• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kız isteme ...

Gelsinler vallahi daha güzel oluyor kalabalik olunca benim annem babam ayri babam olacak adami cagirmadik diye baba tarafimdan kimse gelmedi...:50: Sagolsun Nisanlimin ailesi bizi yalniz birakmadilar kuzenleri fln hep geldiler anne tarafim hepsi vardi babamin ailesi yerinede arkadaslarim geldi:1: o günün tadini cikar gelmek istiyen herkesde gelsin :34: simdiden hayirli olsun :34:

Gelsinler vallahi daha güzel oluyor kalabalik olunca benim annem babam ayri babam olacak adami cagirmadik diye baba tarafimdan kimse gelmedi...:50: Sagolsun Nisanlimin ailesi bizi yalniz birakmadilar kuzenleri fln hep geldiler anne tarafim hepsi vardi babamin ailesi yerinede arkadaslarim geldi:1: o günün tadini cikar gelmek istiyen herkesde gelsin :34: simdiden hayirli olsun :34:

teşşekürler canım ya böle telaşlı bir tipim işte anın tadını çıkaramıyorum .

bence takılma ya onlar az olsun çok olsun iki tarafta aynı kişi sayısı olsun boşveerrrr... senin günün bu mutluluğun tadını çıkar geri kalanı unut gitsin annen düşünür zaten gerekeni :1:

Erkek kardesimde de aynisi oldu. Kiz tarafi daha kalabalikti. Cok da hos oldu.

Hayirli olsun, hadi bakalim :)

tatlım şimdiden hayırlı olsun allah tamamına erdirsn :64:bence kız istenirken kalabalık bi ortam olmalı bizde böyle amcalar dayılar gelir sonuçta kız veriliyo dimi yani en güzelide bu ailen iiii düşünmüş

tatlım şimdiden hayırlı olsun allah tamamına erdirsn :64:bence kız istenirken kalabalık bi ortam olmalı bizde böyle amcalar dayılar gelir sonuçta kız veriliyo dimi yani en güzelide bu ailen iiii düşünmüş

öle düşündü heralde annem canım .amin canım inşş.

valla benim sözüm de eşimin ailesinden 5-6 kişi bizimkiler 15-20 kişi daha sonra eşimin tarafında da onların akrabası için toplandık hallettik

Back
X