Kız gözümün önünde kocamı kesti

Bakilmakla eskimez merak etmeyin :) siz nasil farkediyorsunuz ki esinize baktiklarini, ben hic bakmam sagima soluma :)

tam olarak nerde oluyor bu esinizi ve sizi bastan asagi suzen kesin kzilar.
bizi kimse kesmiyoda hic. sefil sefil asli verisimizi yapip geliyoruz. ne atraksiyon ne bisey.
istiyorumki banada oyle baksinlar esimide kessinler.
bende gelip burda anlatayim ozguvenim tavan yapsin...

Ayni durumu iki defa yaşadim. Birisinde aştide otobus beklerken cay icmek icin oturdugumuz kafede iki bayan karsi masada oturuyorlardi. Surekli esime bakip bakip guluyorlar, ellerinde telefon oldugu halde saat soruyorlar, ben de oradayim!!! Ters ters bakiyorum duzelme yok. Esimi daha uzak masaya onlara arkasi donuk sekilde oturttum. Bi sure sonra wc gitmek icin kalkti esim arkasindan egilerek bakiyordu edepsiz. Onun saclarini yolmaktan beni alikoyan ise boyle bir karaktersiz yuzunden sabikam olmasini istememem. Cunku kolay kolay elimden alamazlardi. Benim esim senin gibi bakmis olsaydi ya da bakisini yakalasaydim, vay o kocanin haline!!!

Aynen öyle
Eşime söylesem bu sefer orda ne duruma dusecektim kocasini kıskanmis pozisyonu
Birde eşim kiskandalında daha bi havalarda
Kusura bakmayın sanırım ben çok alaturkayım ama kocasını kıskanmış pozisyonuna DÜŞMEK ne demek yaa Allah aşkına? Ben kocamı kıskanmycam da mahallenin muhtarı mı kıskanıcak??! Bi de aman kıskandığınızı belli etmeyin,havalanır ne demek? Eşim beni kıskansa hoşuma gider (dozunda tabi),uçan balon muyum ben nereye havalanıyormuşum?

Herkes güzel ve eşleri yakışıklı heralde bu sitede .
Karşımdan gelen herkese ben de bakarım yere bakacak halim yok yani .
Bence herkes kendini fazla gaza getirmiş . O bakıyor şu bakıyor diye .
Kocalariniz murat boz değil yani .

Bende kesti diyince gözünün önünde harbiden kocanı kesti sandım ya.. dedim ne oluyoruz öhöm konuya gelirsek belki abartıyorsundur kıskanclıgından falan..geçen gün bende dışarıda bir çift gördüm aman yarebbi kız bana öyle bakıyor ki dövecek sanki sevgilisini kaçırıcam öyle kızları da bir türlü anlamıyorum şahsen

Benim eşim bakamaz. Bakarsa ben eve gelmeyi beklemem olduğu yerde gerekeni yaparım. Kızın yanına gider gözünün içine bakar ama hiç birşey demem. Böyle çatlaklar da var, bu ilgi hoşuna giden erkekler de var. Malesef.

Dikkatlice ve uzun uzun bakmayı ben de kötü niyetli bulurum. Olayı hayal ettim şuan:) bi daha olursa kadına bakarak kahkaha at sonra da gözlerini devir korksun

ya kesti deyince odum patladı.
dogru durust baslık atsana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…