Kadının umrunda olsa bir aydır damat kızımdan rahatsız oldu mu acaba diye düşünür, bir arar sorardı. Umrunda bile değil bence. Ki böyle biri tutup da maddi destek mi verecek? Sanmam yani. Ablasının evine yerleşti de kurtuldum, kafamı dinliyorum havasındadır eminim.
Ne demek evlenene kadar sizle yaşarım, beni de eniştemden isterler? Zorla adamı kendine "baba" diye atamak ya hu bu? Adamın öyle bir talebi yok, birden bire 24 yaşında koca kadını niye evlat edinsin?Adam yeni evli, eşi hamile, tek hayali baldızım gelse de babalık etsem, benden isteseler onu değildir herhalde. Saçmalamasın lütfen.
Siz sıkıştırın biraz bir işe gir deyin , yok mu bir aile büyüğünüz ona anlatın kardeşinizle ve annenizle konuşsun .İş arıyor tabi kii ama şuan bulabilmiş değil. Ama ilk geldiği günlerde evlenene kadar sizde kalırım sizede destek olurum hatta beni eniştemden isterler gibi şeyler söylemişti
"Saçmalamasın" yazdım. Size değildi, baldızaydı. O sebeple yorumunuzun geri kalanını okumadım. Esas hiddetli olan sizsiniz. Ben de bunu kaldırabilecek biri değilim. İyi günler.Saçmalamışsın mi?
Ben enisteden istesinler enişte baba olsun mu dedim ?nerde yazıyor bu?
Ben Oraya yerleşsin orda yasasin mi dedim nerde yazıyor ?
Ben Ablasının evine yerleşesin oraya kurulsun mu dedim nerde yazıyor ?
Is bulsun çalışsın düzene girene kadar da destek olsunlar dedim bumu sorun oldu destek olmuyor sa kendi kızı evladı anne olduysa sahip çıkıcak yok çıkmam diyorsa kız kendi hayatını kurucak
Bence iyi oku bana saçma diyorsun benim yazmadığım şeylere soru sorup saçmalıyorsun diyorsun
Bence olmayan şeyi yazan sensin saçmalayan da
Annesi 24 yaşındaki kızı dövemez bu nasıl bir şey dedim kız kardeşiniz o evde sizinle yaşıyamaz is bulsun 1+1 ev kendine göre oraya yerleşsin dedim
Aile destek olsun dedim konu sahibi babamla görüşmüyoruz dedi
O zaman bu kız ne yapicak
Kendi basının evet çaresine bakıcak bir yol bulucak ablasının yanında olmayacağına göre ya annenin yanına dönücek yada iş bulup hayatına bakıcak
Biraz sakin ol ayrıca bu kadar hiddetlenme
Benden alıntı alıp konu sahibine yazdım demek de ne bileyim"Saçmalamasın" yazdım. Size değildi, baldızaydı. O sebeple yorumunuzun geri kalanını okumadım. Esas hiddetli olan sizsiniz. Ben de bunu kaldırabilecek biri değilim. İyi günler.
OffffffBenden alıntı alıp konu sahibine yazdım demek de ne bileyim
Birde bir dünya olmayan yorum uzerinden sorular çıkarmak soru isaretleri yapıp bir hışımla hiddetle yazıp ben okumadım kaldıramam bunlari demekte neyse
durduk yere Bu ne şiddet bu ne celal diyesi geliyor insanınsakin olun gün daha yeni başladı iyi günler size de
Kadının umrunda olsa bir aydır damat kızımdan rahatsız oldu mu acaba diye düşünür, bir arar sorardı. Umrunda bile değil bence. Ki böyle biri tutup da maddi destek mi verecek? Sanmam yani. Ablasının evine yerleşti de kurtuldum, kafamı dinliyorum havasındadır eminim.
Ne demek evlenene kadar sizle yaşarım, beni de eniştemden isterler? Zorla adamı kendine "baba" diye atamak ya hu bu? Adamın öyle bir talebi yok, birden bire 24 yaşında koca kadını niye evlat edinsin?Adam yeni evli, eşi hamile, tek hayali baldızım gelse de babalık etsem, benden isteseler onu değildir herhalde. Saçmalamasın lütfen.
Offffff
Sizi alıntıladım, çünkü maddi yardım yapsın demişsiniz. Ben de bahsedilen anne böyle biri değil dedim ilk paragrafımda.
İkincide de şahsi yorumumu yaptım. Çünkü sizi alıntılamadan önce başka yorumum yoktu. Aynı yorum içinde hem size hem de konu sahibine yazmış oldum.
Yanlış okumuşsunuz, durduk yere çıkışıyorsunuz. Saçmalamasın lütfen baldız, niyeti normal değil dedim.( Konu sahibi kendi yazmış, evlenene kadar sizle kalacağım dediğini kız kardeşinin) Sizinle ne alakası var?
Lütfen, size son yorumum bu. Benle değil, başkasıyla tartışın. Ben sadece anne maddi yardım yapsın dediğiniz için, polemiğe girmeden belki mesajlaşırız diye attım yorumu. Ama öyle olmadı. İnanın hiç o havamda değilim bugün. İyi günler size.
Ben size saçmalamayın demeyeceğimi anlayacağınızı düşündüm açıkçası. Hitabımın size olmadığını düşünüyordum çünkü. Öyle olsa "Msspare Hanım lütfen saçmalamayın" falan yazardım ki onca yorumumu arasanız bulamazsınız bu tarz bir yorum. " Adam yeni evli, eşi hamile, tek hayali baldızım gelse de babalık etsem, benden isteseler onu değildir herhalde. Saçmalamasın lütfen." Yorum bu, baldız böyle bir şey planlıyorsa -ki öyle- saçmalamasın demek istedim.O zaman benden alıntı alırsınız fikrinizi dersiniz anne maddi yardım yapmaz sanmıyorum aramıyor sormuyor zaten dersiniz biter.gider
O zaman bende size haklisiniz derim
Konu sahibine yorum yapacaksanız onun bir dünya yorumu var ondan alıntı yaparsınız diğer soruları ona sorarsınız
Yada aynı yorum içinde bir boşluk bırakıp bu konu sahibine dersiniz
Yine yorumu yaparsınız
Hiç boşluk bırakmadan paragraf bile yok yok arka arkaya yazınca bunu Kim okursa aynı şeyi düşünür
Siz oysa kelimeleri iyi kullanan birimisiniz dimi
Şimdi bunları yapıp sonra yorumlarinizi okumadım demek olmuyor rosa hanım ben değil başka üye olsa yine aynen ben gibi yapar
Bir sürü soru sorup ben size demedim demek olmuyor iste
Kime ne diyorsanız belirtirseniz daha anlaşılır olur...bilmem anlata bildim mi
Polimik tarzım değil-dir ama siz durduk yere olmayan bir şeyi yazarsanız bir hiddetle bende karşılık veririm ben bunu yapsam sizde aynısını yaparsanız herkes yapar
Ben size saçmalamayın demeyeceğimi anlayacağınızı düşündüm açıkçası. Hitabımın size olmadığını düşünüyordum çünkü. Öyle olsa "Msspare Hanım lütfen saçmalamayın" falan yazardım ki onca yorumumu arasanız bulamazsınız bu tarz bir yorum. " Adam yeni evli, eşi hamile, tek hayali baldızım gelse de babalık etsem, benden isteseler onu değildir herhalde. Saçmalamasın lütfen." Yorum bu, baldız böyle bir şey planlıyorsa -ki öyle- saçmalamasın demek istedim.
Yorumu okumadım dememin de sebebi, baştan aşağı yanlış anlaşılma sonucu upuzunca yazılmış bir yorum olmasıydı. Saçmalama demiş olsam; okur, üstüme alınır ve cevaplardım. Demediğime göre de yorumun muhatabı ben değilim demek istedim.
Kendi yazdığın konuya kendin tüm ayrıntılarıyla cevap vermişsin, bizden de vicdanını rahatlatmak için kardeşini kapıya koy dememizi mi bekliyorsun?Öncelikle okuduğunu anlayıp öyle yorum yaparsan sevinirim. Çünkü ben ne eşimin ne kendimin bu durumdan rahatsızlık duyduğunu söylemedim. Varsayalım ki görümcem ya da kaynım o eve asla dönmem tekrar evleninceye kadar burada kalırım düşüncesiyle bize yerleşse belli bir zamandan sonra tabi kii bu durum beni rahatsız eder. Benim her ne kadar kardeşim olursa olsun. Eşim rahat bir şekilde duşa girmek ister salonunda şortuyla uzanıp televizyon izlemek ister ama şuan bunları yapamıyor adam kendi evinde kendisini kısıtlamak zorunda kalıyor. Mesela evimiz küçük 2+1 kardeşim oturma odasındak yatıp kalkıyor oturup rahat bir şekilde televizyon izlemeyemiyor uykusu olmadığı halde yatak odasına geliyor kızın belki uykusu gelmiştir uyusun düşüncesiyle yatakta bi sağa bi sola dönüp duruyor. Hep söyledim yine söylüyorum o benim kardeşim canım asla ortada bırakacak değilim. Ama birde eşimin açısından bakın sizin görümceniz, kaynınız ya da baldızınız aynı şekilde size gelseydi siz bi durumu ne kadar idare edebilirdiniz. Eşim ya gitsin olmuyor böyle kafasında değil öyle bir vicdanada sahip değil ama içten içe bu durumdan rahatsız oluyor ki anneni doğum gününe çağır hem kardeşinle de arası düzelir nereye kadar böyle dedi. Bir de biz eşimin ailesiyle aynı mahallede yaşıyoruz birbirimize sürekli gider geliriz insanlar ister istemez düşünür bu kızın burada ne işi var sürekli diye. Sizi bilmem ama şahsen ben bir kaynana olsaydım düşünürdüm. Ki aynı şekilde benim kaynım ya da görümcem bize yerleşmiş olsaydı benim annemde düşünür sorgulardı. Her birine açıklama yapmak özelimizi paylaşmak istemiyorum çünkü takdir edersiniz ki 24 yaşındaki bir insanın annesi tarafından dayak yemesi hiiiç normal karşılanacak bişey değil
Koyacak olsaydım çoktan koyardım senin gibi insanlardan onay almayı beklemezdim bu platformun amacı insanların sıkıntılarını paylaşıp birbiriyle fikir alışverişi yapması değil mi zaten? Ne diye gelip boş boş yorum yapıyosun konu hoşuna gitmiyorsa susma hakkını kullanabilirsin her şeye yorum yapmak zorunda değilsin. Aklın yok fikrin var maşallahKendi yazdığın konuya kendin tüm ayrıntılarıyla cevap vermişsin, bizden de vicdanını rahatlatmak için kardeşini kapıya koy dememizi mi bekliyorsun?
Koyacak olsaydım çoktan koyardım senin gibi insanlardan onay almayı beklemezdim bu platformun amacı insanların sıkıntılarını paylaşıp birbiriyle fikir alışverişi yapması değil mi zaten? Ne diye gelip boş boş yorum yapıyosun konu hoşuna gitmiyorsa susma hakkını kullanabilirsin her şeye yorum yapmak zorunda değilsin. Aklın yok fikrin var maşallah
Eğer bunu söyleyebiliyorsa siz de güzelce izah edin 24yaşına gelmiş bir birey ne kadar sizinle olabilir. Başımıza her şey gelebilir sonuçta ama bir çabası yoksa konuşmazsanız ileride sıkıntıyı siz çekersiniz. Hamileymişsiniz de annesiyle kavga ettiyse evlenene kadar temelli sizin yanınıza gelmesi ne kadar doğru, anneniz bu durumdan rahatsızlık duymuyor mu, normal mi karşıladı yani?Aslında tekrar evleninceye kadar bizimle yaşamak niyetiyle geldi
Küçük yaşta evlenmeseymiş? Bu çağın gençleri gibi okusaymış önce?Türkiye de mi yasiyor yorum yapanlar?
Kucuk yasta evlenmis bir kiz,meslegi var denmemis.nasil calisip tek kalsin?her sey ne kadar pahali,maaslar ne durumda?iş var mi?
Ne kolay hayat size,maşallah umarim hep boyle olur.biraz empati
Evet mesela senin mahrum kaldığın bir şey senin adına üzgünümKalite asla tesadüf değildir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?