kiz cocugumu okula gondermeyecegim!!!!

babamların böyle bir cemaatçi arkadaşı vardı evlerine bir kere gittim son oldu kadınlar erkekler ayrı evde televizyon yok şeytan icadıymış, 4 5 yaşında kızın başında örtü, altında etek tayt, kadın oğlu yanında olmadan bahçeye bile çıkamıyordu düşünün nasıl bir şey olduğunu kızlara kısıtlama erkeklere özgürlük yok yaaa nasıl bir evlat ayırımıdır bu ki kız evlat kıymetlidir, emanettir anneye babaya

ne konuymuş ama nasıl kaçırmışım biz de haram ortamda okumuşuz tüh tüh tüh sadece yazık diyorum çünkü ne desek boş anlamazlar at gözlüğüyle bakıyorlar

Anlayamadigim sey kizlarin okumasina karsi olup hastahanelik bir durum oldugunda bayan doktor istemeleri....

Bayan konuyu okuyor mu bilmem ama her bireyin egitim ogretim hakki vardir.bu hakki elinden almak suctur.istesen de istemesen de cicugunu okula yollamak zorundasin!!!!

Bu zihniyeti hiçbir zaman anlayamayacağım. İki cinsin birbirine haram olmasını da anlayamıyorum ama özellikle kadınların aşağılanmasını bir 'mal' olarak görülmesini asla anlayamayacağım.
Bu cümleyi kuran bir anne, bir kadın. Kendi değerinin farkına varamamış, baskılar yüzünden kendisini basit bir eşyadan bile daha değersiz gören bir anne. Ve maalesef bu anne kızı olursa ona da kendisine davranıldığı gibi davranacak. Okula göndermem kendim eğitim veririm demiş ama çok merak ettim acaba kendisi ne kadar eğitimli?

Asıl bu devirde kızların okutulması gerekiyor. Kendi ayaklarının üzerinde durmayı öğretmek gerekiyor.
Sadece doğurmakla anne olunmuyor işte. Umarım Allah'ım kız çocuklarını böyle sığ düşünen insanların eline düşürmez.

Ben konuya yorum yapamadan kapandi konu..evet empati kurayim diyorum olmuyor.aklim almiyor.cocugumu okula yollamam evimde tv yok diyen hemcinsimiz internette fink atiyor.tamam anladim televizyon gavur icadi da bilgisayar ve internet gokten mi indi arkadas!!!!

Ben kendisine sormuştum bu soruyu o gece, fakat bana cevap veremedi doğal olarak :)

Benim o konudan anladığım şuydu. Türkiyedeki eğitim sistemini beğenmiyor arap ülkelerindeki gibi kız erkek okulları olsun kızların başında erkek öğretmen olsun istiyor. Öyle olmadığı için de kızımın eğitimini evde vericem diyordu.

Kızlarla erkeklerin bir arada okumasına haram gözüyle bakabilir beni hiiiiiç ilgilendirmez. Ama oğlunu neden okula pardon haram yuvasına gönderiyor da kızını göndermiyor. Ne fark var izah edemedi.

bunu diyen arkadas internet kullaniyor..ilginc

ortalığı karıştırmak için yapmıştır. bir arada biri tez yapıyorum diye milletle dalga geçmişti...

öle insanlar yok mu ohooo çok var... eski müdürlerimden biri aşının haram olduğunu, anne sütünün herşeyden koruyacağını düşünüyordu... torunlarına aşı vurdurtmıyacakmış.

ah işte cahil kadının yetiştirdiği adam da bu kadar olur....

Şok oldum okula göndermemek ne demek? Yorum bile yapamıyorum ona.Ayrıca bişey daha ilgimi çekti aynı kişinin yazısında.Yeni evliyim eve tv almadık demiş.Ama maşallah interneti kullanıyor şakır şakır.

vhalla o gün henüz çocuğum yok ama olursa vs vs diye saftrik saftrik yazmaya başladı
ağzım bir karış inşallah da olmaz dedim...insan çocuğunun hayatını çalar mı ya...?!

Ahiretini garantiliyor ama naaber

Onu diyen kişinin önceki mesajlarını okursanız her konuda böyle garip fikirleri olduğunu görürsünüz.

kadınların çalışmasına karşı çıkan, çocuğunu okutmak istemeyen, tv izlemeyi haram sayan, kadına makyajı yasaklayan... ooo ne zihniyetler var ne zihniyetler..
en iyisi böyle şeylere çok kafa yormayın.
Bu ülkede kız çocukları okuyacak, iyi mevkilerde çalışacak ve biz bu ülkede yaşadığımız sürece o çok değer verdiğimiz, uğrunda öldüğümüz öldürüldüğümüz paranın üzerinde Atatürk resmi olacak.
bundan gerisi laf salatasıdır, isteyen yesin, isteyen karıştırsın gargara yapsın

Son düzenleme:
Cirkin yorumu yapan bayan ve diger tum orumcek kafalilar...sizler dindar degilsiniz,sizler dincisiniz.sadece kendi cikarlariniz dogrultusunda isinize geldigi gibi davranirsiniz!!!islamiyet size okumayin mi diyor??sorgulamayin mi diyor???insanlarin haklarini elinden mi alin diyor???senin o cocugun anasi olman egitim hakkini elinden alma hakkini vermez!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…