Maalesef yok ama instagramdan istek attim kızlaraArkadaşlarının numarası yok mu sizde?
18, evet var babam şimdi gidecek. Şarjı bitse aramazdi telefon.Kız kardeşiniz kaç yaşında? Şarjı bitmiştir,müsait değildir sakin olmaya çalışın. Beklemekten başka çare yok şuan. Bir şey olmamıştır korkmayın. Nerde görüşeceklerinden haberiniz var mı?
Yok ama defalarca kez aradık. AVM'ye gittiler.Neden korkuyorsunuz? Evde mi sorun oldu? Arkadaslarına mı güvenmiyorsunuz
18Kız kardeşiniz Kaç yaşında?
HayırDaha önce böyle bir şey yaptı mı hiç?
Daha ergenlik çağında. Babanız yanına gidince sinirlenip kendisini arkadaşlarının yanında mahcup hissedebilir ama insan ister istemez merak ediyor. O yaşta kız kardeşim olsa ben de merakta kalırdım.Maalesef yok ama instagramdan istek attim kızlara
18, evet var babam şimdi gidecek. Şarjı bitse aramazdi telefon.
Yoktu bildiğim kadariylaKorkmayın Allah esirgesin, belki kayboldu telefonu belki çalındı çalan ya da bulan kişi açmıyor ama kapatmıyor da telefonu. Korkmayın ama bir yandan da düşünün ki nerede arayacağınızı bilin.
Erkek arkadaşı var mıydı? Onunla görüşmüş olma ihtimali var mı? Bir sorun sezdiniz mi? Hareketlerinde bir çekingenlik, korku, heyecan ya da üzgün bir ifade?
Hic böyle yapmazdı ama.Neden bu kadar panik oldunuz? Evde bir sorun mu var veya kız kardeşinizin ruhlar bir problemi mi var? Avm ye gittiğini söylemişsiniz belki sinemeya falan gitti. Akşam vakti ulaşamıyor değilsiniz sonuçta saat öğlen 3. Siz çok üstüne düşüyorsanız bir dışarı çıktım onda bile rahat vermiyorlar diyerek inadına bile telefonu açmıyor olabilir. Ortada herhangi bir sorun yoksa veya endişe edecek birileri yoksa tepkileriniz abartılı geldi
Mesaj atmadıysan bir mesaj at bakalım. Mesaja gelen cevaba göre hareket edersin. Normalde yazım tarzı bu değil dersin belki ya da en azından çocuk sebebini açıklar. Israrla arayın.Yoktu bildiğim kadariyla
Konumunu açtı mı hiç size? Telefonunun markası ne? Iphonelarda konum sürekli açık kalıyor ya belki applesa ordan bakarsın?Hic böyle yapmazdı ama.
Evet evet ama nasıl bakacagim ki onaKonumunu açtı mı hiç size? Telefonunun markası ne? Iphonelarda konum sürekli açık kalıyor ya belki applesa ordan bakarsın?
İnşallah dediğiniz gibidir insan ister istemez panik yapıyorMesaj atmadıysan bir mesaj at bakalım. Mesaja gelen cevaba göre hareket edersin. Normalde yazım tarzı bu değil dersin belki ya da en azından çocuk sebebini açıklar. Israrla arayın.
Fiziki olarak aramaya gittiğinizde de dağılın herkes hep beraber aynı yere gitmesin. Evini bildiğiniz arkadaşlarının yanına da gidin.
Kötü bir his gelmedi içime kesin sessizdedir telefonu sıkma canını. Ama aramak istiyorsanız aklıma gelenler bunlar. Muhakkak yaz buraya lütfen, çok merak ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?