• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kız kardeşimin eşime karşı bir yaklaşımı olduğunu farkettim fakat kondurmak istemiyorum

Sine3m

Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2021
167
-239
18
31
Merhaba arkadaşlar bana yardımcı olun lütfen.
1kiz kardeşim var ve1,5 senedir evli olduğu eşinden boşanmak üzere ben 8yildir evliyim aileme gittiğimde kız kardeşimin eşime karşı bir yaklaşımı olduğunu farkettim fakat şuan kondurmak istemiyorum ama dikkatimi çekiyor davranışları.ben eşimle konuşurken lafın arasına atlıyor eşim bana bisey söylerken,sanki kendine söylüyormuş gbi cevap veriyor.geçen gün eşimin gözleri iş sebebi ile biraz şişmişti ve benim yanımda kıyamam ya dedi bn şok oldum belli etmedim bisey ama kafama takıldı.bazende önünde eğiliyor sanki gozune sokarcasina bu beni sinir ediyor fakat susuyorum biz eşimle bahçeye çıkıyoruz hemen yanımıza geliyor.bazen oturduğumuz yerden kalkıyorum mutfağa gidiyorum fırsat kolluyormus gbi onun tek kalmasını bekliyormuş gbi eşimin olduğu yere gidiyor ben gelince çıkıyor anlamiyorum kötümü yapıyorum bilmiyorum.boyle devam edermi onuda bilmiyorum ne yapmam gerekiyor şaşkınım.

Çok hassas bir konu. Şu an hiç bir şey yapmayın derim. En ufak bir imada kardeşinizle ve ailenizle aranız açılır. İnsanlar size farklı gözle bakar.
Bence biraz daha gözlemleyin. Belki hissettikleriniz doğru, belki de yanlış bilemem. Ama şu an sakin kalıp izlemekte fayda var gibi

Merhaba arkadaşlar bana yardımcı olun lütfen.
1kiz kardeşim var ve1,5 senedir evli olduğu eşinden boşanmak üzere ben 8yildir evliyim aileme gittiğimde kız kardeşimin eşime karşı bir yaklaşımı olduğunu farkettim fakat şuan kondurmak istemiyorum ama dikkatimi çekiyor davranışları.ben eşimle konuşurken lafın arasına atlıyor eşim bana bisey söylerken,sanki kendine söylüyormuş gbi cevap veriyor.geçen gün eşimin gözleri iş sebebi ile biraz şişmişti ve benim yanımda kıyamam ya dedi bn şok oldum belli etmedim bisey ama kafama takıldı.bazende önünde eğiliyor sanki gozune sokarcasina bu beni sinir ediyor fakat susuyorum biz eşimle bahçeye çıkıyoruz hemen yanımıza geliyor.bazen oturduğumuz yerden kalkıyorum mutfağa gidiyorum fırsat kolluyormus gbi onun tek kalmasını bekliyormuş gbi eşimin olduğu yere gidiyor ben gelince çıkıyor anlamiyorum kötümü yapıyorum bilmiyorum.boyle devam edermi onuda bilmiyorum ne yapmam gerekiyor şaşkınım.
Valla çok bıçak sırtı bir konu , emin olmadan sakın kardeşinize bişey demeyin, somut birşey görmeden ne derseniz deyin havada kalacak, ben artık hiçbirşeye şaşırmıyorum bu hayatta herşey mümkün 🤷‍♀️

Bizim işyerinde de var bu modelden... Bacım sen şu evragi eksik yaptın veya gözünün üstünde kaş var deseler hemen mikemmel kocamı , şahane yuvamı kıskanıyorsunuz moduna giriyor. Kocasının garsoniyeri ve orada sık sık değişen ücretli ziyaretçileri olduğunu bütün ilçenin bilmesi dışında sorun yok... :KK45: Başlarda acıyordum ama baktım haberi var, erimin elinin kiri, erkektir yapar kafasında , acimiyorum artık. Herkes dengini buluyor işte.

bunalmasin tabikide gezsin dolaşsın keyfine baksın. ama hareketlerine de dikkat etmeli degilmi . mesela bir erkeğin önünde eginilmez
Yani kocanızın kardeşiniz eğildiğinde ona bİr şey yapmasından mı şüpheleniyorsunuz. Ve suçu kardeşiniz de buluyorsunuz doğru mu ? Yani bir şey düşünce eğilip alamayacaz da arkadaş

