- 19 Ocak 2011
- 13.028
- 12.863
- 298
- Konu Sahibi sevdasinemalarda
-
Tum kk hatunlarinin kocasi kesilmis
tum kk hatunlarinin kocasi yakisikli esleri serin kanli huuuvvvvvv
Ben de doner bicagiyla bogazini kesti sandim :d ilk kez boyle bi sey yasadin galiba bakarsa baksin nolacak yani. Kocanin kiza bakmasi asil kotu olan
Ayni durumu iki defa yaşadim. Birisinde aştide otobus beklerken cay icmek icin oturdugumuz kafede iki bayan karsi masada oturuyorlardi. Surekli esime bakip bakip guluyorlar, ellerinde telefon oldugu halde saat soruyorlar, ben de oradayim!!! Ters ters bakiyorum duzelme yok. Esimi daha uzak masaya onlara arkasi donuk sekilde oturttum. Bi sure sonra wc gitmek icin kalkti esim arkasindan egilerek bakiyordu edepsiz. Onun saclarini yolmaktan beni alikoyan ise boyle bir karaktersiz yuzunden sabikam olmasini istememem. Cunku kolay kolay elimden alamazlardi. Benim esim senin gibi bakmis olsaydi ya da bakisini yakalasaydim, vay o kocanin haline!!!Basliktanda anlaşılacağı üzere dün markete gittik ve kız gözümün önünde eşimi kesti
Saçlarını bir o yana bir bu yana savurdu
Eşime baktı bana baktı bak nasıl bakıyorum dercesine
Esimin kendisine bakılması fark etti 1 -2kez o da baktı
Sinir oldum
Paylaşmak istedim
Kusura bakmayın sanırım ben çok alaturkayım ama kocasını kıskanmış pozisyonuna DÜŞMEK ne demek yaa Allah aşkına? Ben kocamı kıskanmycam da mahallenin muhtarı mı kıskanıcak??! Bi de aman kıskandığınızı belli etmeyin,havalanır ne demek? Eşim beni kıskansa hoşuma gider (dozunda tabi),uçan balon muyum ben nereye havalanıyormuşum?Aynen öyle
Eşime söylesem bu sefer orda ne duruma dusecektim kocasini kıskanmis pozisyonu
Birde eşim kiskandalında daha bi havalarda
ya kesti deyince odum patladı.Basliktanda anlaşılacağı üzere dün markete gittik ve kız gözümün önünde eşimi kesti
Saçlarını bir o yana bir bu yana savurdu
Eşime baktı bana baktı bak nasıl bakıyorum dercesine
Esimin kendisine bakılması fark etti 1 -2kez o da baktı
Sinir oldum
Paylaşmak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?