Kız kardeşime kırgınım

eşinizi sevmiyor olabilir ama sizin hakkınızın önünde bir engel mi sizce bu? fazla empatik ve anlayışla yaklaşıyorsunuz, bu da kendi hakkınıza girmek oluyor

Kız kardeşiniz bana hiç masum gelmedi. O evlenmeyecek mi? Kocası olmayacak mı? Belki hayırsız birisi çıkacak ve o evi hiç edecek hala komple evden olacak. Kendimi birinin merhametine bırakacak olsam bu kız kardeşiniz asla olmazdı çok içten pazarlıklı.

Yıllar sonra siz, çocuk okutacağım diye boğazınızdan kısarken içten içe pişman olacaksınız buna kesinlikle eminim.

Yerinizde olsam yani bana daha merhametli geldiniz o evi alırım halam ölene kadar kullanır.

Siz sonuçta o adamla evlisiniz. Kardeşiniz eşinize karşı nasıl böyle terbiyesiz konuşabiliyor o yemesin parayı gibi. Eşinizin ardından kimseye konuşturmayın.

Ne yazık ki kardeşin kıskanc ve fesat biri. Aynı sekılde sizi sevmiyor.

Yani cok anlamsız buldum yaptıklarınızı
Babanız size para teklif etmiş az bulduğunuz için almamissiniz
Haliniz ev teklif etmiş döner gelir ihtiyacı olur diye almamissiniz tamam da ihtiyacı olursa al halacım derdiniz zaten
Alma verme dengesini bozuyorsunuz
Yani siz hani birinin malına göz dikmiş değilsiniz ki o insanlar teklif etmiş
Ustelik almadıklarınız da kardeşinize verilmiş ben burda onu değil sizi hatalı buldum yarın bir gün Allah gücünden versinde kuzum ölüm hak miras helal siz hep böyle almam istemem deyip sonra da hayiflanacak misiniz bence ses çıkarmanız gerek verileni almanız gerek verilenden memnun değilseniz belirtmeniz gerek siz konuşmadan sizi kimse anlamaz ki

Halanın evini sana versin kız sen napmaya calısıyorsun? Vasiyeti yazdırsın notere kayıtlat o zaman ben öldükten sonra su kisiye pisikediye devrediyorum diye. Kardesiniz ne yazık ki sizi umursamıyor kıskanc birisi belli ki

Bu baba kac kardeste yuklu miktar miras kalip size maks 50 bin dustu ama 20'ye razi gelin istedi anlamadim ben orayi.

Kiz kardesinizi de hic anlamadim, kocasi sevinmesin diye mal verdirmemek icin kocanizla kanli bicakli olmasi gerekir, boyle birsey mi var?

Herkes böyle söylemiş demek ki evet fazla istemem diyen biri gibi görünmüşüm ama sorun şu ki halam zaten verecektim ama kardeşin izin vermedi vermiyorum dedi onun yanında da konuyu açınca evet dedi ben senin kocan sevinsin istemiyorum dedi halam evi onu üstüne yapacak ama onun olsun diye değil ortak bize. Orda onunla hayır senin değil benim üstüme olacak şeklinde halamın evi için kavga edemem ki bence çok çirkin olur. Sonuçta ikimizinde değil halamın malı, onun lafıyla onun üstüne geçirmeyi uygun görmüşse kendi bilir.

Değerli bir arsa satıldı o yüzden miktar yüksekti. Eşimle kanlı bıçaklı değiller ama yüksek sesli tartışmaları oldu.

Bu arada kardeşime eşim hakkında ki konuşması için kızdım zaten bir daha dedim eşim hakkında konuşma, ben gerçekten sinirleniyorum o senin hakkında bir şey demiyor dedirtmem sende deme şu an bebeğim küçük yarın bir gün onun yanında da böyle konuşursan görüştürmem dedim. Babamla para mevzusu içinde seni ilgilendirmeyen her mevzuya atlama dedim, neden ben bir şey istemiyormuşum dedim.

Ne yazık ki kardeşin kıskanc ve fesat biri. Aynı sekılde sizi sevmiyor.
Kardeşim bu olay özelinde öyle görünmüş olabilir ama kıskanç, fesat biri değildir. Aksine çok merhametlidir. Başkalarına karşı çok düşüncelidir ama bazen söz konusu ben olunca neden böyle yapıyor anlamıyorum. Ben mi çok vericiyim ona karşı bunu düşünüyorum.

