Kız kardeşim evden kaçtı çok zor durumdayım:(

laf dinlemiyo annemin babamın benim üstüme yürüyo gitmiş yüzük bakmış gelinlik bakmış gel sende abla sensiz olmaz diyo deli ediyo yaa

bırakın ne hali varsa görsün yaa...
laf dinlememiş zaten bu saatten sonra biraz zor dinler.
yarın öbür gün de gelir burda başlık açar, eşim şöle, eşimin ailesi böle ne yapıcm vs die...

çok üzüldüm hem size yaşattıklarına hemde mantıksızca geleceğini mahvetmesine..
inşallah biran önce aklı başına gelir,
evlenmek şuan ona oyun gibi geliyordur
inşallah pişman olmaz bu yaşadıklarına ve
çok geç olmadan ailesinin değerini anlar..

ınş okadar cahilki :( oyun gibi geliyo evet bana çok değer veriyo çok ilgili diyo yeterli sanıyo sorgulayamıyo hiçbişeyi

Evlenmeyi o kadar çok istiyorsa verin gitsin yapacak bir şey yok. Bazı şeyleri kendisinin tecrübe etmesi gerek sanırım.

ya inş.hayırlısı olur..
benımde eltımın kardesının sınıf arkadası kız kacacakmıs biriyle eylül ayında .daha lıseyı bu sene bıtırdı..nasıl üzülüyorum ya yazık annesıs babası herseyden habersız...
dıyorum kıza gıt aılesıyle konus kacackmıs de önlem alsınlar konussunlar dıye..olmaz dıyor arkadasıyla arası acılsın ıstemıyor...
ama işte böyle hayatlar sönüyor sonra...mutsuz evlılıkler..allah hayırlı evlat versın inş..

hepsini okudum cidden cok karısık ve cok zor ya..
allah yardımcınız olsun bazen yasıtlarıma akıl sır ermıyor..

benm de kardeim kaçtı hem de 4KEZ.öyle duygusuz,merhametsiz,cahil,akılsız ,aklı şeyinde olan salak bi kız ki anlatamam.ama cok güzeldi.güzelliğini kullanmayı bilemedi.en son kaçtıgı kişiyle evlendi şimdi bi kızı var.görüşmüyorz kardeşimle

o yaşta bir genç kız zaten hırcın ve duyguları inişli cıkışlı olur bu ondan kaynaklanan bir durum değil yaşadığı ergenlik döneminin sancılarıdır keşke biraz daha ilgi ve sevgi gösterseydiniz. Kardeşiniz nişanlı iken biriyle daha görüştüğünü fark edemeyecek kadar kopuk bir aile ortamımı var? inş iş işten geçmez :2:

benm de kardeim kaçtı hem de 4KEZ.öyle duygusuz,merhametsiz,cahil,akılsız ,aklı şeyinde olan salak bi kız ki anlatamam.ama cok güzeldi.güzelliğini kullanmayı bilemedi.en son kaçtıgı kişiyle evlendi şimdi bi kızı var.görüşmüyorz kardeşimle

peki neden kardeşinizin kaçtığını sordunuz mu kendisine bir abla olarak yargılamadan konuşmayı denediniz mi? Şuan çok pişmandır kesin ama daha en başta evden neden uzaklaşmayı düşündügünü neden şikayet ettiğini sordunuz mu?

Ben şu inançtayım her kızın ergenlik dönemi aynı olmuyor yargılamak kolay bilmeniz gereken 16 yaşında hormonlar azgın oluyor genç kız ise cahil duygusal dünyası sarsıntılı ve tehlikeli eğer anne evde ilgili değilse vahim sonuçlar oluyor her kız kendine sahip çıkamıyor ve takılıyor bir manyağın peşine sancılı bir dönem ama geçici

bu yaşta gençler böyle sorumsuz olabiliyor artık hep idareden geçio yollar
umarım en kısa zamanda ulaşırsınız..

Ben şu inançtayım her kızın ergenlik dönemi aynı olmuyor yargılamak kolay bilmeniz gereken 16 yaşında hormonlar azgın oluyor genç kız ise cahil duygusal dünyası sarsıntılı ve tehlikeli eğer anne evde ilgili değilse vahim sonuçlar oluyor her kız kendine sahip çıkamıyor ve takılıyor bir manyağın peşine sancılı bir dönem ama geçici

Katılıyorum her genç kız aynı şekilde yaşamaz ergenlik dönemini ama bazıları için sancılı bir dönemdir ergenlik.
aileler çok bilgisiz bu konuda hep kendi bakış acıları ile bakıyorlar olaylara
o dönemde gençler için çok özeldir.
kimlik karmaşası yaşarlar kendilerini tanımaya çalışırlar
Bu dönemde ailelere önerim ilgi ANLAYIŞ ve sevgiye ihtiyaçları çocuklarınızın
yanında olmazsanız çocugunuzu çok kolay kayıp edersiniz...
Çok dikkatli olun

ya arkadaşlar daha önce de yazmıştım kardeşim evden 4 kez kaçtı diye. yine kaçtı. hem de kocasının yanından 4 aylık bebeğiyle. ne yapacagz bilemeyorz bu kez haber falan da vermedi.2 gün oldu. gene biriyle kaçtığından şüpheleniyorz çünkü sürekli değişklik arıyor.böyle giderse kötü yollara düşecek bu kız Allah düşmanımın başına vermesn. artk kardeşimi deil ailemi ve kendimi düşünüyorm çünkü o kendini dşünmeden durmadan kaçıyor gittiği yerden.eve alsak evden kaçar evlense kocasından kaçar.illallah artık.bu büyük bir imtihan bizim için.ne yapacagımı bilmiyorm.tam da kpss dönemi çalışamıyorm bile sürekli aklıma geliyor.ne yapcagız biz soruyorm size. bu bir hastalık mı nedir çözemedk bi türlü

bence psikolojik tedaviye ihtiyacı olabilir kendi düzenli bir hayaı olmuyor kendide mutsuz belki

Kızınızı hemen bir psiatriye götürünüz zaman kaybı sizin alehinize olacaktır

Back
X