canım her doğru her yerde söylenemez
biz susalim bence kimseye bir sry anlatamayiz
Bir konu daha dine bağlandı YaRabbi Şükür!..Yumurtalı menemen tarifi vermeye korkuyorum yeminlen biri çıkıp alta ayet döşüyecek diye.
Bence de hic konusmayin konustukca batiyonuz
bari bisey de bilseniz bos bos laf baska bi sey yok
Herkez ahlaksızlık heryer de var. Bi haber vardı. Kadın köy gibi bi yerde. Kocasını adamın biriyle aldatiyor. Küçücük öz oğlu onları görüyor diye annesi ve sevgilisi tarafından öldürüldü. Kadın kapalıydi. Bunun görüntüyle alakası yok.
Ahlaksızlık her yerde.
Kız çocuğunu taciz eden öğretmenler yüzünden...
Minicik bebekleri kandırıp öldüren mahluklar yüzünden...
Karı kıza taciz yada tecavüz eden pislikler yüzünden....
Kısaca tüm ahlaksızlar yüzünden insan olduğum dan utanıyorum. ..
Keşke tümden çözüm olacak şeyler olsa...
Tüm bunlardan kurtulmak için Kızlarımızı okutmasak çözüm olur mu?
Ben sanmıyorum....
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
cevaplayamazsin sevdacim, uslubumde gayet normal ama sen ordan nasil algiliyorsan öyledir senin icin öyledir benim icim rahat cünkü ben ALLAHin bana emrettigini yapiyorum emri bil maruf dinimi anlatiyorum ahkam kesmiyorum RABBIMin emirlerini anlatiyorum bu ahkamliksa bilmem artik hesabini sen verirsin...
bak bu ayetleri ben uydurmadim istedigin yere bak kontrol et bu yüzden sordum sana kurani nekadar biliyorsun diye bunlari bilipte ALLAHin kanunlarini karsi gelmek iste bunuda benim aklim almiyor neyse ben bana düsen görevi yaptim...
İçinde hidayet ve nûr bulunan Tevrat'ı, elbette biz indirdik. Müslüman olan peygamberler, yahudiler hakkında hükmederler, kendilerini Tanrıya adamış zâhitler, âlimler de, Allah'ın kitabını korumakla görevlendirildiklerinden (onunla hüküm verirler) ve onun Allah'ın kitabı olduğuna şahitlik ederlerdi. İnsanlardan korkmayın, benden korkun, âyetlerimi az bir paraya satmayın. Kim Allah'ın indirdiğiyle hükmetmezse, işte onlar kâfirlerin ta kendileridir. maide 44
İşte bundan dolayı emrolunduğun gibi doğru ol! Beraberindeki tevbe edenler de (doğru olsunlar). Aşırı gitmeyin! Muhakkak ki O, bütün yaptıklarınızı görüp durmaktadır. HUD 112
konuştukça batiyonuZ nedir nasil bir uslubtur ya
neyse edepli edebinden susar cah8l brn susturdum zanneder
seninki de o hesap
bu konuda kiz erkek ayrımı asla yapmam
evet uniliyim
ben isterim ki okullarimiz kalitrli olsun ve cogunlugun musluman okdugu ulkede bazi hassasiyetkere dikkat edilsin
zorunlu olmasin ama bir hak olsun
sonucta herkes inandığı icin yapıyor bunlar buna kimse karismamali
siz hic merak etmeyin seriat elbetde gelicek hemde mehdi as ile
bakim ozaman ne diyeceksiniz tabi ömrümüz ona yetisirse insaALLAH...
Sen bilirsin tolin.Varsa hakkın helal etme.İğneyi kendine çuvaldızı başkasına batırmayı da unutma.
Kardesim bu kadar seriati istiyorsan o kadar beklemene gerek yok ki elinden alan mi var yasayan ulkeler var cok istiyorsan gider yasarsin kendini niye bu kadar kasiyosun ki...
boyle konusuyonuz ya şeriat şeriat diye bu ulkeye şeriat gelse ilk kacanlarda siz olursunuz
Bir konu daha dine bağlandı YaRabbi Şükür!..Yumurtalı menemen tarifi vermeye korkuyorum yeminlen biri çıkıp alta ayet döşüyecek diye.
sana karsı ne kotulugumu gordun soylesene ne gordun?komıksın
allah korusun asonsörde yanyana bir adamla beşinci kata kadar çıktığğın için kırbaçlanarak öldürülmeyi göze alıyorsun yani çok istediğin şeriatta şu an sen internette olduğun için kırbaç cezası falan alabildiğinideiste bu ahlaksizliklar neyden kaynaklaniyor onu hic düsündünüz mü???
ve ayrica ben nerede yazmisim kizlar okumamali lazim diye nerde okudunuz???
kizlar okumasi lazim erkeklerde ama bu sistemde iste olmaz... okumamalarini düsünmüs olsaydik medreselerede yollamazdik yani...
bunlarin cözümüde cok basit seriat...
bu vakalar bu sekil yaygin olmaz can korkusuna bakin ozaman ruhsaligi bozuk olanlar nasilda sagligina kavusur olur...
bu konuda kiz erkek ayrımı asla yapmam
evet uniliyim
ben isterim ki okullarimiz kalitrli olsun ve cogunlugun musluman okdugu ulkede bazi hassasiyetkere dikkat edilsin
zorunlu olmasin ama bir hak olsun
sonucta herkes inandığı icin yapıyor bunlar buna kimse karismamali
Bu haberi veren ben olmasaydim keske cok uzgunum ama
Herkes musluman degil. Olmak zorunda da degil. Hayir diyelim musluman ve gunah isliyor, bu durum en son sizi ilgilendirir. Hayatimda inandigim tek istatistik su, bir insan bir seyden ne kadar cok bahsederse onda eksik olan odur.
iste bu ahlaksizliklar neyden kaynaklaniyor onu hic düsündünüz mü???
ve ayrica ben nerede yazmisim kizlar okumamali lazim diye nerde okudunuz???
kizlar okumasi lazim erkeklerde ama bu sistemde iste olmaz... okumamalarini düsünmüs olsaydik medreselerede yollamazdik yani...
bunlarin cözümüde cok basit seriat...
bu vakalar bu sekil yaygin olmaz can korkusuna bakin ozaman ruhsaligi bozuk olanlar nasilda sagligina kavusur olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?