Ben konuya yorum yapamadan kapandi konu..evet empati kurayim diyorum olmuyor.aklim almiyor.cocugumu okula yollamam evimde tv yok diyen hemcinsimiz internette fink atiyor.tamam anladim televizyon gavur icadi da bilgisayar ve internet gokten mi indi arkadas!!!!Bu zihniyeti hiçbir zaman anlayamayacağım. İki cinsin birbirine haram olmasını da anlayamıyorum ama özellikle kadınların aşağılanmasını bir 'mal' olarak görülmesini asla anlayamayacağım.
Bu cümleyi kuran bir anne, bir kadın. Kendi değerinin farkına varamamış, baskılar yüzünden kendisini basit bir eşyadan bile daha değersiz gören bir anne. Ve maalesef bu anne kızı olursa ona da kendisine davranıldığı gibi davranacak. Okula göndermem kendim eğitim veririm demiş ama çok merak ettim acaba kendisi ne kadar eğitimli?
Asıl bu devirde kızların okutulması gerekiyor. Kendi ayaklarının üzerinde durmayı öğretmek gerekiyor.
Sadece doğurmakla anne olunmuyor işte. Umarım Allah'ım kız çocuklarını böyle sığ düşünen insanların eline düşürmez.
Ben konuya yorum yapamadan kapandi konu..evet empati kurayim diyorum olmuyor.aklim almiyor.cocugumu okula yollamam evimde tv yok diyen hemcinsimiz internette fink atiyor.tamam anladim televizyon gavur icadi da bilgisayar ve internet gokten mi indi arkadas!!!!
bunu diyen arkadas internet kullaniyor..ilginc
Bence de olmasin....Bu zihniyete sahip olan herkessin inşallah çocuğun olmaz gibi bir temenni geçiyor içimden
kimse kusura bakmasın
Bence de olmasin....
vhalla o gün henüz çocuğum yok ama olursa vs vs diye saftrik saftrik yazmaya başladı
ağzım bir karış inşallah da olmaz dedim...insan çocuğunun hayatını çalar mı ya...?!
Ahiretini garantiliyor ama naaber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?