Kız erkekten büyük olursa?

Eşimle internet ortamında tanıştık. İlişki amaçlı tanışmadık yalnız onu belirteyim çünkü doğru bulmuyorum. 3 yaş küçük benden.. Toplamda 4 yıldır beraberiz ve yaş ile ilgili en ufak bir meselemiz olmadı. Yaş düşünüldüğü kadar önemli bir unsur değil eğer çok fark yoksa..
Ben de böyle düşünüyorum aslında çoğu konuda benden daha olgun düşündüğünü farkettim. Bizde ilişki anlamında konuşmadık en başta, hatta şimdi arkadaş olarak konuşmak daha mantıklı geldi kestirip atmaktansa ilerde olabilecek güzel birşeyin önünü kesmedim, umarım sizin gibi mutluluğu yakalarız. Bazı insanlar diyorki etrafta başka erkek mi kalmadı. Benim etrafımda çok erkek var, eminim sizin de vardır ama eşinizi tercih etmişsiniz herşeye rağmen. O uyumu yakalamak çok zor ve birşey yakalamışken kaybetmek istemiyor insan

Merhabalar yeni üye oldum :)

Hemen konuya geçmek istiyorum, internetten bir çocukla tanıştım konuşmaya başladık ve çok uyumlu olduğumuzu farkettim konuştukça. Tabiki sadece telefondan bi insanı tanımak zor ama çağımızda internet üzerinden tanışmalar baya çoğaldı. Farklı şehirlerdeyiz ve ben uzak mesafe ilişkisinden bi kez canım yandığı için uzak duruyordum. Birde benden iki yaş küçük. Ben mezun oldum o henüz üniversite okuyor. Bu beni direk uzaklaştırdı. Napıyorum ben kendime gelmeliyim, hem benden küçük olmazki deyip durdum hep. Ama gerçekten etkilendim, birbirimizi anlayabiliyoruz, herşeyden konuşabiliyoruz. Keşke başka bi yer ve zaman olsa böyle biriyle karşılaşsam aşık olurdum diyorum. Mantığımı yenemedim ve konuşmayı kestim. Pişman da oldum. Sizce yazmalı mıyım ona? Aramızda bi bağ oluştu ve ben onu direk kopardım doğru mu yaptım yanlış mı yaptım düşünemiyorum bu geçici birşey midir yoksa böyle bir his yakalayınca peşinden mi gitmeliyim? Sorularıma cevap bulabilirseniz çook sevinirim :)
Eşimden 2.5 yaş büyüğüm.. Bu şekilde bir sürü insan var. Kuşak farkı olacak kadar uçuk bir yaş farkı değilse, aranızda uyum varsa bu bir sorun değildir. Tek derdiniz buysa canınızı boşuna üzmeyin derim :KK66:

Üfff internetten de tanışabilir insanlar ne var bunda hangi devirde yaşıyoruz ..illa görücü usulü mü evlenicek insanlar ..2 yaş fark çok değil bence ..

:KK11:Esim benden 5 yas buyuk amambazen sanki ben ondan buyugum.ki benden kucuk olsa hiic cekilmezmis doverdim onu herhalde

Bence tanımalısın. Birbirinizi görmek için zaman ve şehir bulma sıkıntınız yoksa kesin tanımalısın

Benim tanıdığım biri .kadın kendinden enaz 8 yaş büyük ( kadının yaşını sakliyorlar)bence 1 0 yaş var oğlan daha toy .kadının bide 15 yaşlarında çocuğu var ve evlendiler. Yaş d3mek ki okadar önemli dEğil. Hem benim amcam Yengem arasında da 2 yaş var Yengem büyük 2 tane aslan gibi oğlu var senelerce bir sorun yasamadilar

Önce bir şans verin, tanıyın. Yaş bence problem değil ama yaşıtım olan biriyle ilişkim oldu en küçük ve zorlanmıştım. Erkek birkaç yaş büyük olunca daha iyi oluyor ama aşk bu fark etmez.

Merhabalar yeni üye oldum :)

Hemen konuya geçmek istiyorum, internetten bir çocukla tanıştım konuşmaya başladık ve çok uyumlu olduğumuzu farkettim konuştukça. Tabiki sadece telefondan bi insanı tanımak zor ama çağımızda internet üzerinden tanışmalar baya çoğaldı. Farklı şehirlerdeyiz ve ben uzak mesafe ilişkisinden bi kez canım yandığı için uzak duruyordum. Birde benden iki yaş küçük. Ben mezun oldum o henüz üniversite okuyor. Bu beni direk uzaklaştırdı. Napıyorum ben kendime gelmeliyim, hem benden küçük olmazki deyip durdum hep. Ama gerçekten etkilendim, birbirimizi anlayabiliyoruz, herşeyden konuşabiliyoruz. Keşke başka bi yer ve zaman olsa böyle biriyle karşılaşsam aşık olurdum diyorum. Mantığımı yenemedim ve konuşmayı kestim. Pişman da oldum. Sizce yazmalı mıyım ona? Aramızda bi bağ oluştu ve ben onu direk kopardım doğru mu yaptım yanlış mı yaptım düşünemiyorum bu geçici birşey midir yoksa böyle bir his yakalayınca peşinden mi gitmeliyim? Sorularıma cevap bulabilirseniz çook sevinirim :)
Benim için 2 yaş sorun olmazdı ama internetten tanışma olayına sıcak bakmıyorum hayırlısı olsun hakkınızda:)

Back
X