KIZ COCUK ANNELERI BI BAKABILIRMI

zeyno111

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2014
926
376
123
Mrb kiz cocugu olan anneler.kizimiza isim bulma konusunda kararsiz kaldik esimle.sizin kizlarinizin isimleri neler.birde anlamininida biliyosaniz yazarmisiniz.bize isim konusunda cok yardimci olmus olacaksiniz.tesekkurler simdiden

Kizim 6 aylik ismi Rana , isminin anlami cekici kadin demek ama internete bir cok anlami var..

Aryaa
Elanaz
Sena

Bu isimleride ben cok begenmistim

kızım olacak ınsallah bız ahsen koyucaz
ahsen en guzelı en mukemmelı demek
alternatıf olarak nevra ismide guzel ısıklı parlak cıcek demek
mesela benım ısmım nisa oda kuran da gecen bı suredır kadın haklarından bahseder

Mrb kiz cocugu olan anneler.kizimiza isim bulma konusunda kararsiz kaldik esimle.sizin kizlarinizin isimleri neler.birde anlamininida biliyosaniz yazarmisiniz.bize isim konusunda cok yardimci olmus olacaksiniz.tesekkurler simdiden

Kızımın ismi aden 4 büyük kitapta da gectigi yaziyor anlamı adem ve havva yaratıldıgında aden cennetindelermis

Seçeceğiniz isim bebeğin kişiliğine hayatına yansıyacak, Türkçe bir isim olmasına ve iki üç anlamlıdan ziyade, net olan bir isim seçin. Bebeğiniz dünyaya gelmeden isim koymayın, aklınızda iki üç seçenek bırakın doğunca seçiminizi daha rahat yaparsınız.

Benim canım kızım 4 aylık oldu. Adıda Neşe :) neşeli bir hayatı olur inşallah tüm çocukların...

Almina: AL VE MİNA ‘ DAN OLUŞMUŞTUR.AL VE MİNA OSMANLICADIR. ALMİNA GÜNEŞ TUTULMASINDAKİ KIZILLIĞADA VERİLEN ADDIR.KİMİLERİ BU ANLAMI ALMİRA OLARAK TANIMLASADA ASILI ALMİNA DIR.AYRICA MİNA İSMİ MUBAREK MİNA DAĞINDAN DA GELDİĞİ İÇİN TEMİZLİĞİ,BERRAKLIĞI,SAFLIĞI ANLATMAKTADIR.
SADECE KUTSAL TOPRAKLARDA YETİŞEN ENDER KIRMIZI ÇİÇEK…AL-MİNA KIRMIZI MİNA KUTSAL YER NARİN,KIRILGAN AYNI ZAMANDA HIRÇIN BİR ÇİÇEKTİR.
almina köken olarak da türkçe bir isim ve kızıl elma anlamına gelir. eskiden türk hakanlar kız çocuğu olduğu zaman almina ismini verirmiş. yani almina eski türk toplumunda prenseslere verilen isimdir. soylu ve güzel anlamına da gelir. bozkurt efsanesinde geçer. Almina isminin anlamı arabistan da bulunan mina dağının zirvesinde yetişen kırmızı bi çiçektir ve arap kökenli bi isimdir.

Anlam olarak bunları buldum. :))
Eşim buldu bu ismi, ilk başta değişik gelmişti yadırgamıştım ama şuan çok kibar geliyor, kızıma çok yakıştırdım. :))

Tesekku
tesekkurler cevabiniz icin:) dusunucez bu ismi

Bebek İsimleri bölümü var canım. ordan daha çok fikir alabilirsin. Ben bebeğime masal koymaya karar vermiştim, o bölümde de elvin ismini gördüm.
Bebeğimizin adı kısmetse Masal Elvin olacak.
elvin: arapçada cennet çiçeği, gökkuşağındaki katmanlarının herbirine verilen isimmiş. hem anlamlı hem de soyisimle de hepsi birbirini çok güzel tamamladığı için tercih ettik

Kızımın adı Nesibe Betül.Nesibenin anlamı soylu ve soyu temiz. Betül'ün anlamı iffetine düşkün iffetli kadın evde hz Meryem annemizle Fatma annemizin ünvani.

Kizimin adi Elif Sare cok begenerek verdik ismini insallah hayirli evlat olur

Prensesimin adı Defne Azra. Azra kimlikte yazmıyor. Sadece kulağına okundu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…