Diğer konularına hiç bakmamıştım.
Eğer dediğiniz gibiyse zaten en ufak şeyi kendi abartıyordur, kendisinin düşünce yapısı sıkıntılı o zaman.
Arkadaşlık da kırmıyormuş. Bir erkekle bir kadın göz göze gelmemeliymiş.
Ben de mesela göz temasıyla sohbet etmeyi severim. Diğer türlü konuşan insanlardan rahatsızlık duyarım. Konu sahibiyle bir yerde denk gelsek kıymetli kocasına asıldığımı düşünüp iftira atacak bana belki.

Yani kocanızın kardeşiniz eğildiğinde ona bİr şey yapmasından mı şüpheleniyorsunuz. Ve suçu kardeşiniz de buluyorsunuz doğru mu ? Yani bir şey düşünce eğilip alamayacaz da arkadaş
Bu ülkede zaten erkekler , kadınlar hiç nefes almasın istiyor , her fırsatta eziyor, dövüyor, sövuyor, sömürüyor, kapatıyor, öldürüyor... Ama işin acısı kadınlar da kadınların nefes almasını istemiyor, eğilmesin, bakmasın, konuşmasın, görünmesin... kısacası varolmasın istiyor....Bu ülkede taş olsaydık da kadın çocuk hayvan veya ağaç olmasaydık...Hiç bitmiyor eril vandallarin işkencesi...

Bu ülkede zaten erkekler , kadınlar hiç nefes almasın istiyor , her fırsatta eziyor, kapatıyor, öldürüyor... Ama işin acısı kadınlar da kadınların nefes almasını istemiyor, eğilmesin, bakmasın, konuşmasın... kısacası varolmasın istiyor....Bu ülkede taş olsaydık da kadın çocuk hayvan veya ağaç olmasaydık...Hiç bitmiyor işkencemiz
Muhtemelen kardeşi daha güzel hoşsohbet biri e boşanınca da onu bile tehlike görmüş. Tedavi olması gerekir

boşanan kadinlari beğenmediğim yok
konuyu farklı yere çekmeyin siz her istediğiniz yazıyorsunuz o zmn sorun olmuyor ben size karşılık verince zorunuza gidiyor. İşte tam olarak bu noktada boşanan birinin evli birini kıskanması konusu geliyor .hazmedemiyor demekki .huzur kaçırmaya çalışıyor.tipki sizin hazmetmekte zorlandığınız gbi .
Boşanan biri evli birini neden kıskansın? Siz evlenince mertebe atladıgınızı mı düşünüyorsunuz

Arkadaşlık da kırmıyormuş. Bir erkekle bir kadın göz göze gelmemeliymiş.
Ben de mesela göz temasıyla sohbet etmeyi severim. Diğer türlü konuşan insanlardan rahatsızlık duyarım. Konu sahibiyle bir yerde denk gelsek kıymetli kocasına asıldığımı düşünüp iftira atacak bana belki.
Hele ki ben
Aynen konuşurken göz teması olucak yoksa beni dinlemiyor önemsemiyor hissi oluşuyor
Oldu ki gözgöze geldim bide eşten ayrı biriyim
Tam kocasini elinden aldım gitti
Hadi eyvallah
Durumu olucak Allah korusun iste böyleleri yüzünden insan nasıl davranacağını bilemiyor her an iftiraya maruz durumda yasa dur artık

e sizde boşanan bir kadın olarak tabikide boşanan kadın savunucusu olmuşsunuz.sizden de bu beklenirdi. acaba siz neden boşandiniz. merak ettim sebebi neydi ? burda yuvasını korumaya çalışan birini ezmeye hor görmeye gelmişsiniz. bu düşüncelere sebebiyet veren bu hareketleri yapan haklı ben bunların yanlış olduğunu söylediğim icinmi suçluyum bırakın Allah aşkına açıkçası sizin bana yardımcı olabileceğiniz bi durum değil lütfen kendinizi yormayın...
Boşanan insanları ne sanıyorsunuz ahahahah şöyle belki biri sizin gibi iftira atmıştır . Ya da kocasına kardeşine bile söyleyemediği iğrenç düşünceleri yoktur insan gibi sevmiyordur ayrılmıştır .

