Kız kardeşimin bizde kalması

Annemle küs olmamın sebebi sadece kardeşim değil. Evet kardeşimi dövdüğü için tabiki anneme kızdım ama o bana cevap olarak allah sana daha beterini versin senin ki daha beter olsun dedi. Benim ilk gebeliğim boş gebelikti kürtajla sonuçlandı. Şuan 10 haftalık hamileyim böyle bir konuya kinle benim daha doğmamış çocuğumu dahil etmesi beni çok üzdü

Kardesinin size dayattigi “evlenene kadar burdayim” durumu, yiyip icip yatmasi, bana o kadar batti ki neden dayak yedigini anliyorum :))
Şiddeti hak ettiğini mi söylüyorsunuz yani?

Konu sahibi üstlerde yazmıştı şimdi bulamadım ama annesi kızı boşandığı için 'bozdurup geldin' gibi ifadeler kullanarak yeterince ağır konuşuyormuş zaten. Kardeşinin 'evlenene kadar buradayım' düşüncesini onaylamıyorum fakat sizin yazdığınız da çok çirkin geldi bana kusura bakmayın.

Evet bunu en kaba tabiriyle ifade ediyor ben burada söylemeye utandığım için üstü kapalı söyledim. Ve oda zamanında 3 çocukla bu yollardan geçmiş oda boşanmış kızıyla empati kurup ona destek olup yol göstereceği yer de kardeşime olan tavrı bu maalesef çok üzücü

Anne
Anneniz kız kardeşinizi niye dövdü? Bir annenin 24 yaşındaki kızını dövmesi çok zor, nasıl tahrik ettiyse artık. Bence kız kardeşi tanımak biraz da bu kavganın nedenini anlamakla münkün. İnsanların zor zamanları olabilir, şimdilik anlayışlı olalım derim. Enişte makul ve anlayışlı birisi, tebrikler.

Yoo. Sadece bu kafa ve tavirlariyla baskalarini nasil cileden cikarabilecegini goruyor ve siddete meyilli insanlari nasil buna itecegini gorebiliyorum. Gayette duyarsiz, baskalarinin hayatini hic onemsemeyen biri. Kendisi de suan dayatarak kaldigi evde kiz kardesine psikolojik siddet uyguluyor

Öncelikle okuduğunu anlayıp öyle yorum yaparsan sevinirim.
bana çemkirmeden önce sana yardımcı olmaya çalıştığımın farkında olmanı beklerdim. burada sana yardımcı olmaya çalışan diğer insanlara da değişik değişik agresyon göstermişsin enteresan bir algın var. bebek sende kafa yapmış heralde? keşke biraz karşıdakinin iyi niyetini görebilsen ama senden bunu beklemek biraz komik olacak anlaşılan, allah çocuğunun yardımcısı olsun umarım annenden farklı bir anne olabilirsin

Yazdığın yorumu tekrar okumanı tavsiye ederim. Çünkü sen yardımcı olmaktan ziyade yargısız infaz yapıp atıp tutmuşsun. Belli ki sende okuduğunu anlayamama ya da kendini ifade edememe gibi problemler var yazık evet umarım evladıma iyi bir anne olabilirim onu hayırlı bir evlat olarak yetiştirebilir ona güzel bir hayat sunabilirim inşallah

Eşinin dediği gibi yapacak bisi yok ve kardeşini annenin eline bırakma.yaziktir günahtır.

Annesi psikolojik hasta imiş.burada zaruri durum var.ayrica iş de arıyormuş.bugun ablasının evine gelmeyecekse ne zaman gelecek...ablam beni ortada bıraksa yüzüne bakmam ya da konuşursam bile onu sevemem

“Belli ki sende okuduğunu anlayamama ya da kendini ifade edememe gibi problemler var yazık

konu sahibi inanılmaz saygısız ve hadsizsin. sana yardım amaçlı ayırdığım on dakikama üzülüyorum şuanda sadece..

Anneden yana sansin yokmuş.allahtan esin iyi.bende de tıpkı senin annen gibi baba var bende.cok iyi anliyorum

Sen evlısın her evın bır kuralı var .Esının kardesı kalsa ne tepkı verırdın

Anneden yana sansin yokmuş.allahtan esin iyi.bende de tıpkı senin annen gibi baba var bende.cok iyi anliyorum
Bunu sen mi yazıyorsun Allah askına ?
Baban senin için neler yaptı ? Kendin yazdın burda , yoksa nereden bileceğiz ? Peki sen ne yaptın , eşine babanı dövdürtmedin mi ?

Allah evladında hayırlısını versin.

Benim bu durumdan rahatsız olduğum kanısına nasıl varabildiğini merak ediyorum sadece eğer rahatsız olsaydım konu başlığımda “ bu durumdan rahatsız oluyorum ama bunu kardeşime nasıl söylemem gerektiğini bilmiyorum” der bu konuda tavsiye isterdim, buradaki yorumunda sen sadece kendince beni yargılamış aklınca ablalık öğretmeye çalışmışsın. Yaptığım hadsizlik veya terbiyesizlik değil. Seninle alakalı çok doğru tespitler yapıyorum. Ayrıca o benim kardeşim ama eşim kardeşim evleninceye kadar onunla aynı evde yaşamak zorunda değil benim kardeşimle alakalı sorumluluklar almak zorunda değil.

sininli ilikili çik diğri tispitlir yipiyirim bu işler koca evinde psikologluk taslamaya benzemez. tırnaklarımda kazıyıp da kazandığım ve yaşadığım hayatın onda birini yaşamamış ve yaşamaya kapasitesi olmayan ev süsü kocişçi kızımız benim hakkımda “çok doğru” tespitler yapıyor bak sen.. tespit yumurtlayan kadar önce sefil hayatını yoluna sokmaya bak, 18 yaşındaki kızına dayak atan dengesiz anne mi dersin, kardeşimin gidecek bir yeri yok ama kocişim de kocişim diye yanıp tutuşan sen mi dersin? aile boyu seviye yerlerde. anasına bak kızını al.ya da alma elinde patlayabilir

Esine konuyu ac..
Sende arastir.Ona uygun islere bakin.
Bu sekilde zamanda kazanmis olursun.
Hali hazirda neden gitmiyor seklinde bir dusuncenin esine hasil olmasini ve cikabilecek olasi bir tatsizligi minimuma indirirsin.

Hadi git başka kapıda havla tırnaklarınla kazıyıp geldiğin yeri merak ediyorum doğrusu malum okuduğunu anlayıp yorumlamaktan aciz bir gerizakalısın çok merak ediyorum bu kafayla bir insan en fazla nereye gelebilir? ben mali müşavirim ruhsatım ve kendime ait ofisim var peki ya senin neyin var?

Anladım annenizin psikolojisi iyi değil galiba ama yinede siz sırt çevirmeyn annenize .bakın ben bosanma aşamasındayim annemgildeym.aile ne olursa olsun kabul ediyo

Ayrıca kocişim kocişim dediğimi söylemişsin o kadar gerizekalı o kadar bencilsin ki demek ki sen böyle bir durumda olsan kocam ne düşür diye hiç düşünmeden kocanı kardeşinle birlikte yaşamaya mecbur bırakacaksın kocan ulan o senin tasmasını tutup istediğin yere çekebileceğin köpeğin değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…