- Konu Sahibi zerenteacher
-
hayır tatlım kimse kimseyi tanımıyor, saçma ötesi geldi bana , ne bilim kız erkek tanışır hadi sonra ailelere sıra gelir de anlamadım bendeAilenizi tanimak istemislerdir once. Yani bu sekilde kimseyle tanismadim ama anormal gelmedi bana.
Cocuk dediginiz kisiyi taniyor musunuz bari? Erkek arkadasiniz falan mi kendisi yoksa tamamen gorucu usulu mu?
Eglenceliymishayır tatlım kimse kimseyi tanımıyor, saçma ötesi geldi bana , ne bilim kız erkek tanışır hadi sonra ailelere sıra gelir de anlamadım bende
Bana çok itici geliyor bu tarz hareketler , yani senin oğlunun kafası çalışmıyor mu direk anasını babasını yolluyor , yazın Dayım yapmıştı aynı şeyi , kuzenim için kuzenimin haberi olmadan kızın evine dünürlüğe gitmişti , o zaman manyak mısınız siz ya demiştim de al işte başıma geldizerenteacher
Buna benzer bir sey benim de başima gelmişti. Birisi haber yollamıs bizimkilere. Ben yeni mezun olmuşum ailemden uzakta bir şehirde çalışıyorum. Anneme dedim "saķın ha istemiyorum öyle birşey".. Neyse annem haber yolladı ve gelmediler.. Zaman sonra bir arkadaşımın, oğullarını tanıdığı ortaya çıktı. Ve öğrendim ki çocuğun olanlardan hiç haberi yok
Yani bu erkek anneleri ogullarindan habersiz iş çevirmeye meraklılar :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?