ben üstüne yürümeseydim arkadasımı mahvederdi o kadın. Arkadaşım biraz naifBir adım öteye bile gidilmemeli. Ayrıca sizin de kadının üstüne yürümeniz çok çirkin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben üstüne yürümeseydim arkadasımı mahvederdi o kadın. Arkadaşım biraz naifBir adım öteye bile gidilmemeli. Ayrıca sizin de kadının üstüne yürümeniz çok çirkin
Hiç kimseleri yok mu gerçekten? Dayı, amca veya başka bir aile büyüğü. Hadi en olmadı insanlar aklı selim bir komşusunu çağırıyor bu durumlarda. Çocuğun babasıyla muhatap olacak kimse yokmuş ortada. Kadın da meydanda at koşturmuş.Hayır kızın annesi ve kardeşinden başka kimsesi yok, biz beraber büyüdük böyle bi durumda kadını tanıdığı için beni yanlız bırakma dedi.
Savunmak başka ama üstüne yürümek taarruza girerben üstüne yürümeseydim arkadasımı mahvederdi o kadın. Arkadaşım biraz naif![]()
İt kuyruğunu bırakmaz derler ne olursa olsun ayrılsın balık baştan kokar olmaz o iş. Bende benzer şeyler yaşadım annesine rağmen onlarsız evlendik 5yıl sonra boşandık hem başkasını buldu hem bana annem annem diye kavga çıkardı bezdirmek için. Yoluna baksın. Aile atılmaz satılmaz bir gün muhakkak barışırlar onlar ve arkadaşın kalır ortadaDün arkadasımı istemeye geldiler. arkadasımın kayınvalidesi aşırı çirkef ve ne sölediğini bilmiyor. istemeye geldiği aileye hakaret ediyor. Ölmüüş babasına laf yapıyor. Neyse geldiler herşey iyi güzel konu nişana geldi kadın saydı sövdü. Arkadasımda konustu kaynanasına birşeyler söyledi. Kaynanası annesine hakareet edince bende kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama burada saygılı olacaksınız dedim. Sonra kadın kalk gidiyoruz diyince arkadasım kapıyı açtı buyrun defolabilirsiniz ...... hanım dedi. sonra kaynanası kızın üstüne yürüyünce ben de dayanamadım kadının üstüne yürüdüm. kadın binaya kaçtı oğlu beni tuttu felan. Arkadaşımın sevgilisi kıza hi.birşey söylemedi, annesine de senin eve gidince ecdadını ........... dedi. Gittiler. çocuğun babası kıza mesaj yazı. 'Kızım o kadın bizim için artık öldü. sadece bunu bil ben yanınızdayım ' diye. çocuk hala kıza mesaj atmadı, yani yazmaya yüzü yok desem böyle bi durum da bence kıza yazıp ben herşeyi halledicem sen canını sıkma biz ikimiz yapıcaz herşeyi vs. demesini bekliyorum. Şimdi kız çocuğun tepkilerine göre ayrılacak ya da devam edecek. Sadece kafama takılan şey , çocuk annesine herkesin içinde küfür ediyor, böyle bii durumda annesi ne kadar kötü olursa olsun bugun annesine bunu yapan yarın arkadasıma da böyle davranır diye korkuyorum. Şimdi ayrılsın diyeceksiniz, kıza bu küfür olayını söyleyince çocuğu suçlamıyor onu savundu vs diye. Ama bu şekilde mutlu olamıcak. diyorki bundan sonraki tavrı belirleyecek ayrılığımızı. Böyle bi durum da sizler ne yapardınız. Sizce bu evlilik nasıl olur?
şimdi yazdı çocuk. sadece Aşkım yazmış.
evet tam olarak o :)Arkadaşınız buraya üye mi? Bir kaç gün önce böyle bir konu vardı, kendini istemeyen ölmüş babasına hakaret eden, annesine hakaret eden bir kv adayı. Israrla ne zaman gelip seni isteyecekler diyen kız annesi. Annesinin boğazını sıkan bir damat adayı
Cennet mahallesine döndük iyice hanımefendilik çizgimden çıkardılar beniSavunmak başka ama üstüne yürümek taarruza girer![]()
evet bu.Bir türlü olamayan nişan. BIKTIM!
