Valla çok bıçak sırtı bir konu , emin olmadan sakın kardeşinize bişey demeyin, somut birşey görmeden ne derseniz deyin havada kalacak, ben artık hiçbirşeye şaşırmıyorum bu hayatta herşey mümkünMerhaba arkadaşlar bana yardımcı olun lütfen.
1kiz kardeşim var ve1,5 senedir evli olduğu eşinden boşanmak üzere ben 8yildir evliyim aileme gittiğimde kız kardeşimin eşime karşı bir yaklaşımı olduğunu farkettim fakat şuan kondurmak istemiyorum ama dikkatimi çekiyor davranışları.ben eşimle konuşurken lafın arasına atlıyor eşim bana bisey söylerken,sanki kendine söylüyormuş gbi cevap veriyor.geçen gün eşimin gözleri iş sebebi ile biraz şişmişti ve benim yanımda kıyamam ya dedi bn şok oldum belli etmedim bisey ama kafama takıldı.bazende önünde eğiliyor sanki gozune sokarcasina bu beni sinir ediyor fakat susuyorum biz eşimle bahçeye çıkıyoruz hemen yanımıza geliyor.bazen oturduğumuz yerden kalkıyorum mutfağa gidiyorum fırsat kolluyormus gbi onun tek kalmasını bekliyormuş gbi eşimin olduğu yere gidiyor ben gelince çıkıyor anlamiyorum kötümü yapıyorum bilmiyorum.boyle devam edermi onuda bilmiyorum ne yapmam gerekiyor şaşkınım.
Yani kocanızın kardeşiniz eğildiğinde ona bİr şey yapmasından mı şüpheleniyorsunuz. Ve suçu kardeşiniz de buluyorsunuz doğru mu ? Yani bir şey düşünce eğilip alamayacaz da arkadaşbunalmasin tabikide gezsin dolaşsın keyfine baksın. ama hareketlerine de dikkat etmeli degilmi . mesela bir erkeğin önünde eginilmez
Arkadaşlık da kırmıyormuş. Bir erkekle bir kadın göz göze gelmemeliymiş.Diğer konularına hiç bakmamıştım.
Eğer dediğiniz gibiyse zaten en ufak şeyi kendi abartıyordur, kendisinin düşünce yapısı sıkıntılı o zaman.
Bu ülkede zaten erkekler , kadınlar hiç nefes almasın istiyor , her fırsatta eziyor, dövüyor, sövuyor, sömürüyor, kapatıyor, öldürüyor... Ama işin acısı kadınlar da kadınların nefes almasını istemiyor, eğilmesin, bakmasın, konuşmasın, görünmesin... kısacası varolmasın istiyor....Bu ülkede taş olsaydık da kadın çocuk hayvan veya ağaç olmasaydık...Hiç bitmiyor eril vandallarin işkencesi...Yani kocanızın kardeşiniz eğildiğinde ona bİr şey yapmasından mı şüpheleniyorsunuz. Ve suçu kardeşiniz de buluyorsunuz doğru mu ? Yani bir şey düşünce eğilip alamayacaz da arkadaş
Muhtemelen kardeşi daha güzel hoşsohbet biri e boşanınca da onu bile tehlike görmüş. Tedavi olması gerekirBu ülkede zaten erkekler , kadınlar hiç nefes almasın istiyor , her fırsatta eziyor, kapatıyor, öldürüyor... Ama işin acısı kadınlar da kadınların nefes almasını istemiyor, eğilmesin, bakmasın, konuşmasın... kısacası varolmasın istiyor....Bu ülkede taş olsaydık da kadın çocuk hayvan veya ağaç olmasaydık...Hiç bitmiyor işkencemiz
Boşanan biri evli birini neden kıskansın? Siz evlenince mertebe atladıgınızı mı düşünüyorsunuzboşanan kadinlari beğenmediğim yok
konuyu farklı yere çekmeyin siz her istediğiniz yazıyorsunuz o zmn sorun olmuyor ben size karşılık verince zorunuza gidiyor. İşte tam olarak bu noktada boşanan birinin evli birini kıskanması konusu geliyor .hazmedemiyor demekki .huzur kaçırmaya çalışıyor.tipki sizin hazmetmekte zorlandığınız gbi .
