- 2 Temmuz 2013
- 16.466
- 12.870
- 498
yoo eğitim kaloteli olsun
larma istemeyenlere de bir alternatif olsun
Allahın kanunları diye birşey yok bu biiiiirrrrrrr.Kuran da diğer bütün kitaplarda insanlara yol gösterici olarak gönderildi ve kanun kural değil bunlar yol gösterici kaldı ki bazı şeyleri insanlar saptırıyorlar bu da ikiiiiiiiii.tıpkı senin kadın okumasın demen gibi yahu okuma o zaman şurada yazma latin harflerini kullanma hadi 1928 den öncesine göre takıl sen.Osmanlıca yaz yok yok hatta arapça yaz sen hadi şekerim hadi.tatlim senin sakince konusman irana afganistana yollamaksa bilemiyecegim asil ben cok sakin konustum hatda tebesümlerimle de ha böyle ifade ettim :))
ayrica evet begenmiyorsunuz yazdim cünkü karsi geliyorsunuz ama RABBIMIZI sevmiyorsunuz diye birsey yazmismiyim????
simdi bu bana iftira olmuyormu??? yazdigim ortada canim birdaha oku insaALLAH belki anlarsin ALLAHcc kanunlarini begenmiyorsunuz dogru yalan degil cünkü sariat ALLAHcc kanunlari yani siz bana degil sunada ALLAHcc karsi geliyorsunuz aslinda dikkatli olmaniz gerekit kimi irana afganistana yoluyorsunuz :)
canım her doğru her yerde söylenemeztatlim senin sakince konusman irana afganistana yollamaksa bilemiyecegim asil ben cok sakin konustum hatda
ayrica evet begenmiyorsunuz yazdim cünkü karsi geliyorsunuz ama RABBIMIZI sevmiyorsunuz diye birsey yazmismiyim????
simdi bu bana iftira olmuyormu??? yazdigim ortada canim birdaha oku insaALLAH belki anlarsin ALLAHcc kanunlarini begenmiyorsunuz dogru yalan degil cünkü sariat ALLAHcc kanunlari yani siz bana degil sunada ALLAHcc karsi geliyorsunuz aslinda dikkatli olmaniz gerekit kimi irana afganistana yoluyorsunuz :)
Üyeler ve konularla alakalı konu açmak yasak diye biliyorum, yanlışım varsa düzeltin. Zaten bu konu da polemikten başka bir yere gidemez. Keşke açmasaydınız.
sevdacim benim yazdigim yorumlari bastan sona kadar okurmusun???
ne zihniyeti ne baskisi???
sen ALLAHin seriatini biliyormusun? yazdiklarinla nekadar bildigin gercegi ortada madem ilk emri IKRA oldugunu biliyorsunda
ne sekilde oldugunu da ögren "okuyarak" bari... haa canim ve su ayeti kerimeyide Emrolundunuz gibi olun!!!
Evet bence sırf bu yüzden kapanacak ve ban yiyen olacak.
yaftalamwk nedir ya ben genel durumdan bahsediyorumOkul halloldu diyelim ki bence sakınca yok peki çalışma?
O mümkün olmaz.
Ve her karma eğitim göreni yaftalama lütfen karma da çok düzgün çocuklar da var.
Ayrı eğitim alan çocuklar da aynı hareketleri yapabilir.
Ve emin ol senin gibi düşünen çok azınlık kısım.
Zaten hep bu düşüncedeki insanlar kızlarını okutmazlar. Madem okullarda kızlı erkekli haram oluyor o zaman oğullarını da göndermesinler
Ama lafa gelince oğlum kendini korur bilmem ne başlarlar
Nedir bu kızları eve kapatıp oğlanlara hayatını adama anlamış değilim
Herkes erkek doğursun o zaman üremesin insanlar
Ne günahı var kızının şimdi? İnsanlardan uzak, hep pusturularak, dışarı izinle çıkarak yaşayacak
Aman kızım kendini koru kullandırma, sevme, bakma etme diyerek
Korumak, doğruları anlatmak annelerin görevi ama hayatına engel olmak değil
Ahireti çok düşünüyorlarsa bir de bu yönden baksınlar
Şaka gibi bir zihniyet
Sen olaylara karışma da ban yeme kuzum. (Anne gibi konuştum bak sana.)
