Madem bu kadar rahatsızsiniz ve ihtimal veriyorsunuz hala niye bir arada duruyorsunuz onu anlamadım ben .evet bn suçluyum doğru söylüyorsunz .es kıyaslaması yapan bn değilim yalnız kardeşim. eşinin davranışlarından şikayet edip benim eşimin bana karşı davranışını çok övüyordu.benimki bana böyle davraniyo bak seninki söyle böyle takip ediyordu demkki bi insan kendi esiyle ablasının eşini kıyaslarmi.
üste attığım eski konusuna bakın.yorum size kalmışGerekirse dillendirip buradan akıl alırsın. Eski konuları bilmiyorum. Sadece burayı okuyup direkt fesatlikla suçlayanlara şaşırdım.
Eyvahhheski konusuna bakın bu konuda konu sahibini haklı görenler.komşusuna eşinin iş arkadaşına bile tahammülü yok kadının.üsluba bakın bir de
düşünsene aynı apartmanda otursak eşine kazara bir şey sorsak selam versek bu kadın bizlere de neler yapmaz?ne iftiralara uğrarızEyvahhh
Ceycey bu konusu çok absurd de o konuda da eşim senin eşinden arıyor ama sakın eşine birşey diyen komşu da dengesiz gibi .üste attığım eski konusuna bakın.yorum size kalmış
Aklıma bu sahne geldi
Öyle bısey dedı mı acaba gercekten?Bır balonun ıcınde yasıyhor gıbı de kadın:)eşim senin eşinden arıyor ama sakın eşine birşey diyen komşu da dengesiz gibi .
sence doğru yazmış olabilir mi kuzum?bence kafasında kuruyor bunları.komşu asla dememiştir öyle bir şey.destek almalı evet bir bunda hemfikirizCeycey bu konusu çok absurd de o konuda da eşim senin eşinden arıyor ama sakın eşine birşey diyen komşu da dengesiz gibi .
Konularının ortak noktası şu konu sahibinin benim evliliğim mükemmel aman başka kadınlar yüzünden bozulmasın bu konuya o kadar takmış ki kız kardeşine bile bu durumu yakistirabiliyor. Bence destek almalı
Valla o da aklıma gelmedi olur mu olur muhteşem evlilik konusuna o kadar takılmış ki denileni de yanlış anliyo olabilurÖyle bısey dedı mı acaba gercekten?Bır balonun ıcınde yasıyhor gıbı de kadın:)
Allah korusun ceycey böyle hastalıklı düşünenlere selam bile vermeyeceksin .düşünsene aynı apartmanda otursak eşine kazara bir şey sorsak selam versek bu kadın bizlere de neler yapmaz?ne iftiralara uğrarız
Evet doğru o da olabilir yani çok korkuyor eşiyle arası bozulacak diye destek alsa iyi olacaksence doğru yazmış olabilir mi kuzum?bence kafasında kuruyor bunları.komşu asla dememiştir öyle bir şey.destek almalı evet bir bunda hemfikiriz
Önceki konusunu okuyunca neyi nasıl gördüğü de çok önemliSaka yaptim, ama ciddi ciddi evet öyle dedi
eski konusuna göz attıkça ağzım açık kaldı.ben gidiyorum bu konudan anacığımm.ne yazsak da boş zaten.sabit fikri değişmeyecekAllah korusun ceycey böyle hastalıklı düşünenlere selam bile vermeyeceksin .
Ayy Allah korusun ben her komşuya selam veriyorum vermesem midüşünsene aynı apartmanda otursak eşine kazara bir şey sorsak selam versek bu kadın bizlere de neler yapmaz?ne iftiralara uğrarız
Kişi kendinden bilir işi. Siz çok fesat bir insansiniz. Kardeşimin eşinin yanına otururum, sohbet de ederim, ben il dışındayım kardeşim şehir dışından gelecek benim evde kalacak eşim de var. Aklıma kötü birşey gelmedi gelmezde. Hayat size zor.bakın çok samimi söylüyorum abartı falan değil gerçek neyse o yani ben onun eşine evli olduğu süre zarfında hiç yanına otirmamisimdir .o içeri girdiğinde ben yalnızsam bile o odada çıkarım sıkıntı çıkmasın birbirini kıskanmasın diye böyle düşünürüm.ince düşünüyorum belki ama böyle kendimi nasıl anlatmalıyim ne dusunmeliyim bilemiyorum
Ne gibiBen böyle birini çok yakından tanıyorum. Sonu hiç iyi olmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?