• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kız isteme ...

belle8

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2012
2.113
3
0
Erzurum
arkadaşlar u hafta sonu erkek arkadaşımın ailesi bize geliyor .söz olucak da ben epey heyecan yaptım yine .
şimdi çok kişi gelmeyeceklermiş bizim taraf biraz kalabalık gelicek .acaba sorun olur mu ki.sanki erkek tarafı daha çok olması gerek gibi geliyor bana ama çağırmayıncada bizimkileri sorun yapıyolar .yani çıkmadım işin içinden ben .ne yapsam ki?annem çağırmış bulundu çoktan.

arkadaşlar u hafta sonu erkek arkadaşımın ailesi bize geliyor .söz olucak da ben epey heyecan yaptım yine .
şimdi çok kişi gelmeyeceklermiş bizim taraf biraz kalabalık gelicek .acaba sorun olur mu ki.sanki erkek tarafı daha çok olması gerek gibi geliyor bana ama çağırmayıncada bizimkileri sorun yapıyolar .yani çıkmadım işin içinden ben .ne yapsam ki?annem çağırmış bulundu çoktan.

az kişi cok kişi hiç farketmez...bir aile büyüğü olsun o tarafta yeter toplanma amacı belli zaten..

bizde kız istemeye kimse çağırılmaz, aile arasında olur. erkek arkadaşına söyledin mi kalabalık olacağınızı bari haberleri olsun.

Bizimkinde şöyleydi. Benim annem dedem babannem halam+halam dayım yengem.
Eşimin ise, annesi babası abisi ablası 2 çiftte aile dostları o kadar :)

Bizimkinde şöyleydi. Benim annem dedem babannem halam+halam dayım yengem.
Eşimin ise, annesi babası abisi ablası 2 çiftte aile dostları o kadar :)

onlardan babası annesi kardeşleri gelicek bide amcası gelicekmiş sanırım .bende amca dayı çok işte çağırmasak ayıp olur diye annem hepsini çağırmış .

sozde amca dayı teyze hala esiyle birlikte gelirler bizde de boyle olur hani coluk cocuk degil tabi

En zor zamanlar, ah ahh...
Ben neler cekmistim annemden.
Neyse atlatilip gecti gitti hepsi.
Bizimki de tutturmustu kimse gelmesin, bizim kimimiz var diye.
Esime acik acik soylemistim.
Cok kalabalik gelmeyin diye, birde yeni ameliyat olmustu annem.
Bu zamanlarda herkesi birden memnun edemezsin cnm.
O yuzden kimseye takilma.
Ama anneni de sakin kirma.
Nasil istiyorsa oyle yapsin.
Anneler cok hassas oluyor bu zamanlarda.
Nisanlina da herseyi soylemek zorunda degilsin.
Konusu acilirsa soyle, bosver onlardan herkes gelmeyiversin.

En zor zamanlar, ah ahh...
Ben neler cekmistim annemden.
Neyse atlatilip gecti gitti hepsi.
Bizimki de tutturmustu kimse gelmesin, bizim kimimiz var diye.
Esime acik acik soylemistim.
Cok kalabalik gelmeyin diye, birde yeni ameliyat olmustu annem.
Bu zamanlarda herkesi birden memnun edemezsin cnm.
O yuzden kimseye takilma.
Ama anneni de sakin kirma.
Nasil istiyorsa oyle yapsin.
Anneler cok hassas oluyor bu zamanlarda.
Nisanlina da herseyi soylemek zorunda degilsin.
Konusu acilirsa soyle, bosver onlardan herkes gelmeyiversin.

söyledim işte ok dedi bizden çok kişi yok .annem hemen üzülüyor zaten haklısın evden gidecem diye mi ne anlamadım .

biz de benim annem,babam,kardeşlerim.eşimin annesi,babası kardeşleri ve aile dostları bi amca(yüzükleri o takmıştı):ssz: toplam 10 kişiydik sanırım:ssz:

söyledim işte ok dedi bizden çok kişi yok .annem hemen üzülüyor zaten haklısın evden gidecem diye mi ne anlamadım .

