KIZ COCUK ANNELERI BI BAKABILIRMI

Kızımın ismini çok bilindik ama Zeynep Naz koyduk.Anlamı babasının değerlisi demek.gerçektn de babası çok düşkünBiz çok beğeniyoruz.Naz yerine ela, ece de olabilir. İlla farklı olacak diye zor teleffuz edilen isim koymayın .başka alternatif olarak hiranur ismi de güzel

Benim kızımın ismi de İNCİ.
Kur'an da da geçiyor. Çok araştırma yaptık biz bu ismi koymadan önce. Hem zarif hem modern hem anlamı güzel. Narin bir kız çocuğu olsun istedik. Ben isimler karaktere yansır konusuna inanıyorum. Zaten anlamını herkez biliyor.
Eğer bir kızımız daha olursa onun adını da İPEK koymak istiyoruz. İpek'te Kur'anda geçiyor. Anlamı biliniyor.
Biri Değerli bir taş, Diğeri Değerli bir kumaş :)

Benim kızımın ismi de İNCİ.
Kur'an da da geçiyor. Çok araştırma yaptık biz bu ismi koymadan önce. Hem zarif hem modern hem anlamı güzel. Narin bir kız çocuğu olsun istedik. Ben isimler karaktere yansır konusuna inanıyorum. Zaten anlamını herkez biliyor.
Eğer bir kızımız daha olursa onun adını da İPEK koymak istiyoruz. İpek'te Kur'anda geçiyor. Anlamı biliniyor.
Biri Değerli bir taş, Diğeri Değerli bir kumaş :)
Inci ismini hic dusunmemistik ;) guzel bi isim gercekten.yorumunuz icin tesekkurler

kızım adı NEVA huzur veren, huzurlu demek.gerçekten de çok sakin bir bebek doğduğundan beri hep sakindi hala da sakin:) .Diğer kızımın adı EBRAR,Allah'ın lütfu, özü, sözü doğru olan demek.Gerçekten de kızım hep doğruyu söyler ve çok vicdanlı,merhametli.

Ben Zülal olmasını çok istemiştim 'bir içim su' ve birkaç anlamı daha var.kızımın adı Aysima zaten anlamı belli :) ayyüzlü

melis ece

ama pişmanım son yıllarda bi ece patlaması olmuş herkes kızının adını ece koymuş :/
buundan da kötüsü ismi ne sorusundan korkar oldum "melis ece" söylemesi zor oluyor "melisa" anlıyorlar iki isim koyacaksan ikinci isim ilkinin bittiği harfle başlarsa kulağa daha hoş geliyor.

Back
X