- 8 Ağustos 2014
- 1.894
- 3.443
- 158
Tamam cnm cok tşk ederim❣
Bir de KIZIMIZ OLSUN diyenleri bekliyorum...
Yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz. İnşallah Rabbim hepimizin gönlündeki o nasip etsin(amin). Grubu takip edenler bilir. Bilmeyenler için grubu kurdugumda 3. Çocuğum kız olsun diye çabaladım ama Rabbim bize dünya tatlısı aşk balı bir erkek evlat daha nasip etti şükürler olsun. Şimdi ufak...
				 www.kadinlarkulubu.com

www.kadinlarkulubu.com
				Canim, bu konu sana bayağı yardımcı olur. Beslenme, yumurtlama günleri, daha ayrıntılı tavsiyeler var. Mutlaka okumalısın. <3

Y spermlerde alkali sever,,asidik ortamda daha cabuk ölür ve asidik seven x ler hayatta kalip yumurtanin catlamasini bekler. Kiz bebekler icin yumurtlamadan en az 2 gun once iliski olur ve beklenir. Erkek icinse yumurtlama gunu
 Y spermlerde alkali sever,,asidik ortamda daha cabuk ölür ve asidik seven x ler hayatta kalip yumurtanin catlamasini bekler. Kiz bebekler icin yumurtlamadan en az 2 gun once iliski olur ve beklenir. Erkek icinse yumurtlama gunu

wow hiç bu açıdan düşünmemiştim,gerçekten hayret ettim
wow hiç bu açıdan düşünmemiştim,gerçekten hayret ettim   

saçma buldum açıkçası... ama yorum sahibini de kırmak istemedim, her fikre saygım var :)
 saçma buldum açıkçası... ama yorum sahibini de kırmak istemedim, her fikre saygım var :)