Benim annem asiri kiskanctir.
Paylasamaz bizleri, hala da esimi kabullenmis degil, beni evlenmis olarakta gormuyor.
Her tel konusmamizda da dile getirir.
Sanki univ desin de, tatilde geleceksin gb geliyor diyor.
Anneler icin cok zor cnm.
Ama en onemli olanlarda anneler.
Insan kiriliyor, guceniyor belki ama annene karsi daha fazla anlayisli olmaya calis.
Ben 3ay boyunca annemi idare ettim durdum.
Kina gecesi bile huzursuzlugu annem cikardi dusun artik:)
O nasil istiyorsa oyle olsun.
Birde sozlune taviz verme daha simdiden.
Annenle ilgili de birsey anlatma.
Aklinda bulunsun cnm, yarin bir gun yuzune vuruyorlar.
Ben yasamadim gerci boyle bir sey ama gozlemledigim cok fazla insan var boyle.

Benim annem asiri kiskanctir.
Paylasamaz bizleri, hala da esimi kabullenmis degil, beni evlenmis olarakta gormuyor.
Her tel konusmamizda da dile getirir.
Sanki univ desin de, tatilde geleceksin gb geliyor diyor.
Anneler icin cok zor cnm.
Ama en onemli olanlarda anneler.
Insan kiriliyor, guceniyor belki ama annene karsi daha fazla anlayisli olmaya calis.
Ben 3ay boyunca annemi idare ettim durdum.
Kina gecesi bile huzursuzlugu annem cikardi dusun artik:)
O nasil istiyorsa oyle olsun.
Birde sozlune taviz verme daha simdiden.
Annenle ilgili de birsey anlatma.
Aklinda bulunsun cnm, yarin bir gun yuzune vuruyorlar.
Ben yasamadim gerci boyle bir sey ama gozlemledigim cok fazla insan var boyle.

evet haklısın erkek milleti işte.annem benim bitanem .aslında çok istiyor evlenmemi de işte ondan heyacan yaptı herşey tam olsun istiyor kimse kırılmasın vs herkesi çağırmış .neyse ne yapalım dediklerini yapıcam ya bu söz ,nişan ,düğün hiç bana göre işler değil valla kıyacaksın nikahı gidecek işte ama büyükleri kıramıyorsun .

evet haklısın erkek milleti işte.annem benim bitanem .aslında çok istiyor evlenmemi de işte ondan heyacan yaptı herşey tam olsun istiyor kimse kırılmasın vs herkesi çağırmış .neyse ne yapalım dediklerini yapıcam ya bu söz ,nişan ,düğün hiç bana göre işler değil valla kıyacaksın nikahı gidecek işte ama büyükleri kıramıyorsun .

:)) Bizde aynisini dusunuyorduk ama mecburen bu gelenekleri de yerine getiriyorsun.
Basinin en cok agriyacagi donemler cnm bunlar.
Cok sikintili geciyor ama sabret sen yeterki.
Sonradan meyvesi daha tatli oluyor inanki.

:)) Bizde aynisini dusunuyorduk ama mecburen bu gelenekleri de yerine getiriyorsun.
Basinin en cok agriyacagi donemler cnm bunlar.
Cok sikintili geciyor ama sabret sen yeterki.
Sonradan meyvesi daha tatli oluyor inanki.

inşş canım .yani hiç benim tarzım değil ama işte aileler ısrar ediyor .
bize kalsa gidicez yurt dışına evlenip gelicez zaten baştan böyle konuştuk ama sonradan işte ailelere söyleyince tabiki hemen başladılar zaten hevesliller valla ne yapıcam bilmem .

bizim söz de kalabalıktı eve sığılmamıştı yan dairede oturmuştuk biz hatta :)
amca dayı çok olunca böyle oluyor.söze en az yakın akrabalarını çağırırsın oda amca ailesi hala ailesi teyze dayı bilmem ne derken bi çok kalabalık oluyor.birisini çağırıp diğerni çağırmayıncada küserler...bide yakın aile dostları arkadaşlar var tabii.ister istemez kalabalık olacaktır..

Back
X