Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bi bit yeniği yok işte cahiller evlilik güzl sanıyo kolay sanıyo aklı havada tabii ona göre hayat kolay erkek arkadaşını beklemekten sıkılmış bu çocukta onu seviyomuş kaçmışlar öyle diyo işte.
bi bit yeniği yok işte cahiller evlilik güzl sanıyo kolay sanıyo aklı havada tabii ona göre hayat kolay erkek arkadaşını beklemekten sıkılmış bu çocukta onu seviyomuş kaçmışlar öyle diyo işte.
evet döndü şuan evde kızıp gitmiş kimseden beni anlamasını beklemiyorum başına gelmeyen bilemez.
evlenicem gittim artık dönüşü yok diyor nişan istiyor bide annemleele büyük nişan yapın oğlan tarafı fakir düğün yapın diye kavga ediyor şimdi değil yaparız bekleyin askerliğini yapsın çocuk sonra dedik kaçarım giderim bidaha gelmem görürsünüz diyo napcaz yaaaa siz bana nişan yapmıyosnuz ablamda evlencek ona yaparsanız sizi rezil ederim herkese anlatırım diyo çıldırcam annem kafayı yiyo napcaz diye oda çok fena durumda gitti geldi dahada arsız oldu
valla kusura bakmayin da bu kiza iyi bi sopa lazimklava:
kucucuk yasta kendini kaybetmis resmen...
guzellikle konusun, sozunuzu geciremiyor musunuz kucucuk cocuga yaa...
baktiniz guzellikten anlamiyor biraz gozunu korkutun.
ya da kiza sozunuz gecmiyorsa cocugu alin karsisiniza konusun aralarinda bir sey gecmis mi gecmemis mi herseyi anlattirin. biraz korkutarak ta yapabilirsiniz hani :jeyyar:
ne bileyim yapin bir seyler ama bu kizi evlendirmeyin sakin, hem sizin hem kendisinin basini yakacak :gitme: