Kız erkekten büyük olursa?

DuruBirisi

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2017
16
2
6
32
Merhabalar yeni üye oldum :)

Hemen konuya geçmek istiyorum, internetten bir çocukla tanıştım konuşmaya başladık ve çok uyumlu olduğumuzu farkettim. Tabiki sadece telefondan bi insanı tanımak zor ama çağımızda internet üzerinden tanışmalar baya çoğaldı. Farklı şehirlerdeyiz ilk defa böyle bişey başıma geldi. Birde benden iki yaş küçük. Ben mezun oldum o henüz üniversite okuyor son sınıfta. Bu beni biraz uzaklaştırdı. Ama gerçekten etkilendim. Napsam bilemiyorum siz olsanız ne yapardınız böyle bi durumda?

Son düzenleme:
Gecicidir. Hemde bir erkegin daha büyük olmasi kanaatindeyim toy olmamasi icin anlasabilmek icin erkekler daha gec olgunlasiyor cünkü..

Yaş mesele değil bence.

Hayatımın en uyumlu, enerjik, eğlenceli ilişkisini kendimden 3 yaş küçük bir adamla yaşadım. (yaş yüzünden bitmedi onu ek geçmeyi unutmuşum:d)

Bence oluyor.

Ama daha farklı konular var bence düşünmen gereken.

Yeterince tanımak gibi, gerçek hayatta yan yana olsanız nasıl davranacağı gibi.

Yaş en son sorun.
İnternetten tanışma,uzak mesafe daha ciddi sorunlar.
Yani elle tutulur bir tarafı yok,boşa zaman kaybı.

Yaş en son sorun.
İnternetten tanışma,uzak mesafe daha ciddi sorunlar.
Yani elle tutulur bir tarafı yok,boşa zaman kaybı.
Yani uzatmadan kesmem mantıklı geliyor banada ama düşündükçe onla çok mutlu olurmuşum gibi gelmişti..

Yaş mesele değil bence.

Hayatımın en uyumlu, enerjik, eğlenceli ilişkisini kendimden 3 yaş küçük bir adamla yaşadım. (yaş yüzünden bitmedi onu ek geçmeyi unutmuşum:d)

Bence oluyor.

Ama daha farklı konular var bence düşünmen gereken.

Yeterince tanımak gibi, gerçek hayatta yan yana olsanız nasıl davranacağı gibi.
İste ben yeterince tanımak için zaman vermedim, çünkü bağlanacağımı hissettim ve korktum. Görüşürdük zamanla zaten, yanyana uyumlu oluruz gibi gelişti konuşmalardan sonra..

İste ben yeterince tanımak için zaman vermedim, çünkü bağlanacağımı hissettim ve korktum. Görüşürdük zamanla zaten, yanyana uyumlu oluruz gibi gelişti konuşmalardan sonra..

Ne kadar uzaktan bahsediyoruz? Yan yana iki şehir belki problem olmaz veya aynı bölgede ama sen bir uçta o bir uçtaysa bilemedim

Annem babadan 2 yaş büyük ama nerde bizim holdinglerimiz? Fabrikalarımız?:işsiz:

İroni yaptığını düşünmek istiyorum o arkadaşın, böyle diyenler var böğğ gibi

Okuyordum ama o üniversiteli ben mezun oldum cümlesine kadardı.
Üniversitede o kadar kız varken uzaktaki birini sevmesi çok az olasılık kafanda deli sorular olacağına boşver gitsin.

İkinizde mezun durumda olup sen ondan 2 yaş büyük olsan ve yaşlarınız 25 in üzerinde olsa neyse de...
Erkekler geç olgunlaşır onun yaşı şuan kaçsa sen 3-5 daha çıkar gerçek yaşı odur.

Ne kadar uzaktan bahsediyoruz? Yan yana iki şehir belki problem olmaz veya aynı bölgede ama sen bir uçta o bir uçtaysa bilemedim

İroni yaptığını düşünmek istiyorum o arkadaşın, böyle diyenler var böğğ gibi
Keşke öyle olsaydı üzüldüm şimdi :KK43: bu arada bu lafı da ilk kez duydum :KK70:

Back
X