Kız kardeşim telefonu açmıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İnşallah yeter ki başına kötü bir şey gelmesin. Kart uygulamasından baktık uygulamaya otobüse bindiği de dusmemis

Tamam sen sıkma canını. Babandan haber var mı? Arkadaşlarının ailesinden tanıdığın evini bildiğin var mı diye sormuştum bir düşün bakalım yanındakilerden ulaşabileceğiniz kim var.
O gidiyor şuan. Hiç böyle acmamazlik yapmazdi. Arkadaslarini az çok tanıyorum ama işte telefon numaralari yok

Sevgili falan da olduğunu sanmıyorum ben 1 saattir telefonuna bakmıyor diye arkadaşlarına istekler atılıp, babasıı koşa koşa avm ye aramaya gitmiş. Bu kadar bunaltılan biri sevgili yapmaya cesaret edemez bence

Siz de hiç haberleri izlemiyorsunuz sanırım.
Kızlarının sevgilisi vs varsa bilmiyorlarsa yine aile suçlu ama benim de 17 yaşında kız kardeşim var bugün dışarı çıktı kimse aramadı biliyoruz kiminle ne yapıyor arkadaşlarını da tanıyoruz ayrıca konumu da hep açıktır benim de açık mesela. Anne baba umursamaz olup bunları düşünmüyorsa korku veriyorsa suçlu yine onlar artık çocuğunu öyle kaybedersin onun yerine hayatına hakim olacaksın. Sonra böyle arar durursun. Avmye kıza baskın yapmaya gidiyorlar

İnşallah yeter ki başına kötü bir şey gelmesin. Kart uygulamasından baktık uygulamaya otobüse bindiği de dusmemis
otobuse binmemistir. sevgilisiyle bulusmuştur bence. benim de ailem ayni sizin gibi asiri panik. genclik yillarimda ben de cok panik olurdum boyle zamanlarda
acsin iyiyim desin diyorsunuz ama asla oyle olmayacak acsa bin tane soru azar vs gelecek. bu yuzden acmiyordur iste.
ben de bilirdim acsam kadin da rahatlayacak ama pespese bin soru sorup yalanimi ortaya cikartacagi icin israrla aradiginda "suradayim" dedigim mekana gider orada acardim.
zamanla akillandim "sagim saglikliyim ne var bin kere aramissin yine" yazar oldum:) boylece o gicik olup beni aramiyor, ama en azindan iyi oldugumu bilip rahatlıyor:)

Sabah çıkmış aksama yaklaşıyor. Gider gitmez aramadilar sanırım. Sonuçta herkesin elinden telefon düşmüyor. en azından yazabilir acmasada. Yalniz sabah cikti dediğiniz saat kaç ?

Geliyormuş sessize almış. İnsan ister istemez panik oluyor. Bu sitedekiler üstüne gidiyorsunuz dediler ama hiçbir zaman öyle olmadı. İstediği zaman buluşur arkadaslariyla.
Normalinizi bilmem de şimdi gitmeyin mesela üstüne. Niye sessize alıyorsun belki evde bir şey oldu da çağırmak için arıyoruz falan diye uyarın düzgünce.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…