- Konu Sahibi gxuxl_endam06
-
doğulu olmasımı sorun yani?ayrıca tek oğluda olabilir ailenin..görümce yada kayın derdi olmaz daha ne
Roosecim benimde aklımdan da bin türlü şey geçiyor seninkilere benzer, o yüzden zaten endişeleniyorum. Görümce var zaten bir kız kardeşi var. Ama doğu kültüründe erkek çocugun yeri başkadır biliyorsunuz.
canım bende pek ayrım yapmam batılı doğulu diye ama benim çevremdeki örnekler hep olumsuzlukla sonuçlandı en son örnek amcamın kızı kökende Trakyalıyız eşide Doğulu ve ayırım yapmadığımız için evlenmelerinde hiç bir problem görmedik en son kuzenimi yatırıp bıçakla kesmeye kalkışmış terbiyesizin önde gideni, ki bu çocuk hepimiz için canını verebilecek gibi görünüyordu şuan mahkemedeler üstelik 2 yıllık evliler ve küçük bir bebekleri var
arzum o bazı arkadaşlardan biri ben oluyorum:roflol:
görümce kayın derdi yok dedim çünkü bu sefer onlar olsa onları sorun ederdi arkadaş büyük ihtimalle..hem doğulu hemde kardeşleri var dimi ama:1closedeyes:doğulu nede olsa
benim görümcem yok,ama keşke olsaydı diyorum çünkü kız kardeşim yok benim,kayınvalidem arkaşım gibi,yani allaha şükür şanslıyım bu konuda,ama herkez bizler kadar şanslı olmuyor tabiki bitanem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?