Bu olay özelinde evet bana da masum gelmedi ama merhametsiz biri değildir. Yardıma muhtaç akrabalarımız var o bakıyor gibiydi şu ana kadar yeni işe girdi çok şükür gidecek evden. Onun dışında dışarıda birini görsün hiç tanımadığı yada bir arkadaş akraba hep yardım eder. Normalde beni de çok sever düşünür. Bana, bebeğime hediye alır. Ben de bu olanları beklemediğim için şaşırdım. Kötü kalpli merhametsiz biri asla değildir.

Evet neden sıze karsı böyle o zaman bunu kendısıne sormak lazım. Ya da gerçekten sızın ihtiyacınız olmadıgını düşünüyor olabilir ama ne olursa olsun karısamaz kımın ne alıp verecegıne.

Değerli bir arsa satıldı o yüzden miktar yüksekti. Eşimle kanlı bıçaklı değiller ama yüksek sesli tartışmaları oldu.
Akli sira ceza kesiyor yani esinize, fakat yaptiginin ucunun size dokundugunu anlamiyor galiba.

Benden size abla tavsiyesi olsun, kucuk cocugunuzda var yarin ne getirir hic bilinmez bu yuzden gelecek olan para, mal vs gibi seyleri asla reddetmeyin, esinizden bagimsiz ve hatta onun bilmedigi bir birikiminiz mutlaka olsun. O yuzden halaniz size o evi veriyorsa almaktan imtina etmeyin ama bosanma vb hallerde (dilerim yasamaz, sinanmazsiniz) esinizle bölüsülmeyecek sekilde alin evi uzerinize.

Gururluk bir şey değil ev vermek isteyen halam. Nasıl böyle bir şeyi kabul edebilirim ki halamdan gerçekten saçma bakın zaten halamda kardeşim karşı çıkınca onun üstüne geçirecekmiş evi.
Sizin aile neden böyle garip nedir bu kardeşinize olan dayanılmaz sevgileri?

Aynı anne babadan mısınız? Öyle ise hayırdır kardeşinize.

Böyle durumlar da çok yumoş olursanız elinize herkes vurup ekmeğinizi alır.

Hakkınız neyse isteyin, alın.. Kardeşinize de bir höt deyin. Çünkü bundan anlayacak bir tipe benziyor.

Seninki tok gözlülük değil aptallığa giriyor. Başkasının malı değilki biri baban biri halan. Seninde çocuğun var unutma. Halanın teklifi gelirse kabul et. Kız kardeşin senin düşündüğün kadar seni düşünseydi böyle yapmazdı.
Kendi bekarmı kalacak kocası olmayacakmı? İnsanlar bu mal mülk işini kendi çocuğu için yapar o mutlu olsun diye. Damat gelin sevindirmeye değil. Fazla iyilikten maraz doğar.

Parayı istememişsiniz zaten paranın o saatten sonra ne olduğu nereye gittiği sizi ilgilendirmez hiç sorhulamayın. Kaldı ki babanız torunuma diye yollamak istemiş miktarı beğenmemişsiniz sizde çok paraya sevmiyorum yaaa tipi değilsiniz belli ki. Halanızın evini halanız için sağlamds tutabilirsiniz madem bişey yapmak istemiyosunuz ve çevrenizde evi çar çur edecek insanlar var. Halanıza güzellik yapmış olursunuz.
Eşiniz hakkında söylediği hoş olmamış orda haklısınız size veriliyor ev eşinize değil sonuçta.

Şaka gibi özlük üvey lik durumumuz var bizimde sizin gibi. Babam öldü ve can ciğer olduğum kız kardeşim (annemde dahil) sebepsiz yere benimle kavga edip küstüler. Annem evi de kardeşimin üstüne geçirdi bizde 3 yıldır görüşmüyoruz. Ve benimle küsen onların olmasına rağmen, etraftan niye küstünüz diye sorduklarında 'bizimle para için küstü' diye anlatıp benim üzerime atıyorlarmış. Zaten babam öldüğünde kardeşim dediğim o kız utanmadan 'abla sana 10 bin vericem vicdanım rahat etmez' demişti. O zaman anlamıştım bunların böyle bi halt yiyeceğini. Araya para pul miras mevzuları girince herkesin gerçek yüzü ortaya çıkıyor herkes karakterini belli ediyor. Sizinkiler de aynı olmuş bence sonuna kadar haksızlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…