cnm hakkıında hayırlısı olsun işin çok zor bir tarafta sevdiğin diğer tarafta amcanın oğlu yani başka biri deseydin belki daha çok yardımcı olurduk ama neden baban seni amcanın oğluyla evlendirmeye çalışıyorki inşallah çözülür cnm herşey
mantığını kullan derim anne baba asla terkedilmez ama bir taraftada sevdiğin insan var hııımmmm biraz zor gerçekten
aklimda bundan karisik ya ikiyerde sIkIstim kaldim nasil hareket edecegimi bilemiyorum ki
cnm ben fransada okula gidiyorum lise son sinif simdi fransada arkadaslarla gezerim ama cokta degil babam biraz eski kafalardandir birakmiyor yani amcamla ikisi planlamislar illa amca oglun diye annemede soylesemmi diye dusunuyorum ama babaùda hic kimseyi dinlemez ki cunku kullagina az bucuk vardi kiminle konustugumu ogrendi bunu yapanda kuzenim yapti bunu gitti babama haber verdi olan sonra oldu herkesin haberi oldu kiminle konustugum ve butun ailem karsi cikiyor dayim haric yani bir yandandda cok seviyorum askimi..?bilmiyorum neyapacagim
iste canim ben grecekten ne yapacagimi bilemiyorum yerimde olsaydin ne yapardin sen?:çok üzgünüm:
her şeyden önce daha lise son sınıfta okuyorum demişsin, evliliği düşünmek için daha çok gençsin . tabii sevdiğinle evlenemezsen sonunda seni gene okutmayıp amcanın oğlu ile evlendireceklerse o daha kötü tabi.
amcanın oğlu nasıl biri peki, yani anlatsan durumunu belki onun da sevdiği biri vardır, o da evlenmek istemiyordur seninle.
kızım sen gerçektenmi lise son öğrencisisin canım daha çok küçüksün sevdiğin kaç yaşında peki
22 cnm
cnm senin yerinde olmak istemezdim baban seni evlendirmek istiyordu annen ne diyor okumuşumdur ama unuttum birde bütün aile neden amcanın oğluna vermeye çalışıyor seni
arkadaşlar yazmış bencede amcanın oğluyla otur konuş yaşımız küçük şimdiden böyle şeylerin konuşulmasını istemiyorum ben evliliği düşünmüyorum gibi
iyi haberlerini bekliyoruz cnmyerimseniben
Ben senin lise son sınıf olduğunu daha yeni gördüm.Evlilik kararı vermen için çok erken değil mi sence?Diğer kızlarında dediği gibi önünde kocaman bi hayat var ve sevdiğin insan seni kullanabilir. Türkiye'ye kaçıp öylece ortada kalmakta var.Neler görüyoruz çevremizde.Sen bi kaç sene bekle bence.Yinede son karar senin.
beklemeyi dusunuyorum zaten cnm cunku dediginiz gibi daha erken sevgilimde beklerim seni diyor ama baban beklermi bilemiyorum diyor iste offf ya .eyvahedigeldismile
cnm keske iyi haberler verebilsem size ama durum soyle ilk baska soyle basladi benim sevgilim kuzenimin kuzeni yani enistemin yegeni ben kuzenime soylemek istememmistim onceden sonrada ne olur ne olmaz hani belki darilir falan diye soyledim ona oda cekemesi nedense gitti turkiyedeki butun aileme anlatti herseyi sonrada bunlar babamin kulagina geldi ve inandi cunku kuzenimin elinde bizim msn konusmalrimiz varmis elinde msn sifremi biliyordu onceden ben bunu ondan beklemedigmden sifremi falan degistimemistim nerden bilebilirdim ki boyle yapacagini guveniyordum yani ona,butun ailem istemiyor konusmami anneme bu durumu anlattim cok zor olacak diyor cunku babam cok inat bir cozum bulamiyoruz iknada edemeyiz diyor annem ne yapabiliriz ki ya bu durumda ?senağlama
cnm eniştenin yeğeniymiş sevgilin enişten yardımcı olamaz mı ? bir de kusura bakma ama ben sizin aileye bir anlam veremedim kuzenin seni babana şikayet ediyor kuzeniyle berabersin diye :umursamaz:
babanla sen birebir konuşamazsın bu durumda annen seninle birlikte olursa problemler biraz azalır sana yardım edecek enişten dayın ve annen var cnm en azından herşeyin olma sürecini yavaşlatsanız bari
:sm_confused:
canım bak sen sakın yakınlaşma benim kanımca o kişi senden faydalanmak istiyor olabilir sana nasıl davranıyor yanına fazla yaklaşıyormu
sende babana desene ben daha çok küçüğüm önümde çok zaman var sizin yanınızda biraz daha vekit geçirmek istiyorum diyerek yumuşatmaya çalış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?