Kız gözümün önünde kocamı kesti

Eh yani Exxx nerden bulmuş bu tipsiz herifi demelerindense ne yakışıklı eşi varmış demeleri daha iyi... Ben de kıskanmam oralı olmam... Midesiz demeyelim de galibaz azıcık genişiz...

kaş*rın birine denk gelmişsin işte canım boşver etrafta var böyleleri malesef. eşinde sıkıntı yoksa gerisine yapacak birşey yok aldırmayacaksın .

Bizde pazar günü düğündeydik eşimle,arka masadaki kız kesmek ne kelime yedi benim adamı eşim farketmedi ama ben farkettim kızda farkettiğimi farketti ama bişey farketmedi biz kalkana kadar hiç vazgeçmedi :) zavallı napsın onunda kişiliği okadar

Var öyle dengesizlerde yakın çevreden biri olmadığı sürece ben pek sallamıyorum.Öyle biyere gitmişiz denk gelmiş bidaha nerde görücem aamaaaan diiyorum.Ama (evli olmadığım için) erkek arkadaşımda o kıza baksaydı muhtemelen evde ağzını yırtardım.

Konulariniz hep esinizle ilgi suphelerle acilmis.
Size mi oyle geldi acaba bi guvensizlik yada kiskanclik sorununuz varsa. Bunu art niyrtle yazmadim..

Bak bu havamla senin gibi kasarlara mi kaldım demek istemistir

amann benımkıne de bakıyorlar
bana da bakıyorlar. göz bu bakar yani.. insanız yani sonucta.
benımkıne bakan oldugu zaman hiç oralı olmuyorum bile
ancak bakar dururlar umrumun umrunda değil

''Kesmek'' kelimesini kullandığınız anlamda anlayan sayılı insanlardanım galiba Diğer türlüsü hiç aklıma gelmedi bilee. Bende sinir olurdum kıza ama daha çok eşime kızardım sonuçta o da kıza bakmış. Kıza ters ters bakmakla birlikte sinrmi eşimden çıkarırdım fazlasıya

Sevgilimle kahvaltı yapmaya gitmiştik bi gün .
İki kız oturuyor bi bana bakıyorlar bi sevgilime .
Hatta ben kızdım yani baştan aşağı inceliyorlar falan .
Sevgilimde sen lavaboya giderken ikisi birden arkandan baya baktılar dedi
Neyse ben lavabodan geldim sevgilime bi sarıldım bi öptüm onu tabi bu arada bakmaya devam ettiler
Sonra orda kaldı olay takmadım kafama hiç .
Oluyor böyle şeyler .
Tek başıma yolda yürürken bile kadınlar baştan aşağı inceliyor , takmıyorum .

Valla milletin gözüne kezzap atacak halimiz yok. Zaten tek taraflıysa sıkıntı yok. Sorun bakışmalarda.
Yalnız bütün forumun hatunlarının kocaları yağuşuğluymuş,öğrenmiş olduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…