Bilmiyorum ki takipteyim konuyu bizi de meraklandırdı. İyi haberler gelsin inşallahBence o iphone için evet dedi
Panik olma, AVM gürültülü tlfn falan zor duyar . Haber alınca bizede yazarsın. Saat kaçta evden ciktiki bu saatte panik oldunOlabilir hiçbir bilgim yok o konuda
Madem bana ne konuyu açmasaydın tuhafsınSize ne?
Bir dünya aramışlar bir de babası avm ye kızı aramaya gitmiş. Kıza çok üzüldüm kim bilir ne kadar bunaltıyorlar ki 2 dk nefes almaya dışarı çıktım onda da rahat vermiyorlar diyerek telefonuna bakmıyor.Yahu bayıl istersen hiç 18 olmadın mı dakika başı arıyorsun diye açmıyor
Olduk da arayanı açardık iş adamı mıyız toplantımız mı var? Belki kızcağız duymasa yanındaki biri farkedip telefonun çalıyor diyecek.Yahu bayıl istersen hiç 18 olmadın mı dakika başı arıyorsun diye açmıyor
Valla ablası bile anlamıyor kiBir dünya aramışlar bir de babası avm ye kızı aramaya gitmiş. Kıza çok üzüldüm kim bilir ne kadar bunaltıyorlar ki 2 dk nefes almaya dışarı çıktım onda da rahat vermiyorlar diyerek telefonuna bakmıyor.
Ben açmazdım vallaOlduk da arayanı açardık iş adamı mıyız toplantımız mı var? Belki kızcağız duymasa yanındaki biri farkedip telefonun çalıyor diyecek.
Evet duyması lazım en azından bir alo dese bir daha aramayız. Buradakiler de bir tuhaf. İnsan ister istemez panik oluyor devir kötü. Ne kadar gamsizlar ya.Hoş sabahtan akşama kadar herkes merak eder ki şimdiki gençlerin elinden tel düşmüyor benim bile
2dk değil ki sabah çıktı diyor saat olmuş 4 hiç haber izlemiyor musunuz arkadaşlar sevgilisi bile neler yapiyor kizlaraBir dünya aramışlar bir de babası avm ye kızı aramaya gitmiş. Kıza çok üzüldüm kim bilir ne kadar bunaltıyorlar ki 2 dk nefes almaya dışarı çıktım onda da rahat vermiyorlar diyerek telefonuna bakmıyor.
Arkadaşım sen şaka mısın?Ben açmazdım valla
Evet telefonu hep elinde olur, en azından açardı alo derdi. İlk defa acmamazlik yapıyor. Bir saattir arıyoruz sabah saat 9da çıktı evden.Olduk da arayanı açardık iş adamı mıyız toplantımız mı var? Belki kızcağız duymasa yanındaki biri farkedip telefonun çalıyor diyecek.
Sizin 18lik, evdekiler için epey zor geçmiş olmalı. Ya da o zamanlar ortalık bu kadar ruh hastası dolu değildir.Ben açmazdım valla
Gamsız değiliz bence siz çok üzerine düşüyorsunuz o da tepkisini göstermek için bunaldığın böyle yapıyor. Ortada hiçbir sorun yokken 18 yaşında bir kızı 1 saattir arıyorsunuz açmıyor diye bu saatte hemen avm ye babasının aramaya gitmesi çok utanç verici bir şey. Eve gelince kızarsınız olur biterEvet duyması lazım en azından bir alo dese bir daha aramayız. Buradakiler de bir tuhaf. İnsan ister istemez panik oluyor devir kötü. Ne kadar gamsizlar ya.
yok telefondan anlamam ama avmler 10da aciliyor zaten. kiz onda gitse simdi saat daha 3.
Tamam sen sıkma canını. Babandan haber var mı? Arkadaşlarının ailesinden tanıdığın evini bildiğin var mı diye sormuştum bir düşün bakalım yanındakilerden ulaşabileceğiniz kim var.Evet telefonu hep elinde olur, en azından açardı alo derdi. İlk defa acmamazlik yapıyor. Bir saattir arıyoruz sabah saat 9da çıktı evden.
Yok çok kolaydı onlar da beni aramazdı bi yere gitsem babam annem bırakırdı bir şey olsa haber verirdim zaten mesaj atarlardı aramayın derdim çünküSizin 18lik, evdekiler için epey zor geçmiş olmalı. Ya da o zamanlar ortalık bu kadar ruh hastası dolu değildir.
İnşallah öyledir kötü hissetmiyorum ama merak da ettim bakalım ne çıkacakyok telefondan anlamam ama avmler 10da aciliyor zaten. kiz onda gitse simdi saat daha 3.
ben olsam bir sakinlesir kendimi oyalardim.
muhtemelen görüp iyi bir azar isiteceginden emin oldugu icin acmiyordur.
benim annem de bana/babama ulasamadiginda amerikan baskani dahil herkesi devreye sokar . Gereksiz panige gerek yok.
kötü birsey olsa allah korusun haberi bin defa gelirdi ailesine. geziyor egleniyor alt tarafi. belki sevgilisiyle buluştu baska yerde. yalan söylerken beceremez diye gerildi korkup acamiyor , avmye gidip oyle acip "alisveris yapıyordum cantamdaydi" demeyi planliyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?