Bayanlar. Çok fazla sorunum var belki biraz uzun yazabilirim. kusura bakmayın şimdiden. Bana yardımcı olmanızı ve yapıcı yorumlar duymaya ihtiyacım var. 4 yıldır konustuğum erkek arkadasımdan evlilik teklifi aldım yaklaşık 6 ay önce. Ailesiyle eski komşuyuz ama selam vermişliğimiz bile yoktur...www.kadinlarkulubu.com
Konu da buydu, bariz aynı kişi.
Allah akıl fikir versin arkadaşınızaevet bu.
ben yapmam gerekeni ve söylemem gerekeni söyledim. Bundan sonra ayrıl demekte devam et demekte bana düşmez zaten sonra ben hatalı ben kötü olurumAnnesine öfkeli olduğu için , oğlunun söylediği küfür idrakini bir köşeye bırakan o arkadaşınızın içini sogutmus.
Oysa farkında değil ki , kriz yönetmek bu değil. Karşı çıkmak böyle olmaz.
Edepsiz , adap bilmez saygısız ve daha sayamayacağım bütün özellikler çocukta ve ailesinde var.
Bugün yanında olur , yarın en ufak bir şeyde arkadaşınızın ecdadina söver.
Siz ne derseniz değin , o sevgilisi onu ikna edecek ve arkadaşınızın cehennemine doğru yol alacak.
20 yıllık hayat arkadaşım olsa , evime gelseler böyle bir sorun çıksa ve bu sorun karşısında , bu şekilde tepki verse boşarim.
Siz fazla karışmayın. Arkadaşınızın da aklı var, kullanmak istiyorsa kullanır.
Ne kadar garip bir isteme olmuş.Annesi bunları söylerken kızın ailesi nerde? Ya da yaşınızı bilmiyorum ama böyle bir durumda söz sahibi olmanız çok tuhafıma gitti.Genelde aile büyükleri karşılıklı konuşur ya sizin dahil olmanıza şaşırdırm.Dün arkadasımı istemeye geldiler. arkadasımın kayınvalidesi aşırı çirkef ve ne sölediğini bilmiyor. istemeye geldiği aileye hakaret ediyor. Ölmüüş babasına laf yapıyor. Neyse geldiler herşey iyi güzel konu nişana geldi kadın saydı sövdü. Arkadasımda konustu kaynanasına birşeyler söyledi. Kaynanası annesine hakareet edince bende kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama burada saygılı olacaksınız dedim. Sonra kadın kalk gidiyoruz diyince arkadasım kapıyı açtı buyrun defolabilirsiniz ...... hanım dedi. sonra kaynanası kızın üstüne yürüyünce ben de dayanamadım kadının üstüne yürüdüm. kadın binaya kaçtı oğlu beni tuttu felan. Arkadaşımın sevgilisi kıza hi.birşey söylemedi, annesine de senin eve gidince ecdadını ........... dedi. Gittiler. çocuğun babası kıza mesaj yazı. 'Kızım o kadın bizim için artık öldü. sadece bunu bil ben yanınızdayım ' diye. çocuk hala kıza mesaj atmadı, yani yazmaya yüzü yok desem böyle bi durum da bence kıza yazıp ben herşeyi halledicem sen canını sıkma biz ikimiz yapıcaz herşeyi vs. demesini bekliyorum. Şimdi kız çocuğun tepkilerine göre ayrılacak ya da devam edecek. Sadece kafama takılan şey , çocuk annesine herkesin içinde küfür ediyor, böyle bii durumda annesi ne kadar kötü olursa olsun bugun annesine bunu yapan yarın arkadasıma da böyle davranır diye korkuyorum. Şimdi ayrılsın diyeceksiniz, kıza bu küfür olayını söyleyince çocuğu suçlamıyor onu savundu vs diye. Ama bu şekilde mutlu olamıcak. diyorki bundan sonraki tavrı belirleyecek ayrılığımızı. Böyle bi durum da sizler ne yapardınız. Sizce bu evlilik nasıl olur?
şimdi yazdı çocuk. sadece Aşkım yazmış.
E buna ragmen hala evlenmeye mi kalkti arkadasiniz? Daha ortada soz yok nisan yok kiz tarafinin nazlandigi donemde kizin yasadiklarina bakdaha önce de çok olay oldu uzun olur diye yazmadım. Çocuğun annesi kıza gel kahve içelim diyip evine gidince üstüne yürüdü. mesjalar attı namussuz vs diye. Arkadasımın daha 2. ilişkisi namussuzluk yaptığı hiçbir şeyini görmedim