• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız evde olmadan tanışmaya gidilir mi ?

herkese merhaba , ben ailemden 10 saat uzaklıkta bir yerde yaşıyorum , az önce annem aradı birisi benim için bekar kızın varmış tanışmaya gelelim demiş , kimse kimseyi tanımıyor bu arada , eeee ben yokum çocuk başka şehirde kimi nasıl görüp tanıyacaklarmış dedim , ne bilim ben dedi annem , gelin buyrun o zaman demiş ,

Çok saçma değil mi ya sizce de , ben yokum yaza kadar zaten gidemem , çocuk başka şehirde gidip , anası babası annemi babamı tanıyıp ne olacak yani anlamadım ?
Saçma mı yoksa ben mi abarttım ?

İnsanlar eskisi gibi sanıyor ortamı.. mesela baban annen hacıysa seni de öyle sanıyorlar. Aİleye bakıp bunların kızı oğlu alınır diyorlar. Halbuki dünya değişti kimin ne olduğu belli değil. Baba anne başka kafa çocuklar ayrı dünya

herkese merhaba , ben ailemden 10 saat uzaklıkta bir yerde yaşıyorum , az önce annem aradı birisi benim için bekar kızın varmış tanışmaya gelelim demiş , kimse kimseyi tanımıyor bu arada , eeee ben yokum çocuk başka şehirde kimi nasıl görüp tanıyacaklarmış dedim , ne bilim ben dedi annem , gelin buyrun o zaman demiş ,

Çok saçma değil mi ya sizce de , ben yokum yaza kadar zaten gidemem , çocuk başka şehirde gidip , anası babası annemi babamı tanıyıp ne olacak yani anlamadım ?
Saçma mı yoksa ben mi abarttım ?
Annen taniyor mu?dolandirici hirsiz olabilir mi...bu bahaneyle eve girip...

Gidilmez tabi çok saçma. İç anadoluda var böyle kapı kapı gezip sizde kız varmış diyen tipler, sanki komşudan bi fincan şeker istiyorlar. Anneniz nezaketinden buyrun gelin demiş ama bence yine aynı nezaketle savsın başından.

Arada hiç kimse yok mu yani? Nasıl bulmuşlar numaranızı? Daha önce de sormuşlar
Canım babamı aramışlar , babam nerden buldunuz siz benim numaramı demiş , söyleyemem demiş adam , sonra ortak bi tanıdık çıkmış yengemin bir akrabasının bilmem neyi , annem yengeme sormuş sen mi verdin numarayı diye yemin etmiş yengem ben vermedim demiş , ve benim evde olmadığımı da biliyorlar

Oluyor böyle. Aileler tanışıp birbirlerü hakkında bilgi alışverişi yapıldıktan sonra , iki tarafta isterse görüşme planlarıyka devam ediliyor...
Kii onların az çok bilgisi vardır sizin hakkınızda , birileri ön ayak olmuştur , sonrası uygun olursa devam ediliyor diye biliyorum ben...;)

Banada sacma geldi,sizin evde olmadiginizi bilmiyorlar mi?

Sasirman gereken senin evde olmaman değil ki..Sasirman gereken hiç tanımadiginiz insanların görücüye gelmesi.
Kimdir nedir bilmeden eve almak nedir.?
Böyle durumlarda bile ortada bir ortak kişi olur..

Konu ile alakasız ama profil resmi konusunda bi akım mı var? Sadece Mune Mune ablada görmüştüm bu zamana kadar.

Canım babamı aramışlar , babam nerden buldunuz siz benim numaramı demiş , söyleyemem demiş adam , sonra ortak bi tanıdık çıkmış yengemin bir akrabasının bilmem neyi , annem yengeme sormuş sen mi verdin numarayı diye yemin etmiş yengem ben vermedim demiş , ve benim evde olmadığımı da biliyorlar
Kabul etmesinler o zaman,görücü usulü evlilikte tanıdık varsa önce onun araması gerek ailenizi böyle böyle bir durum var çocukları tanıştıralım vs burada karşı taraf arıyor direk,bu devirde kimseye güven olmaz numarayı kimden almış o bile belli değil.

Acaba çocuk sizi görmüş beğenmiş de ona istinaden mi ailenizi tanımak istemişler. Aksi takdirde saçmalığın daniskası :kahve:

kendini çok akıllı sanan, memur kız arayan tipik erkek ailesi.

öğretmen olman yeterli. seni tanımaları, huyun iyi mi kötü mü umurlarında değil.

tam oğullarına layık, çalışma saatleri, tatilleri uygun maaşlı ev hanımısın :)

Back
X