu hic düsündünüz mü???
ve ayrica ben nerede yazmisim kizlar okumamali lazim diye nerde okudunuz???
kizlar okumasi lazim erkeklerde ama bu sistemde iste olmaz... okumamalarini düsünmüs olsaydik medreselerede yollamazdik yani...
bunlarin cözümüde cok basit seriat...
bu vakalar bu sekil yaygin olmaz can korkusuna bakin ozaman ruhsaligi bozuk olanlar nasilda sagligina kavusur olur...
Az once bir konu okudum burda.konuda en cok canimi sikan bu cumle olduhala etkisindeyim.insanlar boyle bir vebalin altina girmeyi nasil goze alabiliyorlar???nasil boyle dusunebiliyorlar???
Marga ile yaptıkların yeterliydi tolin.Nasıl Marga'nın topiğinin boş kalması seni o kadar gerdiyse,Margacığın ile birlik olup ortamı berbat etmen de benim için yeterliydi.
Hadi sen eksilemeye devam et.
evet olmak zorunda degil osmanli zamaninda da kac sene müslüman olmayan müslüman vs. bir arada yasadi???
sariati yasamak icin müslüman olmak sart mi??? seriat nedir ALLAHcc kanunlaridir... o kanunlar yasansa bu kadar millet hakkimiz yeniliyor diye yakinmazdi
O zaman erkekler kullanmasin araba? Hep kadınlar kullasın, erkekler kadınlarla muhatap olanağı (?!) bulmasın diye yola çıkmasın? Bence bu daha mantıklı.
Cidden kendinize nasıl ikinci sınıf insan muamelesi yapıyorsunuz? Gerçekten üzülüyorum sizin gibi insanlara.
evet olmak zorunda degil osmanli zamaninda da kac sene müslüman olmayan müslüman vs. bir arada yasadi???
içinde olmadığın olayda bıle taraf tutuyosunya başındakınden utan anladınmı hakkımıza gırdın marganın adınada konusuyorum bizim hakkımıza gırdın ve helal etmıyoruz ayrıca bide öğretmen olucaksın utanç kaynağısın
Etme tolin.Marga da etmesin.Sanki ne hakkın varsa....Sen o olayın neresindeydin ki sanki ?
Lafını bil de konuş,ben ne Rengina'ya ne Bade'ye benzerim.
Allahın kanunları diye birşey yok bu biiiiirrrrrrr.Kuran da diğer bütün kitaplarda insanlara yol gösterici olarak gönderildi ve kanun kural değil bunlar yol gösterici kaldı ki bazı şeyleri insanlar saptırıyorlar bu da ikiiiiiiiii.tıpkı senin kadın okumasın demen gibi yahu okuma o zaman şurada yazma latin harflerini kullanma hadi 1928 den öncesine göre takıl sen.Osmanlıca yaz yok yok hatta arapça yaz sen hadi şekerim hadi.
benzemezsen nolur ne olur?!bi insana iftira atmak kul hakkına girer bılmıyosan ogren
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?