İnşallah yeter ki başına kötü bir şey gelmesin. Kart uygulamasından baktık uygulamaya otobüse bindiği de dusmemisyok telefondan anlamam ama avmler 10da aciliyor zaten. kiz onda gitse simdi saat daha 3.
ben olsam bir sakinlesir kendimi oyalardim.
muhtemelen görüp iyi bir azar isiteceginden emin oldugu icin acmiyordur.
benim annem de bana/babama ulasamadiginda amerikan baskani dahil herkesi devreye sokar . Gereksiz panige gerek yok.
kötü birsey olsa allah korusun haberi bin defa gelirdi ailesine. geziyor egleniyor alt tarafi. belki sevgilisiyle buluştu baska yerde. yalan söylerken beceremez diye gerildi korkup acamiyor , avmye gidip oyle acip "alisveris yapıyordum cantamdaydi" demeyi planliyor...
Siz de hiç haberleri izlemiyorsunuz sanırım.Yahu bayıl istersen hiç 18 olmadın mı dakika başı arıyorsun diye açmıyor
yok yaaa ne olacakİnşallah öyledir kötü hissetmiyorum ama merak da ettim bakalım ne çıkacak
O gidiyor şuan. Hiç böyle acmamazlik yapmazdi. Arkadaslarini az çok tanıyorum ama işte telefon numaralari yokTamam sen sıkma canını. Babandan haber var mı? Arkadaşlarının ailesinden tanıdığın evini bildiğin var mı diye sormuştum bir düşün bakalım yanındakilerden ulaşabileceğiniz kim var.
Açtı şimdi çok şüküryok yaaa ne olacak
alt tarafi avmye gitti kiz
bin kere aramaya luzum var mi.
bu panikte, bu korumacilikta bir aileyse daha coook cevapsiz kalir telefonlari.
Sevgili falan da olduğunu sanmıyorum ben 1 saattir telefonuna bakmıyor diye arkadaşlarına istekler atılıp, babasıı koşa koşa avm ye aramaya gitmiş. Bu kadar bunaltılan biri sevgili yapmaya cesaret edemez benceyok telefondan anlamam ama avmler 10da aciliyor zaten. kiz onda gitse simdi saat daha 3.
ben olsam bir sakinlesir kendimi oyalardim.
muhtemelen görüp iyi bir azar isiteceginden emin oldugu icin acmiyordur.
benim annem de bana/babama ulasamadiginda amerikan baskani dahil herkesi devreye sokar . Gereksiz panige gerek yok.
kötü birsey olsa allah korusun haberi bin defa gelirdi ailesine. geziyor egleniyor alt tarafi. belki sevgilisiyle buluştu baska yerde. yalan söylerken beceremez diye gerildi korkup acamiyor , avmye gidip oyle acip "alisveris yapıyordum cantamdaydi" demeyi planliyor...
Bilmiyorum ki. Benim de telefonu aniden açma huyum vardır öyle hiç amaan demedim garip gelir o yüzden açılmadığında.yok yaaa ne olacak
alt tarafi avmye gitti kiz
bin kere aramaya luzum var mi.
bu panikte, bu korumacilikta bir aileyse daha coook cevapsiz kalir telefonlari.
Çok şükür nerdeymişAçtı şimdi çok şükür
Açar tabi sanki 10 saattir ulaşamıyor gibi davranıyorsunuz. Yazık kıza ben çok üzüldümAçtı şimdi çok şükür
Yoo istedigi her şeyi yapıyor. Hiçbir zaman böyle yapmazdiSevgili falan da olduğunu sanmıyorum ben 1 saattir telefonuna bakmıyor diye arkadaşlarına istekler atılıp, babasıı koşa koşa avm ye aramaya gitmiş. Bu kadar bunaltılan biri sevgili yapmaya cesaret edemez bence
Kızlarının sevgilisi vs varsa bilmiyorlarsa yine aile suçlu ama benim de 17 yaşında kız kardeşim var bugün dışarı çıktı kimse aramadı biliyoruz kiminle ne yapıyor arkadaşlarını da tanıyoruz ayrıca konumu da hep açıktır benim de açık mesela. Anne baba umursamaz olup bunları düşünmüyorsa korku veriyorsa suçlu yine onlar artık çocuğunu öyle kaybedersin onun yerine hayatına hakim olacaksın. Sonra böyle arar durursun. Avmye kıza baskın yapmaya gidiyorlarSiz de hiç haberleri izlemiyorsunuz sanırım.
Niye cevap vermemiş.Açtı şimdi çok şükür
Geliyormuş sessize almış. İnsan ister istemez panik oluyor. Bu sitedekiler üstüne gidiyorsunuz dediler ama hiçbir zaman öyle olmadı. İstediği zaman buluşur arkadaslariyla.Çok şükür nerdeymiş
otobuse binmemistir. sevgilisiyle bulusmuştur bence. benim de ailem ayni sizin gibi asiri panik. genclik yillarimda ben de cok panik olurdum boyle zamanlardaİnşallah yeter ki başına kötü bir şey gelmesin. Kart uygulamasından baktık uygulamaya otobüse bindiği de dusmemis
8 saat olmuş 10 değilAçar tabi sanki 10 saattir ulaşamıyor gibi davranıyorsunuz. Yazık kıza ben çok üzüldüm
Sessize almisNiye cevap vermemiş.
Normalinizi bilmem de şimdi gitmeyin mesela üstüne. Niye sessize alıyorsun belki evde bir şey oldu da çağırmak için arıyoruz falan diye uyarın düzgünce.Geliyormuş sessize almış. İnsan ister istemez panik oluyor. Bu sitedekiler üstüne gidiyorsunuz dediler ama hiçbir zaman öyle olmadı. İstediği zaman buluşur arkadaslariyla.
Genç kız dünyanın binbir türlü hali var8 saat olmuş 10 değil
TamamdirNormalinizi bilmem de şimdi gitmeyin mesela üstüne. Niye sessize alıyorsun belki evde bir şey oldu da çağırmak için arıyoruz falan diye uyarın düzgünce.
Hayır konu sahibi söyledi 1 saattir arıyorlarmış açmıyormuş. Avm zaten en erken 10da açılıyor kız hangi ara gitti de ulaşamadılar.... 1 saat ulaşamamışlar nitekim telefon çantasındaymış8 saat olmuş 10 değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?