Kız kardeşime kırgınım

Şaka gibi özlük üvey lik durumumuz var bizimde sizin gibi. Babam öldü ve can ciğer olduğum kız kardeşim (annemde dahil) sebepsiz yere benimle kavga edip küstüler. Annem evi de kardeşimin üstüne geçirdi bizde 3 yıldır görüşmüyoruz. Ve benimle küsen onların olmasına rağmen, etraftan niye küstünüz diye sorduklarında 'bizimle para için küstü' diye anlatıp benim üzerime atıyorlarmış. Zaten babam öldüğünde kardeşim dediğim o kız utanmadan 'abla sana 10 bin vericem vicdanım rahat etmez' demişti. O zaman anlamıştım bunların böyle bi halt yiyeceğini. Araya para pul miras mevzuları girince herkesin gerçek yüzü ortaya çıkıyor herkes karakterini belli ediyor. Sizinkiler de aynı olmuş bence sonuna kadar haksızlar.

Sen daha xok kırılsın bu kafayla. Kimsenin hakkını gasp etmiyorsun ki kendi payını alacaksın. Ne kardesmis herkesi lafıyla muma çeviriyor.

benim almadığım parayı zaten kardeşime vermedi onu sorgulamıyorum kardeşimin tavırlarına kırıldım ben yoksa inanmayabilirsiniz gerçekten halamın evinde gözüm yok, umrumda bile değil kimse de halamın evini Çar çur edecek demiyorum o onun evi gayet kendisi içinde kullanabilir. Bunun dışında ben parayı sevmiyorum demedim parayla sevme sevmeme gibi bir ilişkim yok, herkes gibi paraya ihtiyaç duyuyorum, herkes paraya ihtiyaç duyar ama ona vermesende olur kazak alsan bile mutlu olura sinir oldum babamında bunun etkisinde kalarak yada ne düşündü bilmiyorum diğerlerine göre bana böyle bir saçma para vermesini kabul etmedim, gerçekten öyle bir paraya ihtiyacım yok, laf olsun diye yapılan şeyleri sevmiyorum çok ihtiyacı varsa onda kalsın dedim parası.

İşte sanırım ben sizin deyimizle fazla yumoş olduğum için böyle olmuş onu fark ettim şu an. Başkalarına karşı böyle değilimdir ama kardeşime böyleyim ona hep maddi manevi fazlasıyla verici oldum bu yüzden onunla ilgili olunca mevzu benim uzatmayacağım düşünülüyor sanırım.

Kardesin gayet fesat ve hesapci
Sana teklif edileni neden almiyorsun hayir hakkini almalisin tepkilerin cok gereksiz
Hayatin ne getirecegini bilemezsin cocugun var yapma boyle alma verme dengesini bozma

Bu kadar safoz olmamak lazım. Sizinkisi paragöz olmamak değil. Hakkınızı almazsanız insanlar sizin payınızın peşine düşer. Kardeşiniz para istememenizden memnun, ona kalacak diye. Yerinizde olsam böyle davranmazdım.

Yani siz nerde yaşıyorsunuz, takasla mı alışveriş yapıyorsunuz. Çocuğunuz varmış, o paralar ilerde çok lazım olacak, eğitim masrafları dünyanın parası şu an. Kardeşiniz gibi 3 5 kuruş için çirkeflik yapmaya gerek yok ama hakkınızı da geri çevirmeyin. O oaraya muhtaç kaldığınız gün çok geç olur, kimseden bir şey alamazsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…