Gerçekten içiniz kapkara olmuş nasıl temizlenir ki?

Benim ablam böyle birşey diyecek sanırım onu son görüşüm olurdu. Gerçi kardeşinizin böyle düşündüğünüzden haberi bile yoktur olsa 🤦🏼 düşünemiyorum bile....

Çok değerli kocanızı alın ve kardeşiniz den uzak durun. Yazık kıza zaten Allah böyle bir abla vermiş birde iftirasıyla uğraşmasın..

Ne alakası var boşanan kadınlar neden evli kadınları kıskansın 😳 bütün kadınların hayatı sizin gibi sadece evlilik üzerine mi kurulu zannediyorsunuz
Öyle zannediyor. Evlilik başarı demek konu sahibi için, evlilik yürütmek kadının görevi, kocanın gözü dışarı kayarsa dışarıdaki kadın suçlu tabiki de. Boşanmış diye aklınca hakir gördüğü üyenin konusuna baksın bi, iyi zannettiği kocası yıllarca hissettirmeden nasıl soymuş kadını, baksın da iyice tribe girsin hey Allah'ım ya . En çok böyleleri aldatılıyor, adamları öyle arşa çıkarıyorlar ki kendilerini bişey sanıyor adamlar , e haklılar kimin olsa g.tü kalkar. Korkunun ecele faydası yok, başımıza geleceği varsa gelir, ama o korkudan nefes alamaz hale gelirken biz sadece huzurlu bir nefes alıyoruz , başımıza geldiğinde ise kıyamet kopmayacak , yine yaşayacağız işte fark bu.

Boşanan insanları ne sanıyorsunuz ahahahah şöyle belki biri sizin gibi iftira atmıştır . Ya da kocasına kardeşine bile söyleyemediği iğrenç düşünceleri yoktur insan gibi sevmiyordur ayrılmıştır .
Boşanmasaydı kocasını elinde tutsaydı
Herkes nasıl kocasına başka gezegenden ışınlamış gibi davranıyor
Dizi kırıp çekseydi kul köle olsaydı

Boşanıp başka erkeklere bakmasaydı boşanmış dul iste öcü

Boşanmasaydı kocasını elinde tutsaydı
Herkes nasıl kocasına başka gezegenden ışınlamış gibi davranıyor
Dizi kırıp çekseydi kul köle olsaydı

Boşanıp başka erkeklere bakmasaydı boşanmış dul iste öcü
Kelimelerimi zor seçiyorum . Tek başarısı koca bulmak onun da kardeşini şey yapmasından şüpheleniyor. Zaten adam aldatsa bile bu boşanmaz ki boşanamaz. Çünkü hayattaki tek başarısı elinden gidecek pembik gelinin. Ay ben konudan gidiyorum . Dayanamıyorum böyle kadınlara

nerden biliyorsun evliyken yapmadığını yazmadığım için. çünkü kocası var düşünemezsin yada düşünmeye itmez.istemedn olmuştur diye düşünürsün degilmi .bizim kardeşimle pek yakınlığımiz yoktu açıkçası şu son zamanlarda bi samimiyet oldu oda benden kaynaklı kendini kötü hissetmesin yalnızlık yaşamadın bunalıma girmesin diye yani ama bosverin ben kötü zihniyetliyim diyelim
Aman siz yakinlik falan kurup acimayin kimseye. Uzak durmanız ona en buyuk oyilik olur

Büyük ablamın evine giderdim kalmaya. Kendi çağırırdı. Hep eşofman giydiğimde uzun tunik verirdi ruj sürdürmez, yakası açık tişört giymişsem çıkarttırırdı. Sanki ben eniştemi ayartmaya gidiyordum oraya. 15 yaşındaydım ne olabilirdi ki aklımda fikrimde. Sizde o zihniyettesiniz belli ki. He bu arada aklınızda bulunsun insan neyden çok korkarsa o başına geliyor. O çok sakındığı kocası gitti kadınlarla aldattı ablamı.
Kimin ne olacağı belli değil şu hayatta kocam kocam diye ağlamayın boşuna, içinde varsa uçan sineğe bile haz duyar.

Back
X