Ay canim sanada gecmis olsun evet doktor saraldı TE]
Teşekkür ederim , gerçekten çok zor yaşayan bilir önce paranoyalarla başladı vaktinde ciddiye alsydı biyolojik ailesi şimdi benim de Yuvam huzurlu olurdu
tmm bende yanlış demedimki ama anladığım kadarıyla kardeşinizin eşinin ağzından sizinle ilgili en ufak iltifata dahi tahammulu yokAslinda benle ilgili soyledikleri cok normal seyler.sadece kardesim kurgulamis kafasinda ya kocamda babam gibi yaparsa diye.
ah ah al bi paragöz kaynana dahaEşimin ailesinden nefret ediyorum onları Allaha havale ettim çünkü hem ilgisizler hem beni suçluyorlar , hemde kaynanam olacak kadın parasal yönden sömürüyoda sömürüyo haram zek kım olsun
Aynen katılıyorumtmm bende yanlış demedimki ama anladığım kadarıyla kardeşinizin eşinin ağzından sizinle ilgili en ufak iltifata dahi tahammulu yok
Kahrını çeken ben bide kocaman parasıyla aldığı şeyleri gözüme gözüme sokmuyomu yakında benide delirtecekler o olacak[/QUOTE]"usagi91, post: 44417260, member: 720703"]ah ah al bi paragöz kaynana daha
Eşimin ailesinden nefret ediyorum onları Allaha havale ettim çünkü hem ilgisizler hem beni suçluyorlar , hemde kaynanam olacak kadın parasal yönden sömürüyoda sömürüyo haram zek kım olsun
Valla onu bunu bilmende kocasına anneni aratacak kadar bıktıracak kadar senden kıskandığını söylemiş, başlarım onun psikolejisine aklı başına gelene kadarda onun evine gitmem mecburen bulunmak zorunda kaldığımız ortamlardada ola bildiğince uzak durmaya çalışırım bundan sonra madem kardeşin rahatsız enişteyle fazla sohbet ortamına girme,şakalaşma,çok gerekmedikçe konuşma hem ben o enişteyide anlamadım ablan gibi giyinsene diyene kadar canım şöyle giyinsen daha çok yakışır gibi söyleyebilirEvet haberdar.annemi aradi esim normal degil.anlatiyorum acikliyorum anlamiyo takilj kalmis kafasi diyor.yapcak olsamda ben adi bi insanmiyim ablasina yapcak kadar adi olamaz bi insan demis.
KatılıyorumValla onu bunu bilmende kocasına anneni aratacak kadar bıktıracak kadar senden kıskandığını söylemiş, başlarım onun psikolejisine aklı başına gelene kadarda onun evine gitmem mecburen bulunmak zorunda kaldığımız ortamlardada ola bildiğince uzak durmaya çalışırım bundan sonra madem kardeşin rahatsız enişteyle fazla sohbet ortamına girme,şakalaşma,çok gerekmedikçe konuşma hem ben o enişteyide anlamadım ablan gibi giyinsene diyene kadar canım şöyle giyinsen daha çok yakışır gibi söyleyebilir
Annesi demişki " o ilaçları içersen iyice delirirsin" bu arada mağdur olan ben ve çocuklarım , hepsini Allaha havale ettimCanim cok geçmiş olsun. Eşin ilaçlarını niye almıyor.
Aslinda tabikide altinda yatan sebepler var.babam sapik bi adamdi.teyzemin kalcalarina bakardi.annemede soylerdi kizkardesinden etkilendigini.bilinc altina isledigi kesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?