Aynen öyleBoşanan biri evli birini neden kıskansın? Siz evlenince mertebe atladıgınızı mı düşünüyorsunuz
Hele ki benArkadaşlık da kırmıyormuş. Bir erkekle bir kadın göz göze gelmemeliymiş.
Ben de mesela göz temasıyla sohbet etmeyi severim. Diğer türlü konuşan insanlardan rahatsızlık duyarım. Konu sahibiyle bir yerde denk gelsek kıymetli kocasına asıldığımı düşünüp iftira atacak bana belki.
Boşanan insanları ne sanıyorsunuz ahahahah şöyle belki biri sizin gibi iftira atmıştır . Ya da kocasına kardeşine bile söyleyemediği iğrenç düşünceleri yoktur insan gibi sevmiyordur ayrılmıştır .e sizde boşanan bir kadın olarak tabikide boşanan kadın savunucusu olmuşsunuz.sizden de bu beklenirdi. acaba siz neden boşandiniz. merak ettim sebebi neydi ? burda yuvasını korumaya çalışan birini ezmeye hor görmeye gelmişsiniz. bu düşüncelere sebebiyet veren bu hareketleri yapan haklı ben bunların yanlış olduğunu söylediğim icinmi suçluyum bırakın Allah aşkına açıkçası sizin bana yardımcı olabileceğiniz bi durum değil lütfen kendinizi yormayın...
Öyle zannediyor. Evlilik başarı demek konu sahibi için, evlilik yürütmek kadının görevi, kocanın gözü dışarı kayarsa dışarıdaki kadın suçlu tabiki de. Boşanmış diye aklınca hakir gördüğü üyenin konusuna baksın bi, iyi zannettiği kocası yıllarca hissettirmeden nasıl soymuş kadını, baksın da iyice tribe girsin hey Allah'ım ya . En çok böyleleri aldatılıyor, adamları öyle arşa çıkarıyorlar ki kendilerini bişey sanıyor adamlar , e haklılar kimin olsa g.tü kalkar. Korkunun ecele faydası yok, başımıza geleceği varsa gelir, ama o korkudan nefes alamaz hale gelirken biz sadece huzurlu bir nefes alıyoruz , başımıza geldiğinde ise kıyamet kopmayacak , yine yaşayacağız işte fark bu.Ne alakası var boşanan kadınlar neden evli kadınları kıskansınbütün kadınların hayatı sizin gibi sadece evlilik üzerine mi kurulu zannediyorsunuz
Boşanmasaydı kocasını elinde tutsaydıBoşanan insanları ne sanıyorsunuz ahahahah şöyle belki biri sizin gibi iftira atmıştır . Ya da kocasına kardeşine bile söyleyemediği iğrenç düşünceleri yoktur insan gibi sevmiyordur ayrılmıştır .
Kelimelerimi zor seçiyorum . Tek başarısı koca bulmak onun da kardeşini şey yapmasından şüpheleniyor. Zaten adam aldatsa bile bu boşanmaz ki boşanamaz. Çünkü hayattaki tek başarısı elinden gidecek pembik gelinin. Ay ben konudan gidiyorum . Dayanamıyorum böyle kadınlaraBoşanmasaydı kocasını elinde tutsaydı
Herkes nasıl kocasına başka gezegenden ışınlamış gibi davranıyor
Dizi kırıp çekseydi kul köle olsaydı
Boşanıp başka erkeklere bakmasaydı boşanmış dul iste öcü
Oyle bir kural mi var. Mjni etek goyene tecavuz de normal dersiniz siz şimdibunalmasin tabikide gezsin dolaşsın keyfine baksın. ama hareketlerine de dikkat etmeli degilmi . mesela bir erkeğin önünde eginilmez
Kocasının önünde giyerse bide Allah korusunOyle bir kural mi var. Mjni etek goyene tecavuz de normal dersiniz siz şimdi
Aman siz yakinlik falan kurup acimayin kimseye. Uzak durmanız ona en buyuk oyilik olurnerden biliyorsun evliyken yapmadığını yazmadığım için. çünkü kocası var düşünemezsin yada düşünmeye itmez.istemedn olmuştur diye düşünürsün degilmi .bizim kardeşimle pek yakınlığımiz yoktu açıkçası şu son zamanlarda bi samimiyet oldu oda benden kaynaklı kendini kötü hissetmesin yalnızlık yaşamadın bunalıma girmesin diye yani ama bosverin ben kötü zihniyetliyim diyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?