Babam gitti sadece ama hiç açmıyor telefonu. En azından alo deseydi ona göre hareket ederdikOrtada bir şey yoksa gündüz vakti avm ye arkadaşlarıyla gittiğini söyleyeyen 18 yaşında birini aile bireylerininin avmde dağılarak araması bence çok abartılı. Kardeşiniz de kendini çok kötü hisseder.
WhatsApp son görülmesi en son ne zaman? Arkadaşlarıyla zaten ailesi de biliyor diye telefona bakma gereği duymuyodur. Bir şey çıkacağını sanmıyorumBabam gitti sadece ama hiç açmıyor telefonu. En azından alo deseydi ona göre hareket ederdik
Hangi arkadaşlarıyla buluşacağını söyledi? Nereden arkadaşı bu arkadaşlar? Evini bildiğiniz var mı? Annesini ablasını falan tanıdığınız var mı?Babam gitti sadece ama hiç açmıyor telefonu. En azından alo deseydi ona göre hareket ederdik
Wpden mesaj attım iki tik oldu ama görmedi mesajiWhatsApp son görülmesi en son ne zaman? Arkadaşlarıyla zaten ailesi de biliyor diye telefona bakma gereği duymuyodur. Bir şey çıkacağını sanmıyorum
WhatsApp son görülmesi ne zaman?Wpden mesaj attım iki tik oldu ama görmedi mesaji
Bul yaz uygulamanın adı “bul” diye geçiyor tıkladığında direkt paylaşılan konumlar görünüyormuş zaten. Whatsapptan paylaştıysa en fazla 8 saat ama iphone bul’dan ayarı o kişiye konum paylaşmayı kapatana kadar sürüyor diye biliyorum
Olabilir hiçbir bilgim yok o konudaSinemaya gitme ihtimali var mı?
Paniklemeyin bence evde problem yoksaOlabilir hiçbir bilgim yok o konuda
Bunu özellikle açmış olmasi lazım zamaninda sanmıyorum ki açik olsunBul yaz uygulamanın adı “bul” diye geçiyor tıkladığında direkt paylaşılan konumlar görünüyormuş zaten. Whatsapptan paylaştıysa en fazla 8 saat ama iphone bul’dan ayarı o kişiye konum paylaşmayı kapatana kadar sürüyor diye biliyorum
Kişi paylaşmadıysa göremez ama.Bul yaz uygulamanın adı “bul” diye geçiyor tıkladığında direkt paylaşılan konumlar görünüyormuş zaten. Whatsapptan paylaştıysa en fazla 8 saat ama iphone bul’dan ayarı o kişiye konum paylaşmayı kapatana kadar sürüyor diye biliyorum
Konum açmış mıydı dedim evet dedi ama burayı kastetmiştir inşallah.Kişi paylaşmadıysa göremez ama.
İnşallah açmıştır bibi konu sahibi evet dedi ama umarım bu kısımdandır. Wp en fazla 8 saatlik paylaşıyor diye biliyorumBunu özellikle açmış olmasi lazım zamaninda sanmıyorum ki açik olsun
Bence o iphone için evet dediKonum açmış mıydı dedim evet dedi ama burayı kastetmiştir inşallah.
Size ne?Yahu bayıl istersen hiç 18 olmadın mı dakika başı arıyorsun diye açmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?