Kız kardeşim telefonu açmıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yahu bayıl istersen hiç 18 olmadın mı dakika başı arıyorsun diye açmıyor
Bir dünya aramışlar bir de babası avm ye kızı aramaya gitmiş. Kıza çok üzüldüm kim bilir ne kadar bunaltıyorlar ki 2 dk nefes almaya dışarı çıktım onda da rahat vermiyorlar diyerek telefonuna bakmıyor.

2dk değil ki sabah çıktı diyor saat olmuş 4 hiç haber izlemiyor musunuz arkadaşlar sevgilisi bile neler yapiyor kizlara

Olduk da arayanı açardık iş adamı mıyız toplantımız mı var? Belki kızcağız duymasa yanındaki biri farkedip telefonun çalıyor diyecek.
Evet telefonu hep elinde olur, en azından açardı alo derdi. İlk defa acmamazlik yapıyor. Bir saattir arıyoruz sabah saat 9da çıktı evden.

Evet duyması lazım en azından bir alo dese bir daha aramayız. Buradakiler de bir tuhaf. İnsan ister istemez panik oluyor devir kötü. Ne kadar gamsizlar ya.
Gamsız değiliz bence siz çok üzerine düşüyorsunuz o da tepkisini göstermek için bunaldığın böyle yapıyor. Ortada hiçbir sorun yokken 18 yaşında bir kızı 1 saattir arıyorsunuz açmıyor diye bu saatte hemen avm ye babasının aramaya gitmesi çok utanç verici bir şey. Eve gelince kızarsınız olur biter

yok telefondan anlamam ama avmler 10da aciliyor zaten. kiz onda gitse simdi saat daha 3.
ben olsam bir sakinlesir kendimi oyalardim.
muhtemelen görüp iyi bir azar isiteceginden emin oldugu icin acmiyordur.
benim annem de bana/babama ulasamadiginda amerikan baskani dahil herkesi devreye sokar . Gereksiz panige gerek yok.
kötü birsey olsa allah korusun haberi bin defa gelirdi ailesine. geziyor egleniyor alt tarafi. belki sevgilisiyle buluştu baska yerde. yalan söylerken beceremez diye gerildi korkup acamiyor , avmye gidip oyle acip "alisveris yapıyordum cantamdaydi" demeyi planliyor...

Evet telefonu hep elinde olur, en azından açardı alo derdi. İlk defa acmamazlik yapıyor. Bir saattir arıyoruz sabah saat 9da çıktı evden.
Tamam sen sıkma canını. Babandan haber var mı? Arkadaşlarının ailesinden tanıdığın evini bildiğin var mı diye sormuştum bir düşün bakalım yanındakilerden ulaşabileceğiniz kim var.

İnşallah öyledir kötü hissetmiyorum ama merak da ettim bakalım ne çıkacak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…