Meysa bana Allah'ı ve şeriatı anlatma.Senin üslubundaki insanlar yüzünden insanlar şeriatten korkuyor.Cennette yerin hazırmış gibi ahkam kesme bana.
yaftalamwk nedir ya ben genel durumdan bahsediyorum
ve o kadar da emin konusuyirum
ayrıca kadina ozel olaj bir suru meslek var
Ben dinimden de Allahin verdigi nimetlerden de yararlaniyorum ve şükür de ediyorum
Ayrica ben ulkemden de memnunun
O zaman bu devlet kurdu icin ayri...alevisi icin ayri....atesiti icin ayri....ve siz gibiler icin ayri okulmu acsin
Bu devletin isi gucu yok herhalde
Kendinize şeriat la yonetilen bi ulke bulun o zaman burasi TÜRKİYE CUMHURİYETİ....
isinize gelmezse ceker gidersiniz...
ya iyide canim küfürden diyorsun iste bu insanlar düzgün egitilemiski küfürün ne dengi olduklarini bilmedikleri icin ediyorlar asil din egitimi alinmis olsaydi cok nadir rastlanirdi bu durumlara, din sadece elif ba surelerin ezberlemek degilki fikih hadis daha nice kitaplar var ama hep kandirildi Kuran yeter diye evet yetiyor ama diger kitaplari okumadan ögrenmeden Kuranin ne dedigini nereden anliyacan ki??? Efendimiz sav hz ali ye o ilmi verdi oda devam verdi ve bu zamana kadar hamd olsun ulasti bu sebeb ten Kuranda da RABBIMIZ diyor ALLAH nurunu tamamlayacak isteyen istedigini yapsin kimse engel olamiyacak...
hele bu sistemler bir yerine otursun canim senin mühendislik sorunun cok basit cözülünür olucak inan bana...
cevaplayamazsin sevdacim, uslubumde gayet normal ama sen ordan nasil algiliyorsan öyledir senin icin öyledir benim icim rahat cünkü ben ALLAHin bana emrettigini yapiyorum emri bil maruf dinimi anlatiyorum ahkam kesmiyorum RABBIMin emirlerini anlatiyorum bu ahkamliksa bilmem artik hesabini sen verirsin...
bak bu ayetleri ben uydurmadim istedigin yere bak kontrol et bu yüzden sordum sana kurani nekadar biliyorsun diye bunlari bilipte ALLAHin kanunlarini karsi gelmek iste bunuda benim aklim almiyor neyse ben bana düsen görevi yaptim...
İçinde hidayet ve nûr bulunan Tevrat'ı, elbette biz indirdik. Müslüman olan peygamberler, yahudiler hakkında hükmederler, kendilerini Tanrıya adamış zâhitler, âlimler de, Allah'ın kitabını korumakla görevlendirildiklerinden (onunla hüküm verirler) ve onun Allah'ın kitabı olduğuna şahitlik ederlerdi. İnsanlardan korkmayın, benden korkun, âyetlerimi az bir paraya satmayın. Kim Allah'ın indirdiğiyle hükmetmezse, işte onlar kâfirlerin ta kendileridir. maide 44
İşte bundan dolayı emrolunduğun gibi doğru ol! Beraberindeki tevbe edenler de (doğru olsunlar). Aşırı gitmeyin! Muhakkak ki O, bütün yaptıklarınızı görüp durmaktadır. HUD 112
Gerçekten öyle...
Hasta olunca kadın doktor tercih ediyorsun, ama kızını okula göndermiyorsun? çelişkiye bak...
Genel durum demen bile bu anlama geliyor arkadaşım.
Yani genelleme yapman yanlış bunu demek istedim polemik değil amaç.
Aynı şey oğlun için de geçerliyse ben fikrine karışamam.
Fakat ülkenin bu kadarını yapmaya gücü yetmez şu an.
Bildiğim kadarıyla ünilisin ve bilirsin bunu.
Sadece o çocukları heba etmeyin derim verin eğitimini bildiğiniz gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?