Kız kardeşim evden kaçtı çok zor durumdayım:(

bi bit yeniği yok işte cahiller evlilik güzl sanıyo kolay sanıyo aklı havada tabii ona göre hayat kolay erkek arkadaşını beklemekten sıkılmış bu çocukta onu seviyomuş kaçmışlar öyle diyo işte.

Allah bilir sonuçta ama, bu mantıkla evlenirse, bu evlilikten pekte hayır gelmez. Ne yapın edin, izin vermeyin. Oyalayın. Çünkü nedeni bile neden değil, çok cahilce. Sonra oda kafasını nereye vuracağını şaşırır, ama çok geç olur.

canim olanlara üzülüyorum olan size oluyor kizkardesinin de damarini kesmek gerkiyor bence cok fazla güveniyor ancak kendinden cok size israr edersem nasil olsa kabul etcekler diye gözü de cok kara hicbisiden de korkmuyor bence gözdagi vermek gerek sart yada $artli kosullu siz dedinizi yaptircaksiniz inat ile bi yerden sonra habire siz adim atamazsiniz bu cözümde degil.bilirsin kacan kovalanir onu kullaniyor :delphin: uzmana basvurdunuzmu konusmak icin?

aynen katiliyorummm
ay ben burda sinirlendim yaaaaaaaaa
kücücük yasta bide ana babasiyla kavga ediyor dügün yapin , erkek tarafi fakir diye, arsizliga bakarmisinnnnnn :oklava:

evet di mi canim yaaa...
had ben evlencem dedi ok diyelim,dugunu falan siz yapin ne demek iyice abartmis yaa...
akli sira ''ben evden kactim, ailem namusumu kurtarip milletten bize laf gelmesin diye bana dugun yapmak zorunda'' diye dusunuyor resmen, ama yemezler :oklava:

eger bu cahil kiza sozunuzu geciremezseniz size de bravo derim ama arkadasim...
kucucuk kiz yaa nasil laf soz gecmez sizden hic mi korkmuyor anlamadim ben bu isi?
belki de siz cok yumusak davraniyorsunuzdur...?

onu tanımıyorsunuz zaten düğün yapmak istemiyoruz ama çocuğun annesi deliymiş sinir hastasıymış kadın kardeşimi gaza getiriyor evlenin gelelim isteyelim diyomuş bizimkide beni istiyolar evlencem gelinlik giycem havalarında bide o benden 4 yaş küçük oyüzden herkes falancaya fistancaya beni istiyorlardı haliyle önce abla oda kafasına takarmış meğer beni kimse istemiyo evde kalcam diye salak işte sanki ben görücüyle evlencem çocuk ya çok çocuk belkide sebep bu olabilir evde kalırım diye düşünüyor galiba:(((

onu tanımıyorsunuz zaten düğün yapmak istemiyoruz ama çocuğun annesi deliymiş sinir hastasıymış kadın kardeşimi gaza getiriyor evlenin gelelim isteyelim diyomuş bizimkide beni istiyolar evlencem gelinlik giycem havalarında bide o benden 4 yaş küçük oyüzden herkes falancaya fistancaya beni istiyorlardı haliyle önce abla oda kafasına takarmış meğer beni kimse istemiyo evde kalcam diye salak işte sanki ben görücüyle evlencem çocuk ya çok çocuk belkide sebep bu olabilir evde kalırım diye düşünüyor galiba:(((

Bahsettiğin kadarıyla güzel kızmış kardeşin, ne die istemiyorlar beni gibisinden şeyler düşünüyor ki yaşı da küçükmüş zaten. Evlenmekle hayatının çok daha güzel olacağını düşünüyor belki de ama bilmiyor ki sorumluluklar ve sorunlar artacak... Hayata toz pembe bakan, zor bir kardeşin var. Allah kolaylık versin arkadaş ne diyeyim ki...

pitis evet çok güzel ama şöyledki küçük olduğu ve evde ben olduğum için oistenen ben oluyorum o alınıyor :(çocuk iştee

istiyorlar cuma günü aileler konuşacak annem oğlan tarafını vazgeçirecek kızımda uzak durun diyecek

bacım benm ablamda böyleydi hele nerde it kopuk onla gezerdi varya en son bi çocuğa gitti
aynı gece oğlanın annesi aldı getirdi dedi ben kızınızı almam yaşı küçük
annemgl okuldan bile aldı
sonra taşındık o mahalleden bu kez 1 yıl dolmadan evden başkasına kaçtı
şu an ki kocası bu son kaçtığı
15 yaşında kaçtı ablam
yani bi insan kaçıyosa kaçar engel olamazsnz
boşvern takmayn
inan annen-kardeşn iyi olur en kötü siz olursunz
tecrübeyle sabittiryerimseniben

istiyorlar cuma günü aileler konuşacak annem oğlan tarafını vazgeçirecek kızımda uzak durun diyecek

Bence nişşanlayın yaa, düğünü bikaç yıl sonra olcak deyin. anladığım kadaryla kardeşin şıpsevdi biraz sıkılıp nişanı atar gibi geliyor bana. Nişanlamazsanız iş yinee olacağına varır, bağlayamazsınız ki eve yine kaçar. Bu sefer geri de alamazsınız. Bari nişanlıyken çocuğu tanıma fırsatı olur, vazgeçer belki...

Nebicim bir kizmis, nebicim birsey bu boyle yaaaa,kendine saygisi yok ama azcik olsun anne,babaya saygi gosterse cok sinirlendimm Allah akil,fikir versin... sonra cok pisman olur yaptiklarina ama is,isten coktan gecmis olur akilsin....:kızgın:

18 yasinda, bana kucucuk cocuk degil 18 yasinda evlenip coluk,coguga karisanlar var..Anne,babanin basina bela boyleleri rabbim evladinda hayirlisini versin.....nerden bakarsan bak hayirsiz isteee.....:kızgın:

Son düzenleme:
Bence nişşanlayın yaa, düğünü bikaç yıl sonra olcak deyin. anladığım kadaryla kardeşin şıpsevdi biraz sıkılıp nişanı atar gibi geliyor bana. Nişanlamazsanız iş yinee olacağına varır, bağlayamazsınız ki eve yine kaçar. Bu sefer geri de alamazsınız. Bari nişanlıyken çocuğu tanıma fırsatı olur, vazgeçer belki...

konunun tamamını şaşırarak okudum. Pitise de katılıyorum. Anlattıklrına göre kardeşin "ben herşeyi yapabilirm,istediğim olcak" havasında. Siz olmaz derseniz daha da inada bindirecek daha çok savş verecek istediğinin olması konusunda. Çünkü çok şımartılmış, her aklına eseni yapmş galiba. Bencede tam tersi nişanlayın, nişanlı beklemesi konusunda ikna etseniz pitisinde dediği gibi bi zman sonra gerçeği görecek bu kdr acele karar vermenin yanlış olduğnun farkına varacak yada belkide o çocuktan vazgeçecektir bence. Olmaz diyip işi inada bindirmekten, sizi tehdit etmesndense aile içi bi sözle onu çocuk askere gidip gelene kdr (ki ozamana kadar vazgeçer belki) oyalamak daha mantıklı sanırım

çok yüz bulmuş kardeşin!! okuyor mu çalışıyor mu ne yapar kardeşin? nerden buluyor bu kadar güveni kendinde:?? vallaha zor evlat yetiştirmek eyvahedigeldismile

[/B] Allah akıl fikir versin. Anne-babanızada sabır versin. Ne diyeyim... kafamçokkarıştı [/B]

cocuklar anne babadan cekinip korkmadimi gözü kara oluyorlar..anladigim kadari ile kücük diye hala daha koruyup savunuyorsunuz sarip sarmaliyorsunuz kardesinizi belkide farkinda olmadan.ama acikcasi annenizin vazgecirmesi degil anne ve babaniz kesin net olmali gözdagi verme zamani gelmis gecmis coktan bile kas catip gerektigi yerde eli masaya vurabilmeli gerekirse kardesin evden disari cikmicak. güzelikle olmuyorsa farkli yollara bas vurmakdan cekinmemeli diye düsünüyorum cahildir illa bir gün anlar diye ha simdi nisan ha simdi evlilik ha simdi bosanma allah korusun - insallah toparlar kendini kafamçokkarıştı

Back
X