Kiz kardesim beni kocasindan kiskaniyor

Eşimin ailesinden nefret ediyorum onları Allaha havale ettim çünkü hem ilgisizler hem beni suçluyorlar , hemde kaynanam olacak kadın parasal yönden sömürüyoda sömürüyo haram zek kım olsun

Aslinda benle ilgili soyledikleri cok normal seyler.sadece kardesim kurgulamis kafasinda ya kocamda babam gibi yaparsa diye.
tmm bende yanlış demedimki ama anladığım kadarıyla kardeşinizin eşinin ağzından sizinle ilgili en ufak iltifata dahi tahammulu yok

Eşimin ailesinden nefret ediyorum onları Allaha havale ettim çünkü hem ilgisizler hem beni suçluyorlar , hemde kaynanam olacak kadın parasal yönden sömürüyoda sömürüyo haram zek kım olsun
ah ah al bi paragöz kaynana daha

"usagi91, post: 44417260, member: 720703"]ah ah al bi paragöz kaynana daha[/QUOTE]
Kahrını çeken ben bide kocaman parasıyla aldığı şeyleri gözüme gözüme sokmuyomu yakında benide delirtecekler o olacak

"usagi91, post: 44417260, member: 720703"]ah ah al bi paragöz kaynana daha
Kahrını çeken ben bide kocaman parasıyla aldığı şeyleri gözüme gözüme sokmuyomu yakında benide delirtecekler o olacak[/QUOTE]
benimkide hep para para para der napolyonun veliahtı oldu resmen bazen namaz kılar acaba ondada para diyomu diye düşünürüm hep

Psikolog ilac vermez diye biliyorum. Psikiyatrist verir. Bunu soyleyin belki gelir o zaman.

Kardeşini korunsun diye sen ikna etmeye calısma busefer iyice paranoya yapar.ama doktora mutlaka gitmeli

Canim cok geçmiş olsun. Eşin ilaçlarını niye almıyor.

Baldiz baldan tatlidir diye bir cumle mi kullandi enisteniz acaba? Takintili biriyse espriyi kaldiramamis olabilir. Gorusmeyin siz de onlarla....

Eşlerle değil de siz kardesinizle ayri görüşün çok sık bir araya gelip şakalaştiginiz için takıntı yapmış olabilir durumu kadinlarin çoğu abartır ve olayi kurgular .

Evet haberdar.annemi aradi esim normal degil.anlatiyorum acikliyorum anlamiyo takilj kalmis kafasi diyor.yapcak olsamda ben adi bi insanmiyim ablasina yapcak kadar adi olamaz bi insan demis.
Valla onu bunu bilmende kocasına anneni aratacak kadar bıktıracak kadar senden kıskandığını söylemiş, başlarım onun psikolejisine aklı başına gelene kadarda onun evine gitmem mecburen bulunmak zorunda kaldığımız ortamlardada ola bildiğince uzak durmaya çalışırım bundan sonra madem kardeşin rahatsız enişteyle fazla sohbet ortamına girme,şakalaşma,çok gerekmedikçe konuşma hem ben o enişteyide anlamadım ablan gibi giyinsene diyene kadar canım şöyle giyinsen daha çok yakışır gibi söyleyebilir

Katılıyorum

Enisteniz sizi ve kardesinizi kiyasliyor ve kardesinize ablan gibi giyin vs diyor sizde buna normal diyorsunuz? Enteresan..
Acaba sizin esiniz sizi bir kadinla kiyaslasa veya kardesin gibi giyin onun gibi ol dese nasil karsilarsiniz?

Elinde olmadan bunu yağıyor çok üzücü gerçekten..
Muhakkak yardımcı olun ilerlemeden yoksa daha ileri boyutlara gidebilir ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…