kız kardeşimin eşime karşı bir yaklaşımı olduğunu farkettim fakat kondurmak istemiyorum

Sine3m

Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2021
167
-239
18
32
Merhaba arkadaşlar bana yardımcı olun lütfen.
1kiz kardeşim var ve1,5 senedir evli olduğu eşinden boşanmak üzere ben 8yildir evliyim aileme gittiğimde kız kardeşimin eşime karşı bir yaklaşımı olduğunu farkettim fakat şuan kondurmak istemiyorum ama dikkatimi çekiyor davranışları.ben eşimle konuşurken lafın arasına atlıyor eşim bana bisey söylerken,sanki kendine söylüyormuş gbi cevap veriyor.geçen gün eşimin gözleri iş sebebi ile biraz şişmişti ve benim yanımda kıyamam ya dedi bn şok oldum belli etmedim bisey ama kafama takıldı.bazende önünde eğiliyor sanki gozune sokarcasina bu beni sinir ediyor fakat susuyorum biz eşimle bahçeye çıkıyoruz hemen yanımıza geliyor.bazen oturduğumuz yerden kalkıyorum mutfağa gidiyorum fırsat kolluyormus gbi onun tek kalmasını bekliyormuş gbi eşimin olduğu yere gidiyor ben gelince çıkıyor anlamiyorum kötümü yapıyorum bilmiyorum.boyle devam edermi onuda bilmiyorum ne yapmam gerekiyor şaşkınım.

1 önceki paylaşımımda bahsettiğim olaydan kardeşime ve anneme bahsettim ve ne kadar sinir olduğumu moralimin bozulduğunu bilmesine rağmen. şimdi aynı şeyi kardeşim yapmaya çalışması huzur bozmak olduğunu düşünüyorum kendimi ifade ederken zorlanıyorum çünkü aklımdan geçmeyecek kişinin bunu yapmasına inanmak istemiyorum ve duygularım mantığım hislerim birbirine karıştı içinden çıkmaya çalıştıkça kayboluyorum yol bulmaya çalışıyorum.ama kötü algılanıyorm. empati kuruyorum ben bu şekilde yaklaşsaydim kardeşimin bana tepkisi nasıl olurdu ne düşünürdü onu bulmaya çalışıyorum.
Kardeşinizin anladığım kadarıyla sizinle olan meselesi küçüklükten geliyor, sizin damarınızı biliyor , ustalıkla oraya çalışıyor, siz dışında kimse anlamıyor hoşş siz de yanlış anlıyorsunuz. Kardeşiniz sizi sinir etmeye çalışıyor ve başarıyor, klasik kardeş itişmesi işte, altın varaklı kocanız ile alakası yok .

Sizin o velinimet dediğiniz kocanız size güven vermemiş en başta. İki yattı bir eğildi diye gidecekse o adam zaten defolsun gitsin.
Siz tatile fln nasıl gidiyorsunuz? Sahil kenarında bakmasın diye gözlerine at gözlüğü mü takıyorsunuz yoksa köpek tasması mı tercih ediyorsunuz. Malum şezlongta yatıyoruz aklı kaymasın, herkese hemen kayma ihtimali olduğuna göre epey ufak bir aklı var zira
KudrAlobar'ın seyyar fanusu var ondan yapsın kocasına ahahahahah.

kusura bakmayın yaptığınız yorum çok saçma kocamı eros falan sanmıyorum .fakat Allah korkusu olan kalbi temiz efendi ağırbaşlı oturmayı kalkmayı bilen saygılı ve evine düşkün iyi bir eş bir insan benim eşim tabikide kimbulmus bn kaybedeyim.disarda erkeğim diye gezip birçok kızı kandırıp duygularıyla oynayan erkeklerde var diye düşünüyorum bu zaman da böylesi birini bulmak velinimet.ve kırk kapı gezsem bulamam.varken kacirmayim diyen kişide çok yani .siz hayatınızda böyle biseye şahit olmamışsınz demekki heryerde görüyoruz ne evlilikler yıkılıyor 3.cu şahıslar yüzünden ısrarla yapmayacak insanı yoldan çıkartıyorlar ALLAH kalbi körelmiş niyeti bozuklardan korusun yuvalari
Size kötü bir haberim var, kocanız mükemmel değil. Anlattığınız şeyler normal bir erkek koca kişisinde zaten olması gerekenler , tam tersi herifler muhatap bile alınmaması gereken organizmalardır. Öyle kırk kapı gezmenize gerek yok . Baldızından iki ilgi görürse gözü kayar diye düşündüğünüz eşin nesi mükemmel? Böyle düşündüğünüz adam zaten eş olmaya yeterliliği olmayan bir adamdır, bunun için mi gezeceksiniz kırk kapı? Çok çaba gerekmiyor gözü dışarda herif bulmak için.

Ne diyorduk ? Eşiniz mükemmel değil.

Size kötü bir haberim var, kocanız mükemmel değil. Anlattığınız şeyler normal bir erkek koca kişisinde zaten olması gerekenler , tam tersi herifler muhatap bile alınmaması gereken organizmalardır. Öyle kırk kapı gezmenize gerek yok . Baldızından iki ilgi görürse gözü kayar diye düşündüğünüz eşin nesi mükemmel? Böyle düşündüğünüz adam zaten eş olmaya yeterliliği olmayan bir adamdır, bunun için mi gezeceksiniz kırk kapı? Çok çaba gerekmiyor gözü dışarda herif bulmak için.

Ne diyorduk ? Eşiniz mükemmel değil.
'Kadının düşmanı kadın" dedikleri safsatalar bu tipler yüzünden milletin dilinde.

e sizde boşanan bir kadın olarak tabikide boşanan kadın savunucusu olmuşsunuz.sizden de bu beklenirdi. acaba siz neden boşandiniz. merak ettim sebebi neydi ? burda yuvasını korumaya çalışan birini ezmeye hor görmeye gelmişsiniz. bu düşüncelere sebebiyet veren bu hareketleri yapan haklı ben bunların yanlış olduğunu söylediğim icinmi suçluyum bırakın Allah aşkına açıkçası sizin bana yardımcı olabileceğiniz bi durum değil lütfen kendinizi yormayın...
Eşinize seyyar fanus bakın bence , zamanı gelmiş geçiyor. Allah korusun altın varaklı kocanızı kaparlar siz de o beğenmediğiniz ''boşanmış kadınlar''dan olursunuz. Bi tane kocişçi komşu , kardeş, arkadaş da aman kocişimi kapacak boşanmış gadın diye size tavır alır üstünüze oynar falan.

Eşinize seyyar fanus bakın bence , zamanı gelmiş geçiyor. Allah korusun altın varaklı kocanızı kaparlar siz de o beğenmediğiniz ''boşanmış kadınlar''dan olursunuz. Bi tane kocişçi komşu , kardeş, arkadaş da aman kocişimi kapacak boşanmış gadın diye size tavır alır üstünüze oynar falan.
sen yuvana sahip bir kadın değilsin ne anlarsın bunlardan katip?ben de saldım çayıra evdeki adamı :KK45: :KK53:

boşanan kadinlari beğenmediğim yok
konuyu farklı yere çekmeyin siz her istediğiniz yazıyorsunuz o zmn sorun olmuyor ben size karşılık verince zorunuza gidiyor. İşte tam olarak bu noktada boşanan birinin evli birini kıskanması konusu geliyor .hazmedemiyor demekki .huzur kaçırmaya çalışıyor.tipki sizin hazmetmekte zorlandığınız gbi .

konuyu farklı yere çekmeyin siz her istediğiniz yazıyorsunuz o zmn sorun olmuyor ben size karşılık verince zorunuza gidiyor. İşte tam olarak bu noktada boşanan birinin evli birini kıskanması konusu geliyor .hazmedemiyor demekki .huzur kaçırmaya çalışıyor.tipki sizin hazmetmekte zorlandığınız gbi .
Bilinçaltı fışkırmıyor nehir olmuş çağıldıyor mübarek. Hatta bilincin altı üstü bir olmuş halay çekiyor. O boşanmış kadınlara kurban olun, sizin gibilere ragmen boşanıyorlar. He hee herkes mikkemmel evliliğinizi kıskanıyor, herkes kocanızın peşinde. Gözü dışarıya kayar diye ödünüzün koptuğu kocanızı mı hazmedemeyeceğim ben, laçka olmuş psikolojinizi mi? Bu arada hiç boşanmadım. Kocam beni aldatırsa s.ktiri çeker yoluma bakarım, ama siz ölürsünüz bitersiniz, hayatınızı kaydırırsınız. Evet ya gerçekten hazmedemiyorum sizi ahahahsjdjd gülmekten yazamıyorum.

Evliyim ben sizin neyinizi kıskandım o zaman?
Kusura bakmayın ama sizin bu ezik hayatınızın da evliliğinizin de bir şeyini kıskanmaz ne boşanmış ne evli kadın. Güvensiz, kaybetme korkusu olan bir evliliğin neyini kıskansın?
Ben çift görüşebileceğim bir evlilik yaşıyorum mesela. Benim için sosyalleşmenin olmadığı evlilik berbattır mesela. Sizin o kocanıza bakmaz zaten yani

bakın çok samimi söylüyorum abartı falan değil gerçek neyse o yani ben onun eşine evli olduğu süre zarfında hiç yanına otirmamisimdir .o içeri girdiğinde ben yalnızsam bile o odada çıkarım sıkıntı çıkmasın birbirini kıskanmasın diye böyle düşünürüm.ince düşünüyorum belki ama böyle kendimi nasıl anlatmalıyim ne dusunmeliyim bilemiyorum
Sizin kardeşinizle aranızda görünmez bir rekabet oluşmuş belli ki?Yaprak dökümündeki Necla ile Leyla gibi misiniz?

Yahu ben yatılı okulda okudum, 3 sene her gün her gece aynı insanlarla yattım kalktım ailem yokken, anca kardeşim gibi olabilirler, kardeş değil!
Konu sahibinin beyanları fesat dolu, onunki bozuldu neden benimki bozulmasınlar vs.
Gerçekten takıntılı ve bu takıntısı bacı kardeş vs dinlemiyor.
Ben şu dakika eminim ki; eşiyle tanışıyor olsam bana da yakıştırırdı çünkü çok konuşan, güleç, tatlı dili seven, kahkahası bol, rahat tavırlı kadınım.
Kısaca kocasında gözüm var, yolluyum ben :KK66:
Bazı kadınlarda ne yazık ki öyle bir düşünce var.Kocası olunca arkadaş,kuzen dahil herkesin kocasına yürüdüğünü,herkesin onları kıskandığını,herkesin onlara nazar değdireceğini düşünen kadınlar.Buldumcuk delisi olmuşlar.Sonradan görme işte.İmkanı olsa kocasını cebinde taşır😅

Baştan sona yanlışsınız sapkın düşünceleriniz ve inancınız var
Kardeşiniz tarafından ham diye kapılacak bir yem sanki kocanız size göre
Hadi diyelim kardeşinizin niyeti bozuk o nasıl bir koca ki sadakati sizin kadınlarla arasına mesafe koymanıza bağlı
Kardeşiniz cilve yapacak kocanız onunla olacak sizin yuvanız yıkılacak öyle mi e o zaman sizin bir yuvanız yok ki zaten hanımefendi böyle pamuk ipliğine bağlı sadakat mi olur yuva mı olur bugün kardeşinizden “kurtardınız” kocanızı e yarın başka bir kadından nasıl “koruyacaksınız” fanusa mı sokacaksınız adamı, siz bunu sadakat mi sanıyorsunuz
Ben sizi çok net anladım, size göre “dul” olan her kadın başta kardeşiniz olmak üzere potansiyel yuva yıkıcı
Yazık valla ya böyle berbat bir zihniyete sahip olmak için neler yaptınız kendinize
Ben kardeşiniz olsam cenazenize bile gelmem, kocanız olsam bir an bile evli kalmam
8 yıldır emek vermiş ya,kurulu düzeninin bozulacak olmasından korkuyor.Bence derdi kocası yada kızkardeşi değil,rahatının bozulacak olması...

• Beğen
Reactions: Cac
Back
X