Yok artık...Bu ne dusuncesizlik...önce annenizle konuşun anlatın arayı duzeltsin olmuyorsa kardesinizle konuşun.. açıkça söyleyin....buna kendi karar veremez böyle şey olur mu yaAslında tekrar evleninceye kadar bizimle yaşamak niyetiyle geldi
Öncelikle okuduğunu anlayıp öyle yorum yaparsan sevinirim. Çünkü ben ne eşimin ne kendimin bu durumdan rahatsızlık duyduğunu söylemedim. Varsayalım ki görümcem ya da kaynım o eve asla dönmem tekrar evleninceye kadar burada kalırım düşüncesiyle bize yerleşse belli bir zamandan sonra tabi kii bu durum beni rahatsız eder. Benim her ne kadar kardeşim olursa olsun. Eşim rahat bir şekilde duşa girmek ister salonunda şortuyla uzanıp televizyon izlemek ister ama şuan bunları yapamıyor adam kendi evinde kendisini kısıtlamak zorunda kalıyor. Mesela evimiz küçük 2+1 kardeşim oturma odasındak yatıp kalkıyor oturup rahat bir şekilde televizyon izlemeyemiyor uykusu olmadığı halde yatak odasına geliyor kızın belki uykusu gelmiştir uyusun düşüncesiyle yatakta bi sağa bi sola dönüp duruyor. Hep söyledim yine söylüyorum o benim kardeşim canım asla ortada bırakacak değilim. Ama birde eşimin açısından bakın sizin görümceniz, kaynınız ya da baldızınız aynı şekilde size gelseydi siz bi durumu ne kadar idare edebilirdiniz. Eşim ya gitsin olmuyor böyle kafasında değil öyle bir vicdanada sahip değil ama içten içe bu durumdan rahatsız oluyor ki anneni doğum gününe çağır hem kardeşinle de arası düzelir nereye kadar böyle dedi. Bir de biz eşimin ailesiyle aynı mahallede yaşıyoruz birbirimize sürekli gider geliriz insanlar ister istemez düşünür bu kızın burada ne işi var sürekli diye. Sizi bilmem ama şahsen ben bir kaynana olsaydım düşünürdüm. Ki aynı şekilde benim kaynım ya da görümcem bize yerleşmiş olsaydı benim annemde düşünür sorgulardı. Her birine açıklama yapmak özelimizi paylaşmak istemiyorum çünkü takdir edersiniz ki 24 yaşındaki bir insanın annesi tarafından dayak yemesi hiiiç normal karşılanacak bişey değileşinizden ziyade sizin rahatsız olduğunuzun hepimiz farkındayız yalnız aynı durumda siz olsaydınız ne olurdu düşündünüz mü? fazla bir seçenek yok, kızkardeşiniz bir iş bulana kadar en azından sizinle kalmak zorunda. sokağa atamayacağınıza göre..
24 yasında .Yıllarca sizde kalamayacagının farkında olması lazım.Merhaba
Ben 1 yıllık evliyim, kız kardeşim sürekli bize gelir gider hatta günlerce kaldığı bile olur.
Yaklaşık 1 ay önce annemle kavga etmiş annem kız kardeşime şiddet uygulamış kız kardeşim 24 yaşında 18 yaşında bir evlilik yaptı ve boşandı şuan çalışmıyor. Annemle kavga ettikleri günden beri de bizde kalıyor annem kız kardeşime şiddet uyguladığı için ben de annemle tartıştım şu an konuşmuyoruz annemle ne benim ne de kardeşimin iletişimi var kardeşim o eve asla dönmem diyor ama bu durum daha ne kadar böyle sürecek benim bu durumda ne yapmam gerekir eşim bu durumu daha ne kadar anlayışla karşılayabilir hiiç bilmiyorum kendimi sıkışmış ve arada kalmış hissediyorum
İş arıyor tabi kii ama şuan bulabilmiş değil. Ama ilk geldiği günlerde evlenene kadar sizde kalırım sizede destek olurum hatta beni eniştemden isterler gibi şeyler söylemiştiYalnız kızlar kardeşin hayatını kurtarmak için edindiği amaca bakın "evlenmek".İş bulmak falan değil.Suan ablasının üzerine yıkıldığı gibi,birini bulup,evlenip onun üzerine yıkılmak.Bu kardeşin işi zor.Kimse çekmez böylesini.
Rahatsız olması normal .Tabi ki öyle, zaten öyle olduğu için kendimi arada kalmış sıkışmış hissediyorum. Haftaya doğum günüm eşim anneni de çağıralım hem kardeşinle hemde seninle arası düzelir belki bu durum daha ne kadar böyle devam edecek dedi. Yani aslında şahsi olarak kardeşimden rahatsız değil ama rahat olamıyor mesela duşa girerken falan.
Her bosanan gidip bi akrabasında hayatına devam etmiyor.Türkiye de mi yasiyor yorum yapanlar?
Kucuk yasta evlenmis bir kiz,meslegi var denmemis.nasil calisip tek kalsin?her sey ne kadar pahali,maaslar ne durumda?iş var mi?
Ne kolay hayat size,maşallah umarim hep boyle olur.biraz empati
Bu kafayla bu şartlarda evlenirse yarın öbür gün kocasından da dayak yer. Kimse değer vermez ona.İş arıyor tabi kii ama şuan bulabilmiş değil. Ama ilk geldiği günlerde evlenene kadar sizde kalırım sizede destek olurum hatta beni eniştemden isterler gibi şeyler söylemişti
İş arıyor tabi kii ama şuan bulabilmiş değil. Ama ilk geldiği günlerde evlenene kadar sizde kalırım sizede destek olurum hatta beni eniştemden isterler gibi şeyler söylemiştiBenim kardeşim de bizde kalıyor ama çalışıyor. Sabah gidip akşam geliyor , eve destek olur , bana yardımcı olur, oğlumla ilgilenir . Eşim çok yoğun olduğu için bana da hem kardeş hem arkadaş.
Bence kardeşinizin ilk işi kendine uygun bir iş aramak olsun , koca aramak olmasın .
Annenle babam ben 2 kardeşim 1 yaşındayken boşandılar. Babamla o zamandan beri görüşmüyoruz şuan oda evliNe demek ya 24 yaşında koca kızı dövmek ne kadar kötü bir şey ilerde anneyle görüşmek istemese adı hayırsız evlat olur
Olmayacak şey
Biri demiş ki bu sizin sorununuz değil kardeşimiz kendi başının çaresine baksın bu da cok kötü bir şey
Nereye gitsin bu kiz çalışmıyor etmiyor insanlar ne kadar rahat yorum yapıyor
Sizin yanınız da kalmasi temelli hatta evlenene kadar doğru değil kendine bir hayat kurşun
Bir işe girsin ailenle konus babanla konuş destek versinler kardeşine
Küçük 1+1 ev bulun kardeşin çalışırsa kendi ayaklarının üstünde durursa herkes için daha iyi olur
O zaman annen destek olucak yokmu maddiyatı anneninAnnenle babam ben 2 kardeşim 1 yaşındayken boşandılar. Babamla o zamandan beri görüşmüyoruz şuan oda evli
Kadının umrunda olsa bir aydır damat kızımdan rahatsız oldu mu acaba diye düşünür, bir arar sorardı. Umrunda bile değil bence. Ki böyle biri tutup da maddi destek mi verecek? Sanmam yani. Ablasının evine yerleşti de kurtuldum, kafamı dinliyorum havasındadır eminim.O zaman annen destek olucak yokmu maddiyatı annenin
İş arıyor tabi kii ama şuan bulabilmiş değil. Ama ilk geldiği günlerde evlenene kadar sizde kalırım sizede destek olurum hatta beni eniştemden isterler gibi şeyler söylemişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?