- 1 Kasım 2020
- 247
- 149
- 53
- 34
- Konu Sahibi endoplazmikretikulumcu
-
İnşaallah öyledir kardeşimin deÖncelikle çok geçmiş olsun. Ciddi bir rahatsızlık değildir umuyorum.
Bahsettiğiniz şişlik sanki lenf bezi şismesini anımsatti bana. İşın uzmani filan değilim fakat benzer bir soğuk algınlığı ardından kızım yaşamıştı. Bize de çene kırığından bile bahsetmişlerdi fakat soguk algınlığı sebepli lenf bezi şiştiğini oğrenmiştik. Onun tam çene bitisinin altında sert bir şişlikti ilacla halloldu.
Öyle içinizi acıtacak kadar büyük bir dert değil bahsettiğiniz bi sakin olunMerhaba herkese,
Canım çok sıkkın boğazım düğüm düğüm..
Kız kardeşim 1 aydır grip nezle gibi halsiz sonra covid oldu sonra kabakulak oldum abla dedi galiba,doktora gitmiş muayene etmeden evet kabakulak demiş,ilaç verip yollamış,kulakla çene arasında epeyce büyük ve sert bi şişlik var,sonra 20lik dişi ağrıyınca bi daha gitmiş diş içerde apse yapmış ondan bu ağrı ve şişlik demişler yine yollamışlar
Ama son 1 haftadır gözlerinin kapakları düştü ve yüzü uyuştu yarın başka bi doktora randevu aldı ama içimiz çok acıyor
Beni teselli edin bişey çıkmaz deyin
Daha 22 yaşında öğretmen atamayı bekliyor çok güzel bi puanı var
Çok da stres yaptı atanacağım diye ondan oldu diyoruz
Allahım kardeşime de bütün şifa bekleyenlere de şifa ver
Dualarınızı bekliyorum lütfen
Ayyy inşallah böyle çıkar da gelir tekrar alıntı yapar size teşekkür ederimÖyle içinizi acıtacak kadar büyük bir dert değil bahsettiğiniz bi sakin olun
Büyük ihtimalle iltihabi bir durum var, dedikleri gibi yirmilik dişten kaynaklı olabilir, iltihap sinirlere bası yaptığı için yüzü uyuşuyordur. İltihap iyileştirilip diş çekilince sorun biter.
VarDısten kaynakli lenf bezleri sismis olabilir banada olmustu.
Gece terlemeleri ani sebepsiz kilo kaybi varmi kardesinizde?
Yarın bi araştırma hastanesine görünecek bugün gittiği de ultrason bakmış ve bişey yok demişNasıl oldu kardeşiniz? doktor ne dedi? Üzüldüm merak ettim. Rabbim şafii ismiyle şifa versin inşaallah
Ankaradaysaniz hacettepeyi öneririm.
gelişmeleri yazarsanız bizede tecrübe olur. geçmiş olsun. kabakulak saçma geldi zatenMerhaba herkese,
Canım çok sıkkın boğazım düğüm düğüm..
Kız kardeşim 1 aydır grip nezle gibi halsiz sonra covid oldu sonra kabakulak oldum abla dedi galiba,doktora gitmiş muayene etmeden evet kabakulak demiş,ilaç verip yollamış,kulakla çene arasında epeyce büyük ve sert bi şişlik var,sonra 20lik dişi ağrıyınca bi daha gitmiş diş içerde apse yapmış ondan bu ağrı ve şişlik demişler yine yollamışlar
Ama son 1 haftadır gözlerinin kapakları düştü ve yüzü uyuştu yarın başka bi doktora randevu aldı ama içimiz çok acıyor
Beni teselli edin bişey çıkmaz deyin
Daha 22 yaşında öğretmen atamayı bekliyor çok güzel bi puanı var
Çok da stres yaptı atanacağım diye ondan oldu diyoruz
Allahım kardeşime de bütün şifa bekleyenlere de şifa ver
Dualarınızı bekliyorum lütfen
Bugün Mersin’de öneri üzerine bir hastaneye gitti doktorlar çok ürkütmüş bir sürü tetkik almışlar ve evet “kanser” olma ihtimalin var hazırlıklı ol demişlerGeçmiş olsun nasıl oldu